| Autor |
Zpráva |
Mika
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2008 21:53
- Nahlásit
Chodim denne so svojim psom ku konom a majitelka ma Parson Russel terierku, ktora prave hara. Mam zlataka, ma 7 mesiacov. Je mozne, vzhladom k veku a vyskovemu rozdielu, aby ju nejakym sposobom nakryl? Evidentne mu vonia, ona sa mu nastavuje, hraju sa spolu, lezia spolu v tieni (a stale su pod dozorom), on skace na nu (teda skace sposobom ako moze 30 kilovy pes naskakovat na 5 kiloveho prerasteneho potkana), ona na neho, ale vsetko je to v ramci ich spolocnej hry, zatial nenastal ziaden seriozny pokus. Je technicky mozne, aby boli steniatka?
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2008 21:58
- Nahlásit
Mika
Technicky to možné je. Nepodceňuj je. Moje kamarádka takhle přišla ke kříženci anglického buldoka s čsv.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2008 22:05
- Nahlásit
Smečka
Jé, jak to vypadalo?
Sala hárá a Ferda dneska kompletně snědl chatičku na zahradě a ještě k tomu kulhá, ale ať si to zahojí sám, když je blbej.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2008 22:31 - Změnil/a: Smečka
- Nahlásit
Mucholabka
Takhle to vypadá:
Ten pohárek jsme jen narafičili
|
Barus
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2008 23:42
- Nahlásit
Tak todle křížení se ale povedlo!! Moc krásnej pes, genetika je mrcha a při křížení většinou vznikne ta nejhorší varianta, co může, ale tady se to myslím docela povedlo . Nám teď feňule poprvé hárá, tak hlídáme, ale zástupy psů zatím před dveřma nemáme, takže kromě toho, že to u nás občas vypadá jak po krvavé bitvě , tak dobrý, i venčení normální.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 08:39
- Nahlásit
Smečka
Moc pěkné!
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 08:42
- Nahlásit
Smečka
tedy to je ale krásnej pesan..
|
Tinta76
|
# Zasláno: 30 Čec 2008 08:43
- Nahlásit
Smečka
Aha! A já furt přemejšlela s čim je to mixnutý
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 08:55
- Nahlásit
Je pěknej, takovej souměrnej a pevnej. Ještě mu není ani rok.Bude z něj kus psa. Prostě bullwolf
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 09:01
- Nahlásit
může, sestřinýmu bývalýmu švagrovi vzal dráhu jeho tehdy šesti měsíční drsnosrstý józefpšík a hned si pořídil rodinku.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 09:03
- Nahlásit
Smečka
Tý jo! Moc povedený bullwolfík a jakou má povahu?
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 09:12
- Nahlásit
PetraK
Povahu má bullwolfí tankoidní, před ničím se nezastaví, ničeho se nezalekne. Je velmi přátelský k lidem, vyrovnaný, pevných nervů.Se psy vychází dobře. Ale je zatím mladej, tak uvidíme.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 09:16 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Smečka
takže dokonalý pes "up". Vypadá fakt bombově a asi i povahou si to od rodičů dobře nakombinoval
jo a ještě - jsou takoví i ostatní? Nebo byl jedináček?
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 09:25
- Nahlásit
PetraK
Byl sám. Narodil se poměrně staré feně u které se už moc nepředpokládalo, že vůbec zabřezne. Vlastně se ani nepředpokládalo že zabřezla, nebylo to na ní do poslední chvíle vidět
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 09:27
- Nahlásit
Smečka
a to je moc dobře, že ho tak dobře mamča schovala hošíka , je fakt moc vyvedený.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 09:28
- Nahlásit
Smečka
taky musím uznat, že je bullwolf vyloženě povedený zvířátko...
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 09:35
- Nahlásit
PetraKwami
A jak si nad ním všichni odborníci lámou hlavu a tipují. To je největší sranda
|
Rocco
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 09:49
- Nahlásit
A Maxík už má reklamu i tady je to fakt tank a jsem zvědavá, kam se ta jeho povaha vyvine.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 09:51
- Nahlásit
Rocco
Nazdar. Reklama musí být
|
Rocco
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 09:57
- Nahlásit
Smečka
Ještě že nás ta Soukupka má - jen aby to nebrala jako pomluvu
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 10:07
- Nahlásit
Rocco
A proč myslíš že neuvádím jména
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 10:09
- Nahlásit
Mika
No nabuchat ju moze, ale davala by som si naozaj velky pozor...moze jej bud fyzicky ublizit, alebo ak by zabrezla, tak som uz pocula o pripade ked fenecku "rozthli" velke steniatka (jazvecicka), ktore jej urobil tatino bernardin
|
Rocco
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 10:17
- Nahlásit
Smečka
Není se zač stydět , takový chovatelský úspěch. A trvalo ji to dost dlouho tak 15 let....
|
wami
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 10:21
- Nahlásit
Smečka
taky bych tipovala... vlčouna jsem ochotná vidět ve všem, ale to druhý... buldok by mě nenapadl...
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 10:22
- Nahlásit
Rocco
Kdo si počká, ten se dočká
|
Mika
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 17:56
- Nahlásit
Silwuska
prave toto mi tiez napadlo, ze pripadny porod by bol asi velmi au... davame pozor a v tychto horucavach fenecka stejne ostava doma, takze je to ok. ale tie stenata by vyzerali asi faaakt vtipne
|