| Autor |
Zpráva |
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 10:31
- Nahlásit
Tak se s vámi podělím o pro mě vcelku zásadní informaci o Vetamixu. A tak je, že dodávky pod 50kg ani nedováží... Což je teda pěknej tunel.
A chtěla jsem se zeptat, za kolik tak kupujete morkové kosti pro psy? Páč teda mi kousek od baráku udělali new řeznictví a pán teda mi slíbil, že mi objedná prakticky co budu chtít a když jsem chtěla morkové kosti, tak mě strašil, že jsou drahý jako prase a nakonec z něj vypadlo 28,- Kč. Je to fakt drahý? Mě to příjde v kldiu a objednala jsem si tři kila.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 10:32
- Nahlásit
bullvnouzi
ale kdyť otj e známá věc, že vozí až od 50kg - proto se tu na různých fórech domlouvá víc lidí dohromady vždycky...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 10:34
- Nahlásit
Mar
Jenže já si porád myslela, že jako sháněj tolik lidí proto, aby nemuseli platit dovozný. Taxem si chtěla zjistit, kolik mě to vyjde, když si objednám míň a ono to nejde.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 10:36
- Nahlásit
bullvnouzi
ale když si uděláš objednávku tak tam je možnost poslání poštou, tak nevím, ale asi ne masa
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 10:36
- Nahlásit
bullvnouzi
jo ahá ne ,tak vono se shání tolik lidí,aby to wubec dovezli
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 10:39
- Nahlásit
reneeska
No, mě řekla, že vůbec.
Mar
No, to je tunel, co?
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 10:40
- Nahlásit
reneeska
ale asi ne masa
jistě, že ne maso, jak by ti asi poslali poštou mražený maso?
bullvnouzi
no, mě většinou dávají v řeznictví kosti zadarmo, takže morkový kosti za 28 Kč jsou v porovnání s tím fakt drahý
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 10:43 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit
Mel
No jooooo.
Ae když mi vykresloval, že z kostiček uvařím polívku, masíčko dám do ní a kostičky psům a já mu řekla, že jim to švihnu tak jak to je a syrový, taxe chudák málem skácel pod stůl.
|
suri
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 10:47
- Nahlásit
bullvnouzi
hele, ale ani to vozí nad těch 50kg zdarma, tže to zas až takovej tunel není a poštou posílaj jen sušený výrobky bo granule, ale nedoporučuji, mají drahý poštovný a občas se spletou a pošlou úplně něco jinýho
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 10:50
- Nahlásit
bullvnouzi
A jaké máš, celé kusy, nebo nařezané na kolečka? Bucka to miluje, ale pak nabírá....u vetamixu ale beru toooo...rypáčky a záušky, smrdí to jak hrom, ale milujou to a každého psa si tím koupíš Feruna na mě jen visí, když si vzpomenu na pamlsky .-)
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 10:54
- Nahlásit
suri
Já vím. Ae tak jako třá by mohli naložit i deset kilo pro někoho jinýho. Na poštu jim kašlu. Ae poslala mi dva kontakty na firmy, kterej vozí tady v okolí, tak to zkusím tam kdyžtak.
Mucholabka
No to ještě nefím. Budu je mít poprvý až pozejtří.
|