| Autor |
Zpráva |
Dana01
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2008 22:05
- Nahlásit
Ahoj, není to sice psi téma, ale třeba má někdo zkušenost...sousedi mají kocoura polo venkovního/polo domácího a má tasemnice. Chodí s ním k veterináři, ten jim dá tři tabletky, chvíli je pokoj a pak je to nanovo. vet jim řekl, že když kocour žere myši, tak se s tím nic nedá dělat...Máte nějaké zkušenosti s tím, jak tuhle situaci řešit? (Sousedi mají menší děti a kousky tasemnice na koberci nejsou to pravé ořechové) Viděla jsem nějaké kapky za krk pro kočky, které by měli působit 3 měsíce a na vnitřní parazity, včetně tasemnice, ale nevím, jak to funguje. Díky za odpověď
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2008 23:03
- Nahlásit
Kočku, která žere myši, je potřeba odčervovat pravidelně tak jednou za 2-3 měsíce, vždycky prášek podle váhy a po 14 dnech opakovat. Já dávám Drontal a kocour nemá nikdy nic. Spot on za krk na odčervení pro kočky existuje, je to Advocate, ale nepůsobí na tasemnice.
Akorát si nejsem jistá, mám takový dojem, že kdysi když naše nalezená kočka měla taky tasemnici, tak když jsem to vetovi řekla, že už jí má, dal nám na první odčervení něco jiného než Drontal, ale už fakt nevím co.
Sousedi prostě na to musí myslet a pravidelně odčervovat, já vždycky nakoupím zásobu prášků a dám si upozornění do mobilu.
|
Dana01
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 00:43
- Nahlásit
Jo to je asi ten spot on - jinak na těchto stránkách píší, že je to i proti tasemnicím...u vás na tasemnice nepůsobil nebo proč si prosím myslíš, že na ně není?
Advocate
|
haji
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 04:45
- Nahlásit
My používáme PROFENDER.
URL
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 09:00
- Nahlásit
Dana01
Nevím, kdes to četla, já tam vidím jen že Advocate je na oblé červy, na ploché jako je tasemnice ne. Ten Profender neznám, ale koukám že zase není na blechy, takže by se musel dát ještě jeden spot on na blechy a klíšťata a to nevím, jestli jde. U Advocate by se musel přidat nejen spot on na klíšťata, ale ještě něco na tasemnice, proto já radši dám na odčervení prášek a na blechy a na klíšťata jeden spot on.
|
Dana01
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 09:45
- Nahlásit
Maya
No jo základka už je dávno za mnou....spletla jsem si škrkavku a tasemnici
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 10:48
- Nahlásit
Dana01
No hlavně aby to nepopletli sousedi co že to kocour doopravdy má. )
|
haji
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 07:39
- Nahlásit
Spot na klíštata dáváme asi tak čtrnást dní po nebo před aplikací Profenderu.Upomínku v mobilu používám taky
|