Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Splynout se zvířenou
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Meta
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 11:56
- Nahlásit

A bude svatbáááááá....
(Nebo se vo chlapa servou a budou zápasy)

Garfield
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 11:58
- Nahlásit

Co Dáši však nelze upřít, je výborná posluchačka a má skvělou paměť. Má hlavu jako slon, schová tam všechno a i po deseti letech je schopna mne ubít argumenty, protože ví slovo od slova, co jsem před desíti lety řekla. Díky této její nadschopnosti došlo k dosti komické až trapné situaci.
Byl večer. Seděli jsme všichni u ohně a opíkali špekáčky. Zatímco Dlífrag, Hurvínek a kupodivu i Světluška načerpali nové síly a zase rotovali po kampu jak diví, rvali se a štěkali, převrhovali sklenice s pivem, probíhali mističkami s naservírovanou hořčicí a sem tam se skutáleli při hře do ohně, Lajka klidně podřimoval na pánově klíně. Vypadal jak dítě, ležel na zádech s vyvaleným břichajznem a vyloženě si lebedil v letní noci v teplém objetí svého milovaného pánečka.
Tom jej hladil, zamyšleně na něj koukal a pak povídá.
"To je ten nejlepší pes na světě. To je můj nejlepší kamoš jakýho mám."
Dáša okouzlená Tomovými přirodovědnými znalostmi se po celém dni otázek chtěla taky konečně blísknout a ukázat, že i ona ví. Její bystrý mozek bedlivě uložil mou informaci z Brna, že vovčáci jsou ti nejlepší psi na světě, nejchytřejší a jediní schopní číst myšlenky svého pána.
Dáša tedy vyslechla Tomův výkřik do tmy o nejlepším psovi na světě, zamilovaně na něj pohlédla, pak pohlédla na Lajku, pohladila jej mezi ušima a sladce povídá: "Hm, to jo, to máš pravdu, oni ovčáci jsou prostě nejlepší psi mezi psama."
Po této větě se Tom proměnil skoro až na marťana. Upustil spícího Lajku na zem a začal řvát. Normálně řval smíchy, svíjel se a z očí mu stříkaly slzy jak hrachy. Holky napřed šokovaně pohlédli na Dášu, že už jí fakt hráblo a pak je Tom svým smíchem nakazil a válely se tam vedle něj. Jediná já znala analogii této trapné situace a znala příčinu i důsledek onoho faux pas. Je však fakt, že člověk může být asertivní jakkoliv, ale vidíte-li vícero lidí svíjejících se v bezedném záchvatu smíchu, onemocníte touto zhoubnou chorobou též.
Váleli jsme se tam tedy jak klubko hadů, psi nám skákali po hlavách a jediný, kdo tu zůstal za úplného exota byla Dáša, která absolutně netušila, jakou korunu tomuto večeru nasadila. Naštěstí pro nás, nasadila jeden ze svých neidentifikovatelných šklebů, takže nikdo z nás nevěděl, jestli brečí, zuří, směje se nebo upadá do mdlob.

suri
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 12:51
- Nahlásit

Garfield
jestli jednou uvidím v knihkupectví jméno,,Garfieldová", neváhám a kupuju, páč takhle jsem se dlouho u čtení nebavila .....pokračůůůj, plíííís

Mel
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 13:55
- Nahlásit

Garfield
super, jen doufám, že se tě nijak nedotknu, když ti udělám sužku učitelku a upozorním na dvě ošklivé hrubky:
V oborách z pletiva pobýhala různá zvěř daňky
pobíhala (příspěvek v 11,39)
chtěla taky konečně blísknout a ukázat, že i ona ví.
blýsknout (příspěvek v 11.58)
Pak mou trapnou poznámku prosím smaž

Garfield
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 13:58 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit

Mel
No ono jich je tam výrazně víc a řekla bych, že i mnohé tragičtější, ale ono to v tom kolotoči chování dítěte v jedné ruce, mlácení psa druhou rukou, požírání okoralého rohlíku ústy rovnou z talíře a pití zkysaného mléka za současného telefonování ani jinak nejde. Ač se stydím býti za negramota pitomého, toho času je mi to celkem fukáč

PS:
Ovšem když to vidím takhle vypíchnuté, zvažuji vrátit i občanský průkaz.

suri
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 13:59 - Změnil/a: suri
- Nahlásit

Mel

puntičkářko.....

sákra proč se nezobrazujou smajlíííí?????

Garfield
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 14:09
- Nahlásit

isdpch

Mel
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 14:14
- Nahlásit

Garfield
no, já chyby neřeším (ono, kdyby to tu člověk řešil, tak pláče nad negramotností našeho národa), ale u tebe vím, že jsi chytrá děvčica a tohle se ti jen připletlo pod klávesnici
A neflákej se, já chci taky pokračování

Garfield
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 14:19
- Nahlásit

Mel
Teď musím vyrazit mezi lid. Pokračování bude posléze. Mezi lidem najdu inspiraci, abych tu Dášici přivedla do cvokhauzu, to mě ba. Tragédije já můžu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 16:37
- Nahlásit

Garfield
krásný pani velkospisovatelko! Nebo velkovypravěčko?

Jandula
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 17:25
- Nahlásit

Garfield
ty vogo, a pak že není mateřská dovolená dovolenou Super, ale nejúžasnější je fotka se stanem - moc se mi líbí tvůj přístup

Martík
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 10:12
- Nahlásit

bude nějaké pokračování?)

Lola1
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 22:21
- Nahlásit

jo, hop!

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2008 11:18
- Nahlásit

Taky chci pokračování

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání