Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Canisterapie
Autor Zpráva
Adelaina
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2008 10:31
- Nahlásit

Dobrý den, vím, že to sem moc nepatří, tak se na mě prosím nezlobte. Píšu bakalářskou práci na téma canisterapie u dětí. Kdyby se tu našel někdo, kdo se touto terapií zabývá, napište mi sem nějaké své zkušenosti, zážitky, v čem vidíte klady nebo zápory této terapie nebo se mi prosím ozvěte na email:adela.krejcova@atlas.cz, děkuju moc všem. Mám i dotazník, který je ale určen rodičům dětí v MŠ, tak kdyby se tu našla nějaká dobrá duše a chtěla ho vyplnit, moc ráda mu ho pošlu. Hezký den

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2008 10:34
- Nahlásit

Adelaina
pošli mi ten dotazník pro rodiče dětí v MŠ.Mail je pod členem.

Dasha
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2008 10:37 - Změnil/a: Dasha
- Nahlásit

Adelaina
taky mi to pošli musíme si pomáhat, píšu na stejný téma diplomku
mejl je pod členem

Dines
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2008 10:43
- Nahlásit

Adelaina
Známá dělá canis - www.canisludens.estranky.cz

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2008 10:54
- Nahlásit

Adelaina
Došlo to,ale vyplním asi až zítra.

Markét
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2008 15:15
- Nahlásit

Psala jsem bakalářku s tématem CT v dětské psychiatrii, mohu poskytnout. Kontakt je na www.canisludens.estranky.cz

Adelaina
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 10:03
- Nahlásit

jablunka a Dasha
Ahoj, pořád si řikám proč ste mi neposlali zpátky ten dotazník, který jsem vám minulý týden posílala. Jestli se vám na něm něco nezdá nebo se vám to jen nechtělo vyplňovat, tak mi to prosím sem klidně napište nebo na email, beru veškerou kritiku .Takhle netuším na čem jsem, díky.

Adelaina
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 22:13
- Nahlásit

Opravdu tu není nikdo, kdo by se touto terapií zabýval? Bohužel mám tu smůlu, že se mi stále nedaří najít někoho z praxe a když už někoho objevím, omluví se mi, že přítomnost další osoby není nejlepší.

Fík
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 08:26
- Nahlásit

Adelaina
Kdyby jsi chtěla, o.s PSI PRO ŽIVOT pořádá canisterapeutický tábor (dva běhy, jeden pro začátečníky, druhý pro pokročilé) možná by to pro tebe bylo přínosné bude tam senircanisterapie a paní Volšická, dětská canisterapie a paní Drvotová, neurolog MUDr. Rédlová a poruchy činnosti mozku, a další přednášky a praxe v ústavu pro mentálně postiženou mládež.....a další mrkni se
www.psiprozivot.cz sekce tábor

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 08:39 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Adelaina
pořád si řikám proč ste mi neposlali zpátky ten dotazník
Ale já ho posílala......
Tak nevím kde se stala chyba???
beru veškerou kritiku .Takhle netuším na čem jsem, díky.
Jediný co se mi tam nelíbilo,byla vzhedová kritéria na učitelku v MŠ,ale psala jsem to do toho dotazníku,tak fakt nevím kam se zatoulal.

Dasha
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 10:04
- Nahlásit

Adelaina
já jsem taky posílala, následující den

Adelaina
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 10:39
- Nahlásit

Tak mi bohužel ani od jedné nic nepřišlo, email mi ale funguje tak jak má tak nevím, kde se stala chyba. Ale i tak děkuju, myslela jsem totiž, že jste na mě zapomněli. Jinak jablunko, máš naprostou pravdu, že to není zrovna otázka související s canisterapií, ale zkoumala jsem v dotazníku vztah- uč.- dítě- canisterapie a i mě osobně zajímalo, jak si rodiče tu typickou uč. představují Hezký den

Adelaina
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 10:57
- Nahlásit

Dasha
Děkuju moc za skvěle vyplněný dotazník, druhý pokus se zadařil!

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání