| Autor |
Zpráva |
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 18:35
- Nahlásit
Tak a máme to... Všichni bullíci můžou být v klidu
|
Džuska
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 18:39
- Nahlásit
To si pamatam, to sme boli prave u vas na navsteve, ze? Ano ano, jazvecici su extremne agresivni, nikto si ich nezaobstaravajte prosim! Uchranite tak svoje okolie od velkych problemov
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 18:45
- Nahlásit
Džuska
jo jo, na návštěvě, jak jsi odcházela s ukousnutou rukou
Ale hlavně...zmiňují tam Špagetku...což v tvém případě...Bych ji zavřela minimálně do sklepa, ale raději rovnou do ZOO do zvlášť zabezpečené klece
|
Džuska
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 18:49
- Nahlásit
Ta moja mi bezne odkusne kus palca v noci, pripadne ineho prstu...ja uz vlastne ziadne nemam V ZOO by mohla byt dost nebezpecna myslim, kedze bezne kuse ine zvierata...Spageta jedna, len von na retaz s nou!
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 18:55
- Nahlásit
blanulinka1
hele,já s váma nikam nejedu,já se bojím! s takovýmdle vlkodlakem v jednom stanu já teda nebudu ...ona tam pozakusuje všechny ty ma(la)muty a jinou zvěř...
|
Kukuč
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 08:14
- Nahlásit
Koukali jste se dneska někdo na snídani s novou?Jak tam mávaj těma novinama dycky,tak dneska tam mávali tuším Bleskem (nebo Aha,výjde to nastejno,stejné drbány..)
|
Kukuč
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 08:16
- Nahlásit
eror-ještě pokračuji No a v těch drbacích listech byly údajně ty nejagresivnější plemena,takže na prvním Jezevec,druhé místo čivava třeba jack russel (a co parson?:lol čtvrté si nevzpomenu,páté mě překvapilo,austalský honácký pes...kde na toho přišli?poměrně neobvyklé plemeno,nepejskařůmskoro neznáme...a piťásek byl až na 6...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 08:18
- Nahlásit
Nj, ale s tím souhlasím. Jezevčíků a jejich kříženců (asi největší problém) je tady hafo a běhají samozřejmě všichni navolno. Jakmile nějakého vidím, pouštím alespoň jednoho z pitbullů navolno s tím, že jde u nohy - chci mít v ruce vodítko totiž.
Útok vypadá tak, že se přikrčí a čekají až projdeme a až teprve potom hrdinsky zaútočí zezadu na nohy našich psů. Už se nám to stalo opravdu hodněkrát, takže je mám odhadlé a takový útok sedí fakt přesně Ale výhodou je, že stačí většinou jeden švihanec vodítkem přes rypáček a se řevem zdrhá pryč
Nj, kam se na jezevčíky hrabou naši pitbullové
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 08:31
- Nahlásit
pawLINka
Náhodou s jezevčíkama nemáme problém, jsou srandovní...ale nedávno kousl Bucku vořech, který za sebou tahal ještě i metr a půl řetězu byl agr. jak sfiňa a majitel nebyl doma, byl na tři dny na horách...v jedné ruce jsem měla Bucu, v druhé zmítajícího se zmetečka a nevěděla jsem, co s ním...
|
Kukuč
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 08:52
- Nahlásit
No mě překvapuje,že se tam neoběvili jorci,další takové sviňky nevycválané,má je kdo a jen málo kdo je má zvládnuté...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 10:36
- Nahlásit
Lucie od Arta
to víš, nejdřív mamuty, pak Benjího a pak ti okouše ve spánku nohy a ruce To vona je taková bestie krvelačná...já ji taky nekrmím ničím jiným než krvavejma biftekama a pije místo vody jen krev...
Ono je to spíš o tom, co tomu psovi "dovolí" lidi, že áno, a když mám takvou malilinkťoučkou rožťomiloučkou špagetku, tak ji přece nemusím vůbec, ale vůbec vychovávat a nedejbože ji zatěžovat nějakýma povelama, jenže von jezevčík je pěkná sfině a velmi brzo to umí využít ve sůj prospěch...ono to není takové milé gaučové stvoření jako třeba Bišon, ono je to pořád lovecký plemeno, který prostě a jednoduše potřebuje pevnou ruku... Velký rozdíl je taky v povahách bezpapíráků a papíráků, ale to je na delší debaty No nevím, já Bedřich tahám běžně mezi hafo lidí, do práce, do restauraček, na psí akce... Zatím to teda všichni přežili bez úhony, navíc ji mají za děsnýho "mazlika"...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 10:40
- Nahlásit
Džuska
já si posledně říkala, jestli jsi někdy neměla lepru nebo tak něco Ale teď už je mi to jasné
No jo, lidi si na ochranu a obranu pořizujou bullíky, rotwíky, NÓčka nebo dobrmany...PECHEEEE! Ti chytří a zkušení si pořídí jezevčíka... Víš jakej z nás teď budou mít všichni respekt...toho volnýho místa ve veřené dopravě, ty velké prostory na výstavách kolem kruhů...
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 10:51
- Nahlásit
blanulinka1
gaučové stvoření jako třeba Bišon
No hele jako se musím zastat Bišonku já mám opravdu gaučáky, ale poslouchat mušej, to jako fakt. Bily jsme i několikrát pochválení, že jako umějí poslouchat a tím, že mám dva na jedné rozdvojce a jsou žravý za piškoty tak fakt poslouchají. Mušejí .
A ještě vím o lidičkách co dělají s Bišonama i různé sporty a jsou dobří.
Tak mi nesahejte na Bišonky. Jo.
Pac a pusu posílají Biško a Damišek.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 10:58
- Nahlásit
Nechápu, proč jsou russelíci na třetím místě. Takoví hodní pejsánci.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 11:10
- Nahlásit
bullvnouzi
Dyk Bucku málem zabila
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 11:11
- Nahlásit
Mucholabka
Neměla ji chtít vošukat.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 11:56
- Nahlásit
Darina1
myslela jsem to povahově...;) Ne co se týče poslušnosti Poslouchat musí bez vyjímky všichni
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 12:33
- Nahlásit
bullvnouzi
Nemá přicmrndávat
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 12:38
- Nahlásit
Jen se podívejte jaký maj ty bestie velký žahnutý žuby nahoru! Bodejť by neukously palec...
|