Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Hlídání Veverky
Autor Zpráva
Eimy
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 10:29
- Nahlásit

Zdravím všechny, není tady někdo z Brna, kdo by měl 11. a 12. července dva volný dny a mohl by mi pohlídat Veverušáka? Človíček u kterýho jsem doufala, že ten čas mít bude nakonec odpad a já nějak netuším, kam Veveruchu na ty dva dny strčit, páč celá rodinka bude odjetá spolu se mnou Dědečci, babičky, strejčci... Tak to zkouším i tady

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 12:14
- Nahlásit

Eimy
Já ti nepomůžu,páč sem daleko,ale aspoň ti to posunu.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 12:20
- Nahlásit

Eimy
Jsme hodinu od Brna... Pokud by to nevadilo a nikdo se nechyt...

Hafina
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 12:34
- Nahlásit

Eimy

No jo, ono je to pátek, sobota. A zrovna v pátek jde Aris na operaci s análníma žlázkama, tak to nepůjde. Ale kdybyste potřebovali pohlídat někdy jindy, tak se ozvy.

Eimy
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 13:12
- Nahlásit

bullvnouzi
blbý je, že my autí nemáme, takže by byl problém s převezením Veveruchy k Vám, ale díky za nabídku...

Hafina
škoda škoda... No co naděláme... U nás právě teď nastala tahle pitomá situace, páč se vdávám, takže psa hlídat logicky nemůžu a všichni rodiní hlídači jedou (celkem pochopitelně ) na svatbu taky, jinak nemívám o lidi na hlídání nouzi, ale tohle je prekérka

No každopádně v nejhorším případě jsem jednoho "hlídače" zlanařila, kamarád, kterej měl sice psa naposled před 12 lety, ale snad by to s psicí na tu chvilku zvládli

Mar
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 13:19
- Nahlásit

Eimy
tak si ji vem na svatbu ne?

Eimy
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 13:23
- Nahlásit

Mar
To by z druhe strany rodiny nenaslo moc pochopeni Navic do kostela by ji stejne nepustili

Mar
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 13:34
- Nahlásit

Eimy
pche! jak rikal muj byvalej sef - dyz das panubohu tisicovku,tak on primhouri oko

kokoška
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 14:20
- Nahlásit

Mar
dyz das panubohu tisicovku,tak on primhouri oko
Bůh možná ano, ale osazenstvo na svatbě těžko! Nezapoměň, že dle církve žádné zvíře nemá duši a znesvětilo by svatostánek svou přítomností

Mar
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 14:30
- Nahlásit

kokoška
no,uprimne - do toho ja vubec nevidim........ale svatbu bez psa bych si ve svem pripade nedovedla predstavit

kokoška
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 14:34
- Nahlásit

Mar
do toho ja vubec nevidim
to je jen výhoda

svatbu bez psa bych si ve svem pripade nedovedla predstavit
nápodobně

rosnička
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 18:12
- Nahlásit

Mar
ale svatbu bez psa bych si ve svem pripade nedovedla predstavit
Jj, my tak dlouho hledali obřadní síň, která bere psy, až jsme ji našli.
PS. Přítomnost psa u obřadu nemá nejmenší vliv na pozdější kvalitu soužití. Bohužel.

Mar3
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 21:42
- Nahlásit

rosnička
Přítomnost psa u obřadu nemá nejmenší vliv na pozdější kvalitu soužití
a to ti je divny

Eimy
tak gratulaceee a fotky pak sem!

Eimy
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 22:22
- Nahlásit

Ad. pes u obřadu... Nevim, já civilní obřad viděla jen jeden, byl u toho i pes a působilo to na mě do jisté míry jako fraška, všichni tam měli srandu ze psa a samotnej ten obřad pak byl hoooodně v pozadí... Pak jsem se vlastně přestala divit, proč to pro tolik lidí je jen "cár papíru, kterej je k prdu"
Ale tak to je jen můj názor. Osobně si myslim, že Veverucha se nebude v Brně užírat tím, že není 100 km daleko někde v "prčicích" Přece jen ta cesta ve vedru tam a pak zas zpátky by pro ni zase tak úžasná taky nebyla

Mar3
Za gratulaci děkuju

Hafina
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 07:39
- Nahlásit

Eimy
Taky moc gratulujem...

Mar
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 09:15
- Nahlásit

Eimy
Ad. pes u obřadu...
alet ak jasneeee - to je na kazdym,co preferuje a co ne

Eimy
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 11:14
- Nahlásit

Hafina
Dík za gratulaci Snad to dobre dopadne šecko

Jinak hlídání už mám pořešený, kámoš, co bydlí naproti v baráku se Veveruchy ujme na celej víkend, takže psátko taky pojede na výlet , ale na něm se teda bude určitě bavit líp

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 13:34
- Nahlásit

Eimy
ale na něm se teda bude určitě bavit líp

ty jo, to ještě nevíš, co všechno se na svarbě může vybetlit. Možná se budeš bavit, až se nepostačíš divit . Hlavně si pamatuj- začasto se cosi ma svarbě zpravidla vytento - tak se tím nenech absolutně rozhodit. I kdyby Ti na hlavu spadnul kýbl s barvou, vožral se Ti ftipný strýc a pod. je to fuk. Hlavní je co bude po tý svarbě, ne na ní, jasný? Slib mi na holej pupek, že si to budeš pamatovat a nenecháš si to zkazit!

Eimy
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 13:40
- Nahlásit

PetraK
No já se tam bavit budu, ale Veverka by se tam nebavila Já už se těším, ale spíš teda na to po svatbě To říkám všem "už aby to bylo za náma "..

Janiii
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 13:43 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

Já už se těším, ale spíš teda na to po svatbě
to jako na svadééébní noc jo? i ty prase jedno ale má recht, u toho veverka bejt asi nemusí

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 13:47
- Nahlásit

Janiii
i ty prase jedno

, pani vy ste ůůůůůůůň!!!!!! Obří ůůůůň

Eimy
už aby to bylo za náma

to ne, musíš si to užít. Je to jenou maxilálně dvakrát za deset let

Eimy
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 13:48
- Nahlásit

Janiii
Achjo, kam já jsem se to dostala? no kam? Ale když už seš u toho já doufám, že to nebude jen ta svatební noc

Janiii
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 13:48
- Nahlásit

PetraK
pani vy ste ůůůůůůůň!!!!!!
pani nenadávejte mi, a upalujte k sobě, ať to tu zbytečně nezaneřádíme ... však víte jak mi ta organizace svateb jde ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 13:50
- Nahlásit

Janiii

čáry-máry-ruchadlo a sem pryč

Eimy
já doufám, že to nebude jen ta svatební noc

to záleží na tom, jak si to zorgnizuješ - číhla jsi tenkrát na ten návod co tu někdo dával, jo? Tak bacha, ať si na něj mimoděk nevzpomeneš

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání