| Autor |
Zpráva |
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2007 12:39
- Nahlásit
Nemáte někdo tipa, kde koupit potah do kufru kombíku? Aby nebyl kufr celej chlupatej? Dík moc.
|
moll
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2007 13:53
- Nahlásit
nejlepší je vlastní tvorba - sice trochu práce a nepořádku, ale potah na míru a podle potřeb. cena taky lepší než kupovaný.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2007 14:30
- Nahlásit
http://baron.cz/pes/pes-v-aute/autodeky-na-sedacky /i-0
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2007 14:32
- Nahlásit
moll
No, vona slečna má sice oděvku, ale tohle teda neklapne.
dejavu
Díkes.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2007 14:34
- Nahlásit
bullvnouzi
nebo jeste lepsi napad, zkus poprosit Bětku Humlíčkovou z útulku Tibet, http://www.utulektibet.estranky.cz/stranka/kontakt y
je to textilní výtvarnice, možná by vytvořila i toto, není to nic složitého.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2007 15:00
- Nahlásit
bullvnouzi
máme tohle http://www.mikra.cz/autodoplnky.php
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 06:51
- Nahlásit
bullvnouzi
Máme felicii a kufr, který je potažený kobercem, čili naprosto nevhodný pro přepravu psů ze cvičáku v tomto počasí. Koupila jsem si lino a to pomocí perořízku natvarovala do kufru. je to bezva, pak chodím jen s malým kyblíkem, vytřu bláto a kufr je jako nový. Je to taková nouzovka, než seženeš někoho, kdo ti ten potah ušije )))
|
moll
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 07:19
- Nahlásit
rada z vlastní praxe: změřit rozměry dna kufru + velikost svislého lemu, převést na rozměry látky, zajít do karsu (dědic řempa), koupit tuhý potahovaný šusťák na vlastní vanu, tenký na váklopné rohy, podle potřeby 2 nebo 4 pořádné zipy o délce svislé strany vany, pevný, ale nee tlustý popruh na vyztužení okrajů, gumové lanko na úchytky. a pak už jen stačí vzít velké kusy novin nebo baličáku, vlézt do kufru a obmalovat dno a stěny, přenést střih na látku a šít do úplného vyčerpání problému nebo švadlenky. výsledek je podstatně levnější než kupované zboží a hlavně plně vykrývá prostor kufru daného auta. vanu do kufru velkého kombíka jsem šila po večerech asi 5 dnů včetně vychytání všech much prvního prototypu.
bullvnouzi
pokud se vyskytuješ někde poblíž brna, tak se můžem domluvit na spolupráci - k výrobě je ale potřeba mít auto po ruce na zkoušení.
|
Eny
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 07:55
- Nahlásit
moll
porosím poraď, jak se chytí ta tvoje vana po stranách? aby se okraje nevlamovaly dovnitř? Chápu zadní stěnu, tu přichytím o síť nebo o sedačky zezadu, ale fakt nevím jak uchytit boky?
díky
|
moll
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 08:16
- Nahlásit
Eny
zadní stěna se chytne o opěrky, u dveří je rozpěrná tyč navlečená do tunýlku a chytá se do otvorů v hraně dvěří. já mám do vany ještě udělanou molitanovou matraci (aby pesové měli měkoučko pod zadek a lokty) a ta mi vanu rozpírá do stran. pokud chceš mít jen vanu bez výstelky, