Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Útulek Maršovice
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Jimmi
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2008 19:45
- Nahlásit

já přispěju nějakejma financema a dám to Sarax v hospodě

gabifi

jestli chceš, můžeš to poslat mě jestli už si se s někým nedomluvila

misenka1
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2008 19:46
- Nahlásit

tak co s tym mojim sitickem?chcete ho niekto?
mam este 2ks kozeny obojek+1x voditko a rada prispejem nejakou tou kackou.
Napiste mi na mailika kam a kolko?

gabifi
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2008 20:38
- Nahlásit

Jimmi
nedomluvila. Pošli mi adresu. Bude vadit slóženka? Neb rači na účet?

sarax
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2008 01:50
- Nahlásit

Lea
hele dva nepoberem..jen jeden..tak se domluvíme
misenka1
símtě přijd do hospy a dones co máš
a peněz kolik chceš spíš to hod na mejla mě at mám přehled
mejla mám pod členem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 15:40
- Nahlásit

čus děcka,tak jak to vypadá?? Jakej je aktuální staf mrazáků po neděli,kdo co nabízí a může postrádat,kdo se eště na co zeptá a kdy se to tam poveze a jak?Tudle neděli?

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 15:54
- Nahlásit

davidkova renata
Mrazák zjištěnej ještě nemám, ta kamarádka na to přes víkend zapomněla. Ale mám plnej kufr dek a tento týden budu shánět vodítka. Měli bychom jet v neděli, myslim že do konce týdne budu mít i novou SPZ, jinak sem nepojízdná.

sarax
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 15:57
- Nahlásit

Gerda
počítám taky s nedělí..nejlépe pokud se k někomu vejdu..a mrazák nevim nic čekám kdo co...takže s někým se domluvím v hospě a s dalšíma pak tady...

Mel
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 18:57
- Nahlásit

sarax
já mám ty granule z říčan a z kristýny... jestli mě hodíte z hospody, tak bych vám to rovnou naložila.

younglady
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 23:46
- Nahlásit

sarax
můžu ve středu něco přinést - obojky, vodítka, náhubky
pokud je o to zájem

sarax
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 23:52
- Nahlásit

younglady
určo o to zájem je dones

younglady
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 23:54
- Nahlásit

sarax
okie, poslala mi to jedna pani na naši sbírku, ale jelikož už je po, slíbila sem jí, že to přidám na sbírku na další útulek

sarax
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 12:58
- Nahlásit

PŘIPOMÍNÁM SE.OFŠEM S TÍM ŽE POKUD SE NENAJDE VÍC LIDÍ BUDE ODVOZ OPERATIVNĚ POSUNUT ABY SE NÁM TO NĚJAK HODILO VÍCERÝM

rendik
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 13:00
- Nahlásit

Ahoj lidi, nebude někdo z vás v sobotu v Brně? Náhubky, obojky, vodítka a podobný věci sice nazbyt nemam, ale jestli máte zájem o granule, tak můžu sloužit

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 18:26 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

sarax
prosím pěkně, pošli mi na tel. 775170090 svůj kontakt, v práci nemůžu na ICQ, hodila bych ti dneska cestou domů peníze na granulky.

younglady
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 20:21
- Nahlásit

sarax
jedete se v neděli nebo ne? Že bych ti zítra hodila domu ty věci

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 18:03
- Nahlásit

Tak jsem taky přispěla. Máme doma toto:

Ve skutečnosti je o trošičku starší (je jí tak 10 a víc let) a hežčí. Protože na Kitty neslyší, říkáme jí Husky. Na to taky neslyší .

sarax
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 18:17
- Nahlásit

kachna_
no kecáš??fakt gratuluju seš báječná
younglady
ahojky věci mi hod..byli jsme tamv neděli...ale pojedem určo ještě

sarax
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 18:22
- Nahlásit

jinak děkuju všem co přispěly na granule...zveřejním je až budem všichni a napíšu kolik toho dostali..add.mrazák i v útulku by raději granule..jako psíci krmení granclema a jednou za čas maso..na tak častý venčení a velký úklidy kotců nemají holky lidi..tak asi tak

