Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Zatopené lomy v okolí Brna
Autor Zpráva
kiwikik
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 13:25
- Nahlásit

Zdravím, kam se chodíte koupat? - ať už se psem nebo bez něj. Ráda bych si šla zaplavat ale na koupaliště nemám náladu a nějaký breberky chytit opravdu nechci..nejsem zas tak náročná - míň lidí (nemám ráda hlavu na hlavě), čisťounká vodička, do 30km od Brna, a bez vleznýho

Mar
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 13:26
- Nahlásit

kiwikik
až tady někdo poradí, pudu tam taky ale já mám ještě to kriterium "se psem"

11111
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 14:08
- Nahlásit

my chodíme do popůvek a když se nám tam přestalo líbit, tak sjem jezdili do lomu, parádního, čistýho, docela málo lidí .. jenom kde to bylo.. zeptám se muže a napíšu pak ))

bylo to za brnem uprostřed pole je remízek a v něm je lom ... paráda, akorát studenější voděnka.

Eimy
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 15:14
- Nahlásit

kiwikik
nejsem zas tak náročná - míň lidí (nemám ráda hlavu na hlavě), čisťounká vodička, do 30km od Brna, a bez vleznýho
Myslim,že tohle bude samo o sobě dost náročný najít Jinak kámoš jezdí do lomu do Blanska, byl tam i s mou psicí, když ji hlídal... Ale nevim, jaky to tam je

Sijes
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 15:19
- Nahlásit

Eimy
Tam jsem myslím kdysi byla - hned za lomem jsou koleje a lidí tam bylo docela dost. Voda taky nebyla úplně čistá, ale studená byla dost.

wami
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 17:46
- Nahlásit

Sijes, Eimy
v Blansku je to napytel, navíc skály až do vody, takže se psama není kde lebedit...

kiwikik, 11111
kaoliňák, sice se tam musí autem, ale stávalo to za to...
Je to za Lažánkama pred Maršovem, dá se tam dojet buď přes Bystrc, Veveří a Veverskou Bitýšku, nebo přes Kuřim a Moravské Knínice.

Za Lažánkama asi uprostřed cesty před Maršovem doprava, po polňačce až na konec cesty, zaparkuje tam cca 5 aut, ale víc lidí tam nikdy nebývá...

Po něm se mi stýská z Brna asi nejvíc (teď nemluvím o lidech,ale o místech ), koupáky tam byly naprosto boží...

reneeska
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 18:26
- Nahlásit

wami
tož díkec za typa

11111
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 18:57
- Nahlásit

wami: to je ono )))) to je i ten náš lom )

Šárka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 22:57
- Nahlásit

Lom v Líšni je čistý, ale lidi začínaj přibývat jak se ta zpráva šíří. Pak ještě Ponětovycký rybník(za Šlapanicema) je čistý snad už nevybíraj vstupné. Všude se psy a všude je jíl v lomu méně.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání