| Autor |
Zpráva |
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 15:44
- Nahlásit
ahoj! zajímalo by mě, jestli máte s těmito hračkami nějaké zkušenosti, všude se píše, jak jsou skvělé, že je psi milují. Objednala sem proto kong pro štěńátka (jiné by byly pro Bowa velké), měl o něj sice docela zájem, protože se mu líbilo, jak je nevyspytatelný, ale hrát si s tím moc nechtěl a rozhodně to nechtěl kousat (kupovala sem to hlavně kvůli čištění zubů), jediné, co jsem s tím udělala je, že jsem mu to naplnila kousky pamlsků a tím ho zabavila na docela dlouhou dobu... Prostě mě to docela sklamala, myslela sem, že bude šílet nadšením protože míčky miluje, ale nic. Na jaře plánujeme štěně, tak mu to asi schovám, myslíte, že to bude chtít kousat? Je pravda, že štěńata mají jiné touhy, ale kdyby to měli akorát na vykusování pamlsků, byla by to opravdu zbytečné. Napište prosím své zkušenosti.
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 16:08
- Nahlásit
já kong mám a nemůžu si ho vynachválit...na čištění zubů ne, ale bezvadně se s ním aportuje-hodně skáče a mění směr. Ari ho miluje
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 16:57
- Nahlásit
Já jsem ho pořídila jako "nezničitelnou hračku" ve dvou velikostech hlavně pro fenku, když byla malá a demolovala byt. Obě celkem brzo rozkousala
|
Mipooo
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 17:15
- Nahlásit
papillon_girl
mame micek a talir - talir vyborny, pevny, micek po par minutach ma takove ty kusy po zubech, treba 1 cm hluboke diry, jinak drzi
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 19:39
- Nahlásit
papillon_girl
mám pro pitbulla, co neomylně během pár minut zničí výrobcem uváděnou naprosto nezničitelnou hračku, King Kong Xtreme, ten největší a vydrží fakt dlouho. Zatím ho máme
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 09:59
- Nahlásit
papillon_girl
Taky sem měla Konga takovej ten červenej jakoby míč, ale Fajku vůbec nezajímal tak sem ho po půl roce ignorace poslala do útulku.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 12:50
- Nahlásit
papillon_girl
měla jsem to ukázala MEL, mám staforda a nás tedy nebavil vůbec........asi je to pes od psa....každýho baví něco jinýho. Zato kost od zooflegu (doufám,že píšu dobře firmu) ta je pro našeho psa droga.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 15:58
- Nahlásit
žanda
Prosím, nevíš přesně tu značku kosti. Na ZOOFLEG mi to nic nevygooglilo, děkuji...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 16:10
- Nahlásit
Noemi
já myslím že to je ZOGOFLEX
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 16:18
- Nahlásit
sarax
Děkuji
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2008 18:12
- Nahlásit
Bowčovi se to taky líbí, jak to mění směr, vždycky za tím letí, ale pak neví co s tím, možná je to na něj přece jen velký
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2008 23:12
- Nahlásit
Noemi
jasně,že jsem to zvorala- sarax má pravdu-JEN JÁ MÁM JINÉHO DODAVATELE: http://www.tagisky.cz/vypis.asp?menuId=20
kost máme víc jak dva roky, asi měsíc před "záruční" lhůtou ji pes kus ukousl a když jsem se patala, zda máme nárok na novou-bez řečí mi ji poslali. A že jí tedy fakt "žere" pořád, jeho nejzamilovanější hračka. Balonek máme taky,ale jako nový-ten ho nebaví už z principu,že je to balon )
|