| Autor |
Zpráva |
sue
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 14:38
- Nahlásit
prosím nezná někdo nějakou fakt vhodnou knížku o pitech a nebo stafíkách??já vim že to tu někde bylo ale heldám to dvě hodiny a nic...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 14:54
- Nahlásit
Jediná normální a pravdivá kniha o pitech je "Na křižovatce pravdy". Stojí asi 650 a pokud máš zájem, napiš na DOGGYDOG1@seznam.cz a napiš, že tě poslala impact.
Druhá, velmi podobná, je "Telo z oceli, srdce zo zlata", ale tu už bohužel ke koupi neseženeš. Obrať se na uvedený mejl, Honza ti poradí.
|
sue
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 14:58
- Nahlásit
bullvnouzi
díky ti známej chce pitbula a moc o tom neví a nechce si to nechat vymluvit tak sháním pro něj aspoň nějaký normální knížky
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 15:23
- Nahlásit
Tak to bude idealni informace pro nej. Tohle je jedina ceska kniha, ktera ti rekne, co je pitbull zac...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 16:15
- Nahlásit
A ještě Americký pit bull terier podle Josepha L. Colbyho. Je tam i lépe popsán trénink, jinak je hodně podobná APBT na křižovatce pravdy. Určitě doporučuji i pročíst fóra pitbull.webz.cz, pitbullseden.cz-ale tam spíš starší příspěvky, že www.bullgoshop.sk a pro podrobnosti ještě yu aréna, ale to už tady nebudeme rozvádět. Určitě něco pomůže i www.stafordi.com, i když tam je spousta laiků, a nejlépe mu pomůže návštěva erudovaného chovatele. Nebo ať sem napíše sám a pomůžeme mu udělat si obrázek, případně jej nasměrujeme
Ještě od Zelenky je Miláček nebo zabiják, ale tam jsou spíš povšechnější informace.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 16:17
- Nahlásit
bullvnouzi
Akorát nevím, jestli ho to spíš nevyleká.
|
sue
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 17:39
- Nahlásit
bullvnouzi
Mucholabka
děkuji mockráté
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 19:24
- Nahlásit
Mucholabka
No jestli ho to vyleká, tak ať si nepořizuje pita.
Jinak ten Colby je spíš už fakt pro chovatele, kteří se tomu opravdu chtěj pořádně věnovat...
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 23:13
- Nahlásit
Mucholabka
od Zelenky je Miláček nebo zabiják
to jsem si hrozně objednala a přišly mi to naprosto vyhozený peníze... řekla bych, že tam je ještě míň, než povrchnější informace
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 08:01
- Nahlásit
Mel
to jsem si hrozně objednala
tak příště objednávej pěkněji
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 08:35
- Nahlásit
Jo, ještě mám od Simone Beckmannové Americký stafordšírský teriér, a takovou tu barevnou knížku, od F. Favorita o pitech, a od nějakého cipa o amstafech, to ať si raději nekupuje, jsou to vyhozené peníze, to jsem naštěstí koupila v aukci za pakatel.
|
Fuissem
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 16:33
- Nahlásit
Mucholabka
Toho F.Favorita sem dostala k Vanocum , prej at vim co mam doma. Ne Popravde to bylo ze sou tam hezky obrazky, no ale to je tak vse.
|
overview
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2008 14:43
- Nahlásit
bullvnouzi
Taky bych tu knihu poridila (darek ), muzu se na tebe taky odvolat a pouzit ten mail?
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2008 15:09
- Nahlásit
overview
Jasně. No problemo. A spěchej, páč už jich moc není, no...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2008 15:12
- Nahlásit
bullvnouzi
Dají se koupit i na Hoferu.
|
misenka1
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2008 18:33
- Nahlásit
bullvnouzi
mozem sa tiez na Teba odvolat???
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 07:57 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit
misenka1
Klidně se na mě odvolej. Doggy třá bude rád, že je po knize taková poptávka.
Akorát teda velice nerad to posílá poštou z důvodu rizika zničení. Tže je potřeba se domluvit buď na osobním předání a nebo vám poskytne kontakt na někoho vám nejblíž.
Mucholabka
Jj, na Hoferu by ji měli mít a taky za stejnou cenu. Ale logicky je oidkazuju spíš na Doggyho.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 14:28
- Nahlásit
bullvnouzi
Z Hofera posílají kurýrem, proto se to oproti Doggymu o něco prodraží, ale zas je to v poho
mmch, když už se takhle bavím, mám z Hofera nějaká trička. Nevíte, kde jinde sehnat hezké oblečky s obrázkem pita?
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 14:56
- Nahlásit
Mucholabka
proto se to oproti Doggymu o něco prodraží, ale zas je to v poho
Mno já osobně bych preferovala kontakt s Doggym.
A k těm trikům - já dostala na Vánoce z pitbullshopu. A pěkný, heč.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 15:26 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
[url=Tady něco o Sorrellech]http://www.sorrellspitbulls.com/champio n_pitbulls. html[/url]
Mno, pitbullshop jsem zrovna na mysli neměla...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 16:09
- Nahlásit
Mucholabka
Tak si huckni.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 16:35
- Nahlásit
bullvnouzi
Cooo? Teď tě nechápu. Jsi zas sjetá...:-D
|
bulterieri
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 18:52
- Nahlásit
O pitech, amstafech, stafíkách, klabíkách, gulících a spoustu dalších vyšla nová česká kniha s názvem Bulteriéři-plemena celého světa. K dostání zde za cenu 390,- Kč.
|