| Autor |
Zpráva |
mac1
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 08:58
- Nahlásit
Já jsem zapomněla, že psi také někdy koušou . Vraceli jsme se z venčení a protože jdeme domů kolem školky, tak tam beru psy na vodítko, abych neplašila děti , resp. spíš jejich rodiče ( a tím pak děti a protože cca 20m od školky přecházíme přes hlavní s tramvají a dost silným provozem aut, zejména v tuto dobu, už jsem je přivázané nechala a najednou za mnou šoupnutí nohama, Robča uskočil a otočil se, Péťa se zastavil a nechápavě zakroutil hlavou, někdo do mě narazila a poděšeně vykvikla. " Ježíš, pardon , já zapomněla , že psi také někdy koušou . Vůbec jsem si jich nevšimla, ona jela tramvaj, a já spěchám , to by byl malér, kdyby mě kousli, já bych přišla pozdě do práce " Paní šla za mnou, slyšela jedoucí tramvaj a rozeběhla se , nějak ovšem přehlédla, že po mém boku kráčí ještě 2 psi ( jsou totiž úplně miniaturní ) , na poslední chvíli chtěla zastavit, aby do nich nevrazila, zaklapala pantoflemi a vrazila do mě...prostě nezvládla nepřiměřenou rychlost , pak pokračovala rychlou chůzí k tramvaji a pořád mrmlala : "ono se nesmí před nimi běhat, oni pak někdy koušou a já na to úplně zapomněla, to by byl malér, kdyby mě kousli, já bych pak nemohla vůbec na chatu, protože bych se bála psů, to by byl malér, já zapomněla, že psi někdy koušou......." . Jsme přišli domů, každému jsem k snídani mrskla 1/2 kuřecího skeletu ,aby si kousli .
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 09:02
- Nahlásit
mac1
náhodou já bych se řezala asi celou cestu domů
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 09:14
- Nahlásit
Kalliope
však já také přišla domů dobře naladěná
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 09:20
- Nahlásit
mac1
Ale heleeee, pani má pravdu. Psi někdy koušou. Ešus si o víkendu NA CHATĚĚĚ ve "rvačce" kousnul do Brtníka a krom toho že tímto tedy slavně zvítězil, páč Brtníka okamžitě vyřadil z bojů, tak mu ještě opětovně znehybnil ruku. Už jednou ho takhle trefil - je to místo mezi palcem a ukazováčkem (v tý plovací bláně jakoby ) a tam když se trefí, má Brtník po budování našeho budoárku ze sklepa, páč neveme lžíci do ruky a nemůže nahazovat, to jenom běhá po rozlehlý zahradě, šíleně řve a sděluje čoklovi jeho tituly. Počínaje hyenou bezcitnou a konče něčím, co nemůžu opakovat, páč bych se zardívala
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 09:22
- Nahlásit
PetraK
páč neveme lžíci do ruky a nemůže nahazovat jsou domluvení, řvaní na psa je jen divadélko pro Tebe
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 09:34
- Nahlásit
mac1
já su také vůůůůůl, já jim na to dycky skočim!!!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 11:39
- Nahlásit
mac1
Já sem vždycky úplně hotová,gdyž už si něgdo hladí naše psy a pak se zeptá,jestli koušou.Tak vždycky s vážnou tváří oznamuju,že "samozřejmě,jinak by se nenažrali"!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 11:49
- Nahlásit
Hm, já volala do psího hotelu, že potřebuju pohlídat, týpek se zeptal na rasu, pak se tvářil tak nějak divně, říkám, že fena má zkoušky. Zeptal se, kolik lidí u zkoušek sežrala, řekla jsem že pět děcek a deset důchodců. Asi to moc nepochopil, raději jsem hovor ukončila s tím, že se obrátím jinam a týpek za to byl rád, řekl, že zabijáky hlídat nechce.
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 12:11
- Nahlásit
Mucholabka
to je radost, nevím přesně odkud jsi, ale zkus se podívat sem:
www.koira.cz , třeba ti to bude vyhovovat a musím říci, že sl. Magda těm psům fakt rozumí.
Jo, my máme skvělé zkušenosti.
