| Autor |
Zpráva |
borderojd
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 15:10
- Nahlásit
Nevíte někdo jak pesanovi vysvětlit, že v takovím vedru by fakt měl pít? za včerejšek a dnešek skoro ni nevipil odhadla bych to na ca dvě maximálně 3 deci, ale vícrozhodně ne, což mi přijde fakt hodně málo v těchhle vedrech.Vim že pes nemusí chtít, nemá zas tak moc pohybu, ale horko mu určitě je, skusila sem i klukopur, ale taky nezabral.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 15:12
- Nahlásit
borderojd
hele a čim krmíš?Moje předešlá čuba nepila skoro celej život téměř vůbec,páč měla kýbl vařenýho a docela jí to asi stačilo
P.S.co ta čuba z maršovic,už ste doma?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 15:15
- Nahlásit
borderojd
Plave ti? Haž mu klacky do vody a naloká se, že se budeš dvit Buca šla včera domů nacucaná jak klíště a taky mi nepijou, každý den vylívám plnou misku pod kytky.
|
borderojd
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 15:19
- Nahlásit
ne neplave krmíme granclema, jinak čubina doma ještě neni jede se pro ní kolem šestý.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 15:22
- Nahlásit
borderojd
krmíme granclema
aha..no esi se projevuje normálně ,myslim,že bych to nehrotila.Lepší 3 deci než nic a taky to nemusíš vodhadnout přesně
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 15:27
- Nahlásit
borderojd
na takto pripady sa dost osvedcilo miesto vody davat slaby nesoleny, nekoreneny, cisty masovy vyvar
|
borderojd
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 15:29
- Nahlásit
jojoje fajn že aspoň něco, se divim, že nešel ani zapít ty granule a tak, každopádně možnost pít má. Jestli si to nerozmyslí pudu ho zejtra vlastnoručně utopit do nějakýho rybníku.
|
ijáček
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 15:31
- Nahlásit
Ta naše taky přes den skoro vůbec nepije, ale pak je schopná za večer vychlastat dvě misky, ale pořádně vychlazený vody, teplý břečky nepije
|
borderojd
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 15:33
- Nahlásit
jj tepla je fakt pěknej humus.
|
ijáček
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 15:41
- Nahlásit
A taky nám nějak ubývá vody z rybníka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 15:44
- Nahlásit
borderojd
mně taky čokl nepije ale je na syrovým, tak to neřeším tak až moc. Jen mu jednou denně dám vývar a trochu ho naředím vodou. To vypije. Buď vývar z kostí a nebo - to teď letí prej víc (nevím proč, asi nějaká novinka!) vývar ze zeleniny, kterou mu vždycky hodím do horký vody a nechám přejít varem. Když mu pak naleju tu vodu z toho, tak to vychlemtá natošup. Zkus ten vývar z kostí. Vychlazenej.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 15:49
- Nahlásit
borderojd
Mě čuba taky skoro nepije, neplave a venku nechce pít vůbec a s ostatníma psama z jedný misky už vůbec ne, to by snad radši chcípla žízní. Je schopná taky nepít vůbec celej den. Krmim masem i granulema, ale prostě nepije. Osvědčilo se mi to, co píše Bela.
|
borderojd
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 15:54
- Nahlásit
díky za radu, pokud si to do zejtřka nerozmyslí,du pro kosti.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 15:55
- Nahlásit
borderojd
hele ten vývar fakt ale slabej - jestli je jen granclovej,může se ti z něj stát potentát. Musíš to vyzkoušet, jo?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 15:59
- Nahlásit
ale jsem ráda, že nemám jedinýho psího velblouda. Měla jsem z toho vosypky, páč už jsem si představovala zadřený ledviny, kameny, operace, smrt
|
borderojd
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 16:03
- Nahlásit
to je v pohodě von posranec neni, taky dáváme masíčko tak je zvyklej. Proč se ten pes nemůže dojít sám vyvenčit a zas se vrátit? mě se tak nikam neceeeee.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 16:04 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit
PetraK
tjo to my máme vopačnej problém - chlemtá a chlemtá a já jak kolikrát v noci se vzbudim (že třá du na záchod) amusim donest novou plnou misku! a do ráan je zase prázdná!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 16:21
- Nahlásit
Mar
není to tím placatým čumáčkem?
a nebo nehubne? Měl to takhle vždycky?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 16:22
- Nahlásit
borderojd
tak to jo, to by měl ustát. Ale i tak, já to jednou přehnala a pak se muselo odpolko uklízeti .
Taky nevim, proč nemůže jít ten náš sám. nebo vim. Páč by někde sbalil první psí bábu a pořídil by si haranty čuně jedno.
|
borderojd
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 16:27
- Nahlásit
no jo to je tim že nemáte ten bezpečnej sex jako mi.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 16:29
- Nahlásit
borderojd
no jo to je tim že nemáte ten bezpečnej sex jako mi
teď sem ale musela horempádem přemejšlet, jak souvisí náš bezpečnej sex s čoklím pitím . Pak mi došlo, že musím přešaltovat na tu další větu
Huž je moc horko. Ještě že jdu už domů
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 16:30
- Nahlásit
Mar
ja mam tiez takeho pijana
za den vypije aj dve litre vody
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 16:40
- Nahlásit
borderojd
nezkoušel jsi kostky ledu? Béďu docela baví je žužlat... Nebo třeba vývar z kostí...hodně naředěnej, nesolenej...
|
borderojd
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 16:44
- Nahlásit
jo kostky jsou faj, ale u nás na koleji sou sobci, mrazák je tak narvanej, že se tam už nic nevejde, škoda,
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 17:20
- Nahlásit
Mar
Bela
Taky mi psi lemtají jako o život,tři plné misky(spíš mísy) a minimálně 2x denně doplňuju.
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 17:27
- Nahlásit
jablunka
a nebudu ti tvoji v tom chlemstani po maminke?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 17:46
- Nahlásit
Bela
a nebudu ti tvoji v tom chlemstani po maminke?
Hm a je po záhadě,Skalyjová!
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 17:52
- Nahlásit
jablunka
elementary, dear Watson, elementary...ono je to totiz dedukcia typu: podla seba sudim teba
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 19:22
- Nahlásit
Bela
jablunka
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 20:13
- Nahlásit
Naše feňule taky skoro nepije, tak jí do vody vždycky cintnu trošku mlíka nebo šťávy a vyblemtne to hned. Chutná jí i bylinkovej čajík s medem nebo jitrocelovým sirupem...
|