| Autor |
Zpráva |
žanda
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2008 09:02
- Nahlásit
http://deniksport.blesk.cz/clanek/51784/peking-skr ta-z-jidelnicku-psy.html
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2008 09:13
- Nahlásit
žanda
teda je to děs a v pekingu a podobných zemí mě nikdo neuvidí, ale napadlo mě "bobiku!!"
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2008 09:35
- Nahlásit
žanda
no, jiný kraj, jiný mrav
Myslím, že skončit na talíři je pro zvíře v těchto zemích celkem vysvobození. To by člověk z rodné hroudy nevytáhl paty - tam jedí sarančata, tam velryby - loví je skutečně "bezbolestně", jinde zas opice, hady, šneky atd....
Asi mě ukamenujete, ale mě víc zajímá, jestli to zvíře mělo fajn život a rychlou humánní smrt než to, jestli ho poté zahrabou do země nebo sežerou.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2008 09:39
- Nahlásit
kokoška
nedělej si iluze, že se ti psi předtím, než se dostanou na talíř, mají nějak dobře... na netu je spousta videí, jak se ti psi mají, i jak "humánně" jdou na porážku
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2008 09:51
- Nahlásit
Tady je to samé...
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2008 10:04
- Nahlásit
Mel
Iluze si rozhodně nedělám, vždyť píšu, že si myslím, že je to pro ně spíš vysvobození.
Jen nějak nechápu, proč lidi omdlévají hnusem nad tím, že je někde běžné jíst psy. My zas jíme prasata a krávy, což je nepřijatelné pro jiné kultury.
|
irenaa
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2008 20:18
- Nahlásit
kokoška
Naprostý souhlas, je to bohužel tak, je to jiná kultura a připadá jim to naprosto přirozené. Kdyby se Indové bouřili, že jíme krávy a psali nám tady petice, tak se jim akorát taky vysmějem.
|