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 12:18
- Nahlásit
My na kousání nepokrytecky poukazujeme, hned jak vlezete na naše stránky Psi prostě koušou, jak jinak.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 12:36
- Nahlásit
Fík
jj, četla jsem, Už mám naštěstí zajištěno kousek od nich, díky.
|
11111
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 12:43
- Nahlásit
Meta: ty máš hovika??
nevíš o nějakém HODNÉM hovikovi z Brna a okolí??
toho mého pitomca totiž 2 pokousal hovik ( nemá rád psy - samce a mě to bylo oznámeno až když jsem ho sundávala ze svého psa ) a on ted nemůže jaksi hoviky ani cejtit. Potřebuju socializovat dokud není ještě ouplně pozdě.
Teda, na jiné hoviky - černé - se kouká nedůvěřivě a čeká útokl, na toho jednoho hajzlíka , řve jakmile ho jenom zacítí a chche ho jít zabít ((
|
11111
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 12:44
- Nahlásit
aby to nevyznělo jinak... já o kontakt s tím hovikem nestála, psa jsme měla na vodítku, můj pes na něho vrtěl ocasem a najednou byl pod ním....
ne že jsem ho k němu pustila nebo tak.....
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 12:51
- Nahlásit
11111
U Brna fakt nevím, jsme jihočeši. Ale když se zastavíte, tak vás nepokoušem
|
11111
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 14:19
- Nahlásit
Meta :
já vím, že vy ne a že je spousta hodnejch hoviku, jenom my holt máem v baráku tohoto nesnášenlivce a díky tomu se můj mění v piraňu vždycky, když ho ucítí :-//
chtělo yb to delší práci a ukazování, že jsou i ti hodní.. ale kdybysmě měli cestu, taks e můžeme stavit
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 14:22
- Nahlásit
11111
No, já jsem na speciálce viděla tolik nesnášenlivejch, že se mi chtělo plakat. Lidi z nich často dělají bouďáky a to je pak tragédie
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 14:27
- Nahlásit
Meta
Dík za fotešky!
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 14:49
- Nahlásit
Mucholabka
no, moc jsem na vašem webu neměla z čeho vybírat, asi máš mnohem lepší fotečky. Kdybys potřebovala, tak si písni, není problém udělat jiné
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 15:02
- Nahlásit
Meta
No, on se ten web totiž předělává, proto je teď mrtvý.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 09:47
- Nahlásit
A dnes jsem opět slyšela další velmi oblíbenou hlášku "ONA UŽ JEN TAK DOHÁRÁVÁ " . Šli jsme po louce a proti nám pani s mně neznámým psem a volá :"jsou to klucííí ?" Já říkám, že ano, oba kluci a ona: "tak to je v pohodě" a jde dál. Všichni 3 psi se začali očuchávat a hned bylo jasné, že ten neznámý pes je fena a to fena HÁRAJÍCÍ . Moji chlapci si na nějaké velké předehry nepotrí, není divu když jsou dva , to by také jeden mohl už být in a druhý by pořád předehrával . Volám na pani ( ona klidně pokračovala pryč ) : " nehárá náhodou" a je to tady "ona už jen tak dohárává" a ona jen tak dohárávající laškovně nastavuje psům prdelku před čumu a stojí a čeká,m tak který ? No a Péťa už naskočil, Robča aby o nic nepřišel, tak když vzadu obsazeno, tak alepoň orálek , naskočil zepředu a já už uháněla . Držím psy za obojky , snažím se s nimi točit na jinou stranu než kam se natáčí stále se vnucující fenčí zadek a volám na pani: " pojďte si ji vzít !!!!! " .....a to takhle na konci chce psy ? " . e
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 10:11
- Nahlásit
to by také jeden mohl už být in a druhý by pořád předehrával
ale jinak vím že to není prča, znám to z pozice majitele fen i psa - s dovolením přidám jinou hlášku - ALE DYŤ VONO BY TO TAK HNED NEBYLO! - to jsem ze dvou háravek (obě na vodítku, jedna v optimu) servávala velkýho vořecha a jeho páník vysmátý na koni se ani neobtěžoval slézt
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 10:21
- Nahlásit
Ketrin
ALE DYŤ VONO BY TO TAK HNED NEBYLO, tak ta je také skvělá , pánik zjevně soudil dle sebe
|