| Autor |
Zpráva |
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 20:05 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit
argosek
davidkova renata
To si nepovíme. Přistupuju ke všem na světě bez předsudků, bez toho, že bych je už předem odsoudila... To, jestli je odsoudím a kopnu někam záleží na tom, jak se oni chovají ke mě. V přímém kontaktu...
Proto asi můj pes miluje cikány, opilce, bezdomovce, smažky, blondýnky, plešky i ty politiky beztak.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 20:05
- Nahlásit
argosek
ja myslim na pristi sobotu, az pujdeme na procazku spolu
aha
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 20:22
- Nahlásit
davidkova renata
dobrou noc, slecno bendova
bullvnouzi
dobrou noc, slecno bovaryjova
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 20:34
- Nahlásit
argosek
To brzo. Ae tak dobrou noc a ať Vás blechy koušou celou noc.
My máme v posteli sucho.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2008 10:37
- Nahlásit
bullvnouzi
My máme v posteli sucho.
nebojte se, to je docasne :-P
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2008 10:54
- Nahlásit
Naprosto souhlasím s kolegyní Davídkovou. Před pár lety u nás nečekaně napadlo větší množství sněhu (asi tak metr) a zapadali mi překážky na cvičáku. Potřebovala jsem je vyhrabat a odnosit tak půl kiláku na cestu. Šla jsem za bezďákama ( u nás většinou silní, mladí chlapi tak kolem 40-ti) a nabídla jim 1000,- za práci. Dívali se na mě jak na magora a všichni měli stopadesát výmluv proč jít nemůžou. Pak jsem zašla do místního azyláku s toutéž nabídkou a tam se chlapi mohli přetrhnout, dokonce si od správce vypůjčili "vlastní" lopaty.
Bezďáci tady neustále mají psy. Většinou tak dva-tři. Dorůstají do jatečné hmotnosti a pak se ztrácejí.......
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2008 11:57
- Nahlásit
Biluška
tak bezdaci nechteli pracovat pro massa biluska? no to je drzost!
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2008 12:01
- Nahlásit
ja take naprosto souhlasim s kolegyni davidkovou. pred par mesici navstivil jsem v prilehlem meste firmu zabyvajici se elektroinstalacemi a revizemi. nabidl jsem jim 100000 za praci (vymena rozvodne skrine+natazeni dratu po zahrade a domecku). divali se na me take jak na magora, ale rekli, ze to udelaji. po nekolika mesicich, kdy nase komunikace vypadala tak, ze mi bylop prislibeno, ze se v urcitem terminu ozvou, a kdyz se neozvali a ja jim zavolal, bylo mi prislibeno, ze se ozvou v jinem terminu, jsem se rozhodl, ze budu svitit petrolejkami, neb elektrikar jest tvor nizky a proradny.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2008 12:53
- Nahlásit
argosek
tak bezdaci nechteli pracovat pro massa biluska? no to je drzost!
No nechtěli Ale massa biluska s nimi zatočila a přestala jim nechávat pětikačky v nákupním vozíku
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2008 14:31
- Nahlásit
Biluška
No nechtěli Ale massa biluska s nimi zatočila a přestala jim nechávat pětikačky v nákupním vozíku
tak jim treba :-D
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2008 21:00
- Nahlásit
janika
ja myslim, ze lide by se meli vzajemne vice hladit a davat si vic piskotu.
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 14:28 - Změnil/a: EngieB
- Nahlásit
argosek
Nejlépe až by se vyhladili úplně
|