| Autor |
Zpráva |
borderojd
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 07:28
- Nahlásit
Chtěla bych vás všechny pozvat do naší kavárny po tmě která stojí kousíček za stavovským divadlem. Jde o projekt, kdy se snažíme přiblížit veřejnosti svět nevidomích a oni sami si můžou vyskoušet jaké to je když je vede nevidomí průvodce či obsluhuje zrakově handicapovaný personál. Do kavárny samozřejmě smí i pejskové a to jak vodící hafíci, tak samozřejmě i nevodící. Nepíši to sem protože bych chtěla dělat něčemu a někomu reklamu, ale spíš proto že by to někoho mohlo zajímat a třeba by si to rád skusil. No a pokud byste toužili vidět mou maličkost ptejte se po radce, pokud mě teda neuvidíte už u vchodu. hihi. Držte palečky tréma maká na plný obrátky, snad tam nikoho nepřizabiju.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 07:49
- Nahlásit
borderojd
to je vyborny projekt, setkala jsem se s tim v zahranici a bylo to velmi oblibene misto a bylo tam plno. Myslim, ze reklamu si tento projekt opravdu zaslouzi, mate nejake stranky? Jaka je presna adresa? Urcite zajdeme!
|
borderojd
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 08:11
- Nahlásit
stranky nevim ackoliv je to ostuda a je to kousicek za stavovskym divadlem takže to najdete asi celkem snadno
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 08:45
- Nahlásit
borderojd
To je naprosto skvělej nápad, takže zatím držím palce a doufám, že se k vám někdy dokohátám. . Je to fakt úža nápad.
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 08:55
- Nahlásit
borderojd
Nebyla jsi včera v televizi? Nebo to mohl být někdo jiný... Na ČT byl někdo s Anetou Langerovou a o tom projektu mluvili
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 08:59
- Nahlásit
dejavu
http://svetluska.centrum.cz/clanek.phtml?id=255
borderojd
já se chystala i loni, ale nestihla jsem to - ani v Praze, ani ve Varech...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 09:13
- Nahlásit
Ta kavárna je tam pořád, nebo je to časově omezený projekt?
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 09:40 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit
Jestli je to tahle?
http://www.rozhlas.cz/press/rozhlzpravy/_zprava/46 6283
tak je to do 5. července.
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 09:52
- Nahlásit
borderojd
Dneska k vám chystáme žlutovesťáckou helppsí výpravu.
Zhruba ve dvě hodiny.
|
borderojd
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 16:37
- Nahlásit
Walda
dík za podporu
|
borderojd
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 16:40
- Nahlásit
nene mě ste určitě včera neviděli, a jinak kavárna funguje do pátýho června a prej je tam fakt tma. Tak ju těším se na vás a pokud se chcete semnou potkat dejte vědět a já si to nějak zařídím abysme se neminuli a třebas pokecali
|
Mika
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 16:48
- Nahlásit
citala som, ze je to pojizdna kavarna. neviete, do ktorych miest este zavita? velmi rada by som tam zasla. (zaujima ma konkretne, ci pridu aj do brna )
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 16:55
- Nahlásit
borderojd
zdar, nejsi ty náhodou i na "Hafu" konferenci?
|
borderojd
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 17:29
- Nahlásit
to jsemsi tam taky? jinak kavárna pojízdná není bohužel.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 19:50
- Nahlásit
Mika
kavárna není pojízdná, ale je mobilní (aspoň to píšou na webu Světlušky)... loni se po té, co skončila svou činnost v Praze, přestěhovala do Karlových Varů na filmový festival.
Letos by to vzhledem k datům mohla "stihnout" taky
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 02:21
- Nahlásit
Ahoj, já tam byla loni a musím říci, že to byl velmi zajímavý zážitek. Je tam opravdu černočerná tma a opravdu stojí za to si to vyzkoušet. Jsou tam velice milí lidé, kteří vás uvedou ke stolu a pomůžou vám orientovat se po stole /např. já jsem cukr místo do kávy nasypala "kamsi" do prostoru.
Určitě pokud máte možnost, vyzkoušejte si to a pak sem dejte vědět jak se vám to líbilo .-)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 08:31
- Nahlásit
Já si včera přečetla ten odkaz od Martiny a jsem naprosto natěšená - takových věcí by mělo být víc, takže doufám, že vyjde čas a stihneme to
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 09:41
- Nahlásit
zjistí někdo přesnou adresu? pro mě "mimopražáka" je "kousicek za stavovskym divadlem " moc obecnej pojem ale lákalo by mě to vyzkoušet, to fakt jo
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 09:46
- Nahlásit
aha, koukla jsem na ten odkaz výš, tak Ovocný trh bych snad našla
a jinak jako projekt fakt super - asi vyrazíme proč si nevylít kafe do klína že jo obzvlášť když jsem schopná vylejt ho i za světla
|