| Autor |
Zpráva |
Roxana
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 16:57
- Nahlásit
http://sip.denik.cz/show/agato-proc-to-stene-trapi s20080813.html
Obvykle se v podobnem tisku nevyzivam, ale pripojene fotky mluvi samy za sebe
Pekny vzor pro dospivajici holcicky, ze ...
|
Siria
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 18:03
- Nahlásit
To mi připomnělo, jak kdysi jedna moje spolužačka chtěla krysaříka. Prý jsou tak oškliví, až jsou hezcí. No, nic proti, ale chtěla si vzít jednoho z tržnice. Ostatní jí od toho odrazovali, že prý ti psi stejně do čtrnácti dnů pojdou... Tehdy se mi málem udělaly mžitky před očima. Tohle mi to připomnělo...
|
Kukuč
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 19:22
- Nahlásit
Roxana
No tě bůh.....chudák zvíře...
|
redhead
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 19:28
- Nahlásit
Boha jeho! To je kravka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 19:36
- Nahlásit
redhead
To je kravka
to je ,mám jí plný zuby už dlouho ,nána blbá
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 19:45
- Nahlásit
davidkova renata
http://www.agata-hanychova.cz
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 19:46
- Nahlásit
davidkova renata
du jí napsat vzkaz....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 19:52 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
maixnerova
kam????????
aha,už vim
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 19:55
- Nahlásit
davidkova renata
vpravo nahoře je rubrika vzkazy, už jsem napsala...
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 19:55
- Nahlásit
maixnerova
du jí napsat vzkaz
Ztráta času a energie,tahle blbka to nepochopí jinak než útok na její úžasný ego
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 20:00
- Nahlásit
Erin
jasně, nic než bledá závist.....hmmm, budeš mít pravdu.... dyž mě ten pohled na to mrňavý vykleplý štěně, který drží jako kabelku vytočil doběla....
|
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 20:55
- Nahlásit
Agáta je vypatlaná to na ní musí vidět snad celý národ, jako pochopím, když si namyšlená kravka pořídí psa a pak mu kupuje zlatý obojky a krmí ho telecím ze zlatého podnosu, platí mu lázně a nechává mu lakovat drápy... Ale proč tohle individuum si nekoupí plyšáka, to fakt nepochopím... I ten Sámer co má picbula za ním alespoň jezdí domů z večírků!!!
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 10:31
- Nahlásit
Nebýt tohoto fóra, tak bych nevěděl, kdo je Agáta H. Ale nesouhlasím s vámi, není to kráva. Denně chodím kolem krav, ne nemáte pravdu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 10:37
- Nahlásit
BOŽE TO JE DŮRA
|
verunicicka
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 12:52
- Nahlásit
PetraK
a nejen ona, i ty lidi, co jí tam dokážou obhajovat asi nebudou úplně soudný
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 13:59
- Nahlásit
verunicicka
já to nečetla, jen jsem viděla fotky, jak drží to štěně v rámci propagace svýho já a to mi stačilo.
|
verunicicka
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 14:41
- Nahlásit
takže jsem si tam napsala příspěvek, páč už jsem to nemohla rozdýchat. a samozřejmě je ze mě mezi jejími fanoušky ta, co kopíruje jen to, co napíše bulvár..
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 14:57
- Nahlásit
http://www.agata-hanychova.cz/video/agata--vrazda- psa.htm
Teda ttaaaa je ftipnaaa
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 15:03
- Nahlásit
verunicicka
kdyby chtěli vidět co je na těch fotkách nemůžou psát nesmyslný kecy. Ano bulvár je humus, ale na těch fotkách je to snad čůza sama i se štěnětem, ne?
Sakra fakt se to nedá hodit nějak jako týrání, někam? Tohle přeci není normální, aby takhle zacházela s živým tvorem???
|
verunicicka
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 15:16
- Nahlásit
PetraK
přesně. oni ty fotky zřejmě vidět nechtějí.. mmch jsem s ní viděla video, kde se jí ptali, kolik měla psů a ona odpověděla stylem: na to jak jsem mladá, tak až moc.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 15:19
- Nahlásit
verunicicka
hlavně je uplně blbá a odnáší to nevinný stvoření
|
verunicicka
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 15:20
- Nahlásit
malá ukázka obrany AH. odpověď na její zacházení se psem(nějak jsem nepobrala, na co slečna reaguje, když ta pizda dělá s chudákem štěndem hotový akrobatický divy):Ohledně psa: Feny štěňata nosí v zubech,i za kůži. Je to přirozené,stejně jako kočka drží kotě. I králíci se na výstavách běžně posuzují chycením za kůži atd. Vím o tom něco,protože mám v rodině chovatele plemenných králíků a mimo to cchovají i kočky a psy.Pokud se jedná o krmení psa,pak to všechno mohou být pouze výmysly bulváru. Pokud je to pravda,pak je v tomhle Agáta možná trochu divná,ale to pro mě není důvodem jí nadávat
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 15:23
- Nahlásit
verunicicka
Pokud je to pravda,pak je v tomhle Agáta možná trochu divná,ale to pro mě není důvodem jí nadávat ... ale rovno ju ovalit klincovanou latou
|
verunicicka
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 15:36
- Nahlásit
Silwuska
ač nerozumím, co to znamená určo s tebou slouhlasím:
|
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 19:33
- Nahlásit
Silwuska
hele není to video na TO pro nábádání k trestnému činu? Mě bohužel nejde zvuk tak nevím co u toho říká...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 21:06
- Nahlásit
maixnerova
děkuju za odkaz, ale obávám se, že tupohlávek tohoto ražení si nepřipustí, že by měl někdo pravdu. Bude to o tom, že tam píšou nepřející závistivci.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 22:14
- Nahlásit
Strejda
naprosto souhlasím, nikdo by neměl hodný krásnooký kravičky srovnávat s nějakou vymaštěnou samostřednou mindou..
PetraK
máš pravdu, já jsem se tak nas*ala, jak jsem viděla ty fotky, že jsem potřebovala okamžitě něco udělat, i když to bylo na 99,9% nejspíš na prd...
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 22:18
- Nahlásit
Silwuska
ale rovno ju ovalit klincovanou latou
verunicicka
řekla bych, že to bude slovenský ekvivalent zde tak oblíbené traverzy
|
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 00:01
- Nahlásit
http://www.tyranka-agata.estranky.cz/
pěkné stránečky, jen malý detail, mě se zdá agáta hnusná i s make-upem, nevím, ale znám prostě mraky hezčích holek a třetí v Miss prý byla taky omylem páč se prý Bohuš (Polívka) zcákal slivovicó a na koho si nevzpomněl na šikovnó dcérečku jedné kolegyně...
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 08:52
- Nahlásit
verunicicka
Pocuj, ved som neny z madarov, ale len toť, vedla zo slovenska...
maixnerova
řekla bych, že to bude slovenský ekvivalent zde tak oblíbené traverzy
Aj tak sa to da povedat, ale toto moje je este drastickejsie po cesky by som povedala ze klincovana lata, je deska prošťourana klincemi které s ní čouhají do délky pjetadvaceti centimetrú
|