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 21:00
- Nahlásit

kachna_
šiš tak gratulujůůůůůůůůůů
sarax
tak voni nechcou mrazák???Já tomu nerozumim.po granclích přece čokli se*ou daleko víc!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 21:10
- Nahlásit

kachna_

háásky voni maj doma miniháský!!!! Ich gratulíre moc!

sarax
paní tak až se mi zase někdy podaří dát něco víc dohromady, tak se přidám, jo? Všem říkám, že moje akce je doživotní, můžou nosit furt, tak se uvidí.

sarax
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 01:10
- Nahlásit

davidkova renata
.po granclích přece čokli se*ou daleko víc!!
no to si enmyslím..pokud jsou na ně zvyklí a co když je pak nebudou chtít??ona i ta příprava syrovýho je náročnější..jiný je to doma ajiný s 30 psama..hlavně neví jak moc to je pravidelný takže by radši grancle a za zlý jim to nemám....
PetraK

jasně sae přidej každá pomoc je vítaná..taky je mi malinko líp když pomůžu

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 08:58
- Nahlásit

sarax
jasně sae přidej každá pomoc je vítaná..taky je mi malinko líp když pomůžu

jen by se člověk potřeboval naklonovat - teda peněženku hlavně . Já mám děsnou schízu - páč bych chtěla dávat na vícero stran, mám tu svou soukr akci pro depozit a pak takhle když se něco naskytne. POTŘEBUJU TOHO MILIJOUNÁŘE!!!! Nutně.Ne pro sebe, ale proč útulky.

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 09:02
- Nahlásit

sarax
Mám v autě další várku hadrů a ručníků, co postupně sbírám v práci. Čekám ještě na další vodítka a ještě nějaké jsem doma vyštrachala po prvním psu. Pokud na grancle něco chybí, dej vědět na icq, pořešíme.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 18:45
- Nahlásit

sarax
po granclích přece čokli se*ou daleko víc!!
no to si enmyslím..pokud jsou na ně zvyklí

eh...to je fuk,já jen vycházim z vlastní zkušenosti...pokud mi pes bude žrát grancle,se*e minimálně 4krát denně,ale po mase jednou,když už hodně tak dvakrát.Pokud chtěj rači granule,není co řešit,to je jasný,já jen že mi kamarádka prosila,že by ho chtěli a jestli bychom to nepořešili v rámci tý sbírky...asi chyba v Matrixu..

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 11:21
- Nahlásit

Znovu vytahuji, neboť v autě vozím další várku dek a ručníků + Pardálka se k nám chce přidat taky, možná bychom už prašule na ty grancle dali dohromady. Máte ještě někdo něco, co by se tam dalo odvézt?

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 12:13
- Nahlásit

Gerda

já se tady tuhle ptala, páč mám ty konzervy ze zveráče,ale Sarax psala, že teď ne, tož jsem to směruju do Liberce. Ale jestli by zavážky pro Maršovice byly trvalýho charakteru, že jako průběžně by se tam vozilo, tak já určo zase časem dám něco dohromady. Ale teď asi ne. Mám to brát tak, že Maršovice jsou v platnosti pořád podle toho jak se co nashromáždí??

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 14:15
- Nahlásit

PetraK
Myslim že ano, protože pořád jsme tam ještě nehodily ty grancle. Až zavezem grancle, asi začnem zase sbírat na jinej útulek...

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 14:38
- Nahlásit

Gerda
aha, tak dobrý, já taky furt něco průběžně mívám, minimálně nějakou tu tašku hadrů a to se taky hodí, tak to budu sledovat a když bude akcička a já budu něco mít nasysleno a neporozdáváno, tak jdu do toho. Myslete na mě.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání