Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Granule Artemis
Autor Zpráva
jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 18:27
- Nahlásit

Zdravím, tak jsem teda po dlouhém hledání a porovnávání přešla na tyto granule :
http://www.vesela-tlapka.cz/krmivo-pro-psy/artemis /d_4482.html
Může mi někdo ze zkušených napsat jak se mu složení líbí ? Cena je sice vysoká, ale pokud by vyhovovaly, tak budu asi cenu akceptovat. Doteď jsme krmily jehněčí Canidae, ale dodávky tam jsou velice špatné. Díky za názory )

Bubacek
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 19:50
- Nahlásit

jorkaAmálka

Ahoj, tak jsem to skoukla a vypadá to velmi dobře. jen jestli to není jen papírově a skutek utek.
Nejlepší by bylo najít někoho, kdo s těmito granulemi má přímé zkušenosti.

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 20:53
- Nahlásit

Bubacek
Jsem téhož názoru, ale granulky nejsou tak rozšířené a navíc je odrazující ta cena. No, tak jsem načala první pytel a uvidíme. Ale kdyby se tu objevil někdo kdo s nimi má nějaké zkušenosti a podělil by se o ně, budu moc ráda.

Saita
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 09:34
- Nahlásit

Taky mám v plánu tyhle granulky vyzkoušet, zatím ale ještě máme slušnou zásobu Trainer Fitness ale jak je pejsani dobaští chci je zkusit.

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 11:18
- Nahlásit

Saita
Tak Trainer Fitness byla moje druhá volba ) Jaký máš s nimi zkušenosti ? Měla jsem v plánu vyzkoušet králičí.

wensday
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 22:03
- Nahlásit

jorkaAmálka
Trainer Fitness je fajn, doporučuju, my přešli na něj z Chicopee a super srst, super bobky, máme jehně, rýže, brambor... kamarádka krmí ryba brambor a taky spokojenost. Navíc psům chutná.

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 22:49
- Nahlásit

jorkaAmálka
Zatímco Artemis je složením kuře, krůta, kuře, losos, tak Trainer Fitness údajná ryby brambor je kukuřice, ryba, kukuřice, kukuřice, brambor a to za skoro stejné peníze, volba by měla být jasná.

Saita
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2008 11:20
- Nahlásit

jorkaAmálka
Pejsanům chutná(i nežravci) a je taky velký výběr výběr příchutí. Pravidelně je střídám hlavně právě kvůli tomu nežravci. Ten často nové granule jedl s obrovskou chutí a postupem času jsem to do něj musela málem strkat, stačilo jen změnit příchuť nebo druh a zase žral s chutí. Srst hezká, bobky taky, občas zpestřuju i konzervou od nich.

Lemonka
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2009 02:39
- Nahlásit

stále jste s granulkama Artemis spokojeni? či jiní co nově vyzkoušeli?

sevuska
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2009 08:01
- Nahlásit

ahoj, tak my jsme před současným problémem s dodávkama stihli jenom jedno 13kg balení, ze začátku měl hafoš trošku trávící problémy než si zvykl, po té kukuřici a sóji z Royalu, ale po pár dnech úplně bez problémů. Je to teda spíš nežravec granulí, zatím všechny ho po jednom balení přestanou lákat a žere je až když má večer hlad, to tedy nezměnil ani Artemis, ale mám pocit, že to má lepší složení a spíš to beru jako investici až bude starší, že snad nebude mít tolik zdravotních problémů, když bude krmený něčím kvalitním. Teď jsme kvůli přerušení dodávek na Canine Caviar, což má obdobné složení i cenu a ty mu zatím chunají moc (ale žere je teprve týden). Takže tak...

Lemonka
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2009 13:38
- Nahlásit

díky moc. taky právě dávám RC a chci něco jiného. narazila jsem na toto a líbilo se. ještě uvažuji nad Trainerem, který si též plno lidí pochvaluje.
odkud to kupuješ? já to našla zde: http://www.vesela-tlapka.cz/pro-stenata/d_4487.htm l (sorry z reklamu) tak pokud se pro to rozhodnu, doufám, že bude na skladě
p.s.mám pětiměsíční bšo, naštěstí rc velmi chutnají, tak doufám, že s jinými problém nebude. zažívací problémy jsme ale taky trochu měli, zvlášt z proplanu

hipík a tonička
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2009 16:52
- Nahlásit

Našla jsem teď toto info:

UPOZORNĚNÍ:

Společnost Artemis neobnovila zdravotní certifikát pro dovoz krmiva do EU. Dodávky krmiva tedy byly do odvolání pozastaveny. Vzhledem k této situaci nejsme schopni zaručit, že Vámi zvolené granule budou ještě dostupné od dodavatele. O dostupnosti krmiva Vás budeme informovat.

http://obchod.hafbezobav.cz/kat-299-Artemis-pro-ps y.html

sevuska
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2009 18:07
- Nahlásit

hipík a tonička No, o tom právě mluvím, proto jsme teď na tom Canine Caviaru

lemonka berem od www.ichovatelskepotreby.cz - kvůli dopravě zdarma, ale též nejsou teď dodávky. Kdyžtak tady jsou stránky přímo o Artemisu co sem našla na webu http://www.artemispetfood.eu/

ankaras
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2009 19:00
- Nahlásit

Já Artemis objednávala tady - http://www.vesela-tlapka.cz/

Lemonka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 00:46
- Nahlásit

Díky holky.
Na jejich ofiko webkách odpovídají na problém s dovozem, psali to ale v půlce srpna:
Dobrý den,
to, co se uvádí na serveru Hafbo je pravda. Nicméně v tuto chvíli situace vypadá velmi nadějně a já předpokládám, že dvě receptury Artemis budou k dispozici opět za 2-3 měsíce. Celá doba se protahuje dovozem, který trvá v průměru 30 dní. Pro první zásilku máme slíbeny tyto nejpoužívanější formule - M/L Puppy a M/L Adult. Myslím, že další formule se nepovede přivést do konce roku.
Předpokládáme, že s první novou zásilkou uděláme nějakou akci, nyní to vypadá na takovouto akci - při nákupu dvou balení 13,6kg dostanete 6,8kg zdarma.
MPučálka

Lemonka
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2009 02:19
- Nahlásit

Aktuální info koho by zajímalo:
Dobrý den,
S Artemis jsou skutečně nyní problémy. Už je objednaný, ale dorazí,
předpokládám, na začátku prosince (pokud nenastane žádný problém). Vzoreček
Vám můžeme zaslat, ale vzorečky mají nyní náhradní obal.
Z důvodů komplikací s Artemis jsme se rozhodli, že budeme dovážet
další holistické krmivo z US. Koukněte na www.canine-caviar.cz. Obě krmiva
si jsou velice podobná.
V případě dotazů jsme k dispozici.

S pozdravem

Martin Pučálka

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2009 13:15
- Nahlásit

Lemonka
Já krmím Artemiskou dvě goldenky,jednu mám na seniorce,druhou na M/L Adult a jsem velmi spokojená.Dokonce i přechod z Firstmatu byl bez problémů se zažíváním.Psice jsou ve výborné kondici,srst mají krásně lesklou a dobře přesrsťují - i ta kastrovaná veteránka.Jedinný problém byl,že jsem musela snížit krmné dávky,neboť po Artemisce začaly obě dost tloustnout.Dneska už jsem dávky vychytala je to v pohodě.
Kdo máte CHS vyplatí se vstoupit do Artemis klubu.
Odebírám od p.Pučálky a dovoz je naprosto OK.Protože zatím není M/L Adultka,vezmu na přechodnou dobu menší pytel Canine Caviar.

mallos
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2009 08:13
- Nahlásit

Tak jsem zaslechl, že by ART měl být zpátky už brzo. Víte někdo něco bližšího?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2009 09:14
- Nahlásit

mallos
První závoz 1.týden v lednu.Už mám objednáno .

mallos
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2009 09:37
- Nahlásit

díky, hezké, tak to si tedy taky objednám...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání