| Autor |
Zpráva |
borderojd
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2008 12:02
- Nahlásit
Ahojky chtěla jsem se zeptat, nevíte někdo o nějakýmm pěkným obchůdku v praze kde by měli různý míčky jak tenisáky tak i třeba nějaký lepší varianty a házečky? Vim že to maj na baronovi ale nechce se mi tam dělat objednávku jen kvůli házečce na míčky a pár míčkům, proto bych brala nějakou kamennou prodejnu nebo něcoi přez net ale v praze.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2008 12:23
- Nahlásit
borderojd
Myslíš tohle? URL Jo je eshop i pražskej, ale nevím jak to tam je třeba s osobním odběrem nebo tak
|
želva
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2008 12:27
- Nahlásit
borderojd
ten házeč si nekupuj,ti dám,bo je mi doma na nic,ale nemám ktomu míčky
|
borderojd
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2008 12:31
- Nahlásit
želva
fakt ty jo to by bylo good. Hele míčky vůbec neřeš v daj se tam dávat tenisáky což je fajn a je fakt, že ten můj debil by ty originální asi brzo ztratil.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2008 12:32
- Nahlásit
borderojd
jo je celej modrej a tenisáky se tam dávaj v pohodě,je to na dlouhé ruce,není to ten malej
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2008 12:32
- Nahlásit
borderojd
A jak se to tím háže? Já teda nedám dopustit na míčky se šňůrkou, co se házení týče
|
borderojd
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2008 12:47
- Nahlásit
želva
super tak diky kdy a kde se muzeme potkat?
|
borderojd
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2008 12:48
- Nahlásit
reneeska
vis co micky na snurce jsou fajn vec da se o ne pretahovat daj se i dobre hazet, ale s timhle ty micky litaj podstatne dal
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2008 13:02
- Nahlásit
borderojd
To si nedovedu právě vůbec představit. zvlášť když je míček tak lehkej (tenisák). Navíc můj magor už by ho na takovou dálku asi neviděl a přišli by jsme o něj.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2008 13:04
- Nahlásit
borderojd
no tenhle vejkend mám plnej,zejtra chuchle v neděli cvičák tak se domluvíme třebas na Parukářce v pondělí?
|
borderojd
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2008 13:07
- Nahlásit
tak jo budu jedine rada
|
želva
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2008 13:08
- Nahlásit
borderojd
si napiš čas v kolik hodin se tam sejdem
|
borderojd
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2008 13:21
- Nahlásit
želva
tak to zalezi na tobe nevim jak to mas treba s praci atd, takze tak u me je to pohoda nejspis do skoly ani nepudu takze mam defacto celej den volnej shruba do pul paty v pet frcime na aglity.
|
borderojd
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2008 13:26
- Nahlásit
želva
ale pokud by ti vyhovovalo jiny misto nez parukarka neni problem se ti kamkoliv priblizit.
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2008 13:50
- Nahlásit
http://obchod.hafbezobav.cz/kat-244-CHUCKIT-hracky -pro-psy.html
|
kachna
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2008 14:03
- Nahlásit
Já jsem kupovala, házeč míčků v PetPlanetu na Barrandově, ale stál s jedním tenisákem 90 Kč a je na míčky o průměru 6,5 cm.
|
petra06
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 11:25
- Nahlásit
borderojd
Mají to i v Caninu na Olšanským nám., ale už asi není potřeba...
|
borderojd
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 10:14
- Nahlásit
petra06
díky za typ já jsem tam na to koukala ale upřímně řečeno zrovna tam ta cena moc lidová a dobrá neni, proto sem i to tam nechtělo kupovat, ale už to mme a fakt můžu doporučit. Ještě to mí hovado odnaučim žvejkat míčky a bude to úplně good.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 10:54
- Nahlásit
borderojd
lítá to daleko docela,jo a kdybys chtěla,tak dneska v 17 hodin se mám sejít tady vod nás s radkou a ještě s tou Dinou,jdem na Parukářku
|
borderojd
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 13:58
- Nahlásit
želva
tak fajn to pudeme stejne v kolik dete? jen Radka ma dogu vit? ja jen ze ten muj magor na jednu na parukarce vyjizdi, tak jestli je Radka vuci tomu dost laxni neumim odhadnout jestli mu vadi jen ta jedna dogina nebo dogy vseobecne.
|
borderojd
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 20:03
- Nahlásit
mimochodem netušítě někdo jak odnaučit psa žvejkat míčky? Přece jenom mě nebaví si každou procházku brát novej. Když ho seřvu tak se na mě vykašle a nepodá mi nic a dalo mi dost práce než jsem ho přesvědčila že by míčky má podávat, ale žvejkat by je nemusel.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 08:22
- Nahlásit
borderojd
tak včera jsme to vzdali,bo lilo dost
a já toho svýho NO,když překusoval,tak jsem mu opakovala ˇdrž si míček ˇa on se to pomalu učí že se nepřekusuje
|
Pink
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 14:43
- Nahlásit
Prosím nevíte někdo jesli jde sehnat míček se šňůrkou do vody? Nebo nedělá někdo dummy kulatý? Zkrátka potřebuju něco kulatýho na aportování z vody
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 15:20 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit
Pink
Někde už jsem to viděla - hledej
Tohle asi neni dost kulatý, co?
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 15:25
- Nahlásit
Pink
Mááám to!!!
http://obchod.hafbezobav.cz/vyr-1214-137-Plovouci- vrhaci-mic-na-snurce.html
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 15:34
- Nahlásit
borderojd
no já to sice dělala u aportovací činky, aby jí nepřekusoval, ale jít by to mělo u čehokoliv- u nás to šlo přes klikr. balonky mu žvejkat nechávám, ať si taky někde užije. Ale určo by to taky šlo.
|
borderojd
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 16:34
- Nahlásit
D9ky už máme aporty dotažený k dokonalosti, takže podáme cokoliv a máme pěknej jemnej aportík. jinak ještě k míčům, nevim možná je u mě někdo viděl a kdyby měl zájem nemám problém doručit po Praze, jde v podstatě o různý míče jako basketbalový a podobně, jen jsou někde třeba křivě sešitý, nebo málo nafouklý, skrátka zmetky co oni sice neprodaj, ale psy to milujou. Pár jich tu ještě mám, tak pokud by někomu udělali radost, ráda se podělím.
|
Pink
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 17:05
- Nahlásit
Dines
Moc děkuju! To je ono!
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 17:07
- Nahlásit
Pink
Není zač
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 17:49
- Nahlásit
borderojd
jde v podstatě o různý míče jako basketbalový a podobně, jen jsou někde třeba křivě sešitý
mám zájem ... oba moji pitomci milujou větší míče, synek jim kope a oni dělaj brankáře a útočníka
|