Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Stěhování - nový domov
Autor Zpráva
ell
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 06:44
- Nahlásit

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti, když se stěhujete s pejskem do nového domova. Jak to snášeli, jak rychle si zvykali a jaké jste jim připravili "ulehčováky".

janakou
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 07:46
- Nahlásit

Ahoj, vcelku nijak, psi jsou zvyklí se mnou cestovat, jsou doma tam kde jsem já. Takže prozkoumali novou zahradu (šli do lepšího), nadlábli se a zalezli každý do své boudy (ty jsme stěhovali). Jestli se divili, tak to na nich nebylo vidět.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 07:58
- Nahlásit

ell

Pokud budeš řešit každou maličkost, budou jí řešit i oni

Hafina
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 08:43
- Nahlásit

ell
My jsme se stěhovali nedávno, je to asi 5 měsíců. Šli jsme od rodičů do "vlastního". Pes do té doby nikdy nebýval sám doma. Po přestěhování jsem měla týden dovolenou a učila jsem ho, aby byl sám doma. Myslím, že si zvykl v pohodě, akorát trochu víc hlídá, štěká, když je na chodbě trochu větší šrumec, ale i to už se lepší. Jo a ještě bylo divný, že vždycky, když jsme někde spali první noc, byl nervózní, popocházel, celou noc nespal. Když jsme spali poprvé ve "vlastním", byl jako doma, jako byto cítil, že tam budeme doma.
Takže já bych se toho nebála, hlavně nic moc neřeš, protože pak bude nervozní i pes.

ell
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 08:45
- Nahlásit

Snažim se to brát normálně, ale od první chvíle co byla v tom novým bytě se jí tam nějak nelíbí. Přitom tam má svoje věci z jinýho bytu (hračky, pelech atd.), ale ona pořád pobíhá a stojí u dveří, že chce pryč. A to je zvyklá na 3 byty a vždycky to v každým bylo v pohodě, at jsme tam byli jak dlouho jsme chtěli. (týden, nebo jen na víkendy).

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 09:13
- Nahlásit

můj první pesan taky neřešil, když jsem odešla s ním z domova k příteli na druhý konec Prahy, ani potom, když jsme se přestěhovali do jinýho bytu - byl tedy v té samé lokalitě, ale když jsme se pak museli přestěhovat jinam, tak si hrozně dlouho nemohl zvyknout. On žravec dokonce přestával jíst . Spravil to čas. Nic jinýho mu stejně nezbývalo. Dej jí čas.

nika00
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 15:11
- Nahlásit

ell
my se stehovali cca pred rokem a pul....a prvni den pes kdyz byl sam, zdevastoval pul kuchyne..trvalo tyden nez si naprosto zvykl...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání