| Autor |
Zpráva |
nika00
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 10:07
- Nahlásit
Ahoj, moje Sandy zacla hrozne smrdet... ani ne jako smrad z tlamy, ani jako analni zlazky...ale tak jako psinou...je to ale celkem ukrutny...Vejde do pokoje a je to na padnuti. Po jednom pohlazeni se muzu jit umyt...planuju ji tedy vysamponovat..ale takhle nikdy nesmrdela.. cim to muze byt?
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 10:19
- Nahlásit
nika00
co je za plemeno?
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 10:21
- Nahlásit
nika00
můj pes takhle smrdí, když má plný análky....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 10:25
- Nahlásit
nika00
Kamarádce takhle šíleně smrdí pes (berňák), kterej má nemocnou slinivku a špatný trávení.
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 10:29
- Nahlásit
nika00
minuly rok som tu riesila smrdenie nasho psa - a boli to zapalene analky
co je ale horsie, tohto roku sa to zjavne opakuje - vcera som to konzultovala s vetochom a povedal mi, ze vzhladom na to, ze sa to opakuje skoro presne po roku, to moze ist o prejav sezonnej alergie.
nema tvoja napr. nejake zmeny na kozi, nedrbe sa a pod.?
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 10:38
- Nahlásit
žanda
je to zlatý retriever...
Montik
na to vubec netrpime...ale neni to tenhle puch...muj druhy pes na to trpi, tak vim presne jak smrdej..je to ale jinej puch...
sandy smrdi vylozene jako treba mokrej pes...takovej ten klasickej psi smrad to je...
Bela
no praveze nevykazuje nic..nedrbe se...zere porad stejne a vsechno, je i porad stejne vesela..hraje si, zlobi a tak...
Gerda
a jezis...a jak to poznam? da se to poznat i jinak nez z vysetreni? jako jsou nejake priznaky toho? krom smradu
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 10:40
- Nahlásit
nika00
hmm, nechodite sa nahodou kupat do nejakej "podozrivej" vody?
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 10:48
- Nahlásit
nika00
i když to je babská rada, zkus psa vykoupat a potom spláchnout vodou z octem...............ocet neutralizuje smrady a i ničí kvasinky atd........a navíc je i dobrej na srst (vlasy). Jen třeba do kýble cca hrnek octa....aby jsi ho zase nepřeoctovala........
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 10:51
- Nahlásit
Bela
byli jsme se koupat v piskovne...ktera je ale prave krasne cista...a je to 14dni
ale i kdyz se tak pred 2mesici koupala v rybniku, takhle nesmrdela...tak prave nevim...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 11:08
- Nahlásit
nika00
No oni to poznali tak, že pes měl problémy s trávením, měl šílenej průjem, cokoli sežral nedietního, šlo ven, zaběhli k lékaři a ten z vyšetření (možná z krve???) zjistil problém se slinivkou. Asi bych se na to veta zeptala, čím to může být a pak se podle toho nějak zařídila.
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 11:14
- Nahlásit
nika00
moze to byt aj nejaka kozna/kvasinkova infekcia, ktora sa takto prejavuje, moze to byt aj nieco s travenim...po nete tazko radit , v kazdom pripade by som to konzultovala v MVDr.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 11:18
- Nahlásit
Gerda
no sandy ma hovinka jak z ucebnice...
Bela
ok diky moc
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 12:21
- Nahlásit
a co hormonalna nerovnovaha?
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 12:48
- Nahlásit
gabi
noo teoreticky...
v rijnu tusim byla na kastraci...a letos v zari ji bude 7let
|
kyrrka
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 12:57 - Změnil/a: kyrrka
- Nahlásit
ja mam 3rocnu zlatu retrieverku a tiez straaaaaaaasne smrdi posledny mesiac, myslim si ze to moze byt tym teplom a kupanim sa v potoku.... toto mame kazde leto... okupem ju samponom a po par dnoch je to to iste... budem to musiet vydrzat este par mesiacov
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 13:01
- Nahlásit
já mám labradora a taky smrdí, podle mě je to tím co píše kyrrka je to puch jak kdyby se v něčem chcíplým vyválel, ale vzhledem k tomu, že se každej den koupe, tak to přispisuju taky vedru a vodě
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 14:19
- Nahlásit
kyrrka
Bára a Sam
no tak to bude teda asi tim :d i kdyz nikdy po koupani takhle brutalne nesmrdela....
takze ji vysamponuju a budu doufat ze to prejde
kyrrka
kdyz je takhle horko, trimujes ji nejak? ja tu moji trochu ostrihala..na brise zkratila ty zavoje aby se ji aspon trochu ulevilo..ale zatim jsem nenasla vhodny nastroj na trimovani
|
Kasia
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 14:41
- Nahlásit
nika00
uplně klidně to může být tou vodou, v tomhle vedru se to krásně v tom kožíšku zapaří...no a pak to krásně smrdí ...normálka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 15:41
- Nahlásit
nika00
se taky jasně kloním k tomu koupání,mám to tak taky.Pokud se vykoupe jeden den tak dobrý,ale pokud se koupe tak 3 dny za sebou,je to děs Jestli bude tejden zataženo,zas ti vysmrádne Ale bacha,hlídej si,aby pořádně proschla bo jak se zapaří,může nastat celkem slušnej kožní problém...taky vlastní zkušenost a bude smrdět eště daleko víc.Prostě domů musí přijít zcela suchý pes.
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 17:53
- Nahlásit
stopro koupání. mě i kamarádce taky šíleně smrdí psi. Já s tím byla i u veta ten mi řekl že je to koupání
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 18:50
- Nahlásit
nika00
další babská rada, hodně účinná, vykoupej ji v rajském protlaku, zaručeně ten smrad nebude tak hrozný
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 22:28
- Nahlásit
papillon_girl
Ze ty si bola v amerike a poradili ti to na skunka?
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 08:26
- Nahlásit
Včera jsem četla o zánětu mazových kanálků - prý děsný smrad!! Ale projevoval se ve dvou formách. Buď ložiskově - hnisavá ložiska. Nebo nějak plošně - průvodní známka hodně moc lupů a suchá srst.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 15:04
- Nahlásit
Gafák začal smrdět před 2 dny. Dnes ráno jsem vešla do předsíně a už mazal na veterinu, byli bychom se otrávili smradem všichni. Samozřejmě měl plný anální žlázky a při vymačkávání mi skákal svými 35 kg po hlavě a rozdrápal mi do krve stehna - ale už nesmrdí!
U nás je to tradiční a opakuje se to i 2x až 3x ročně.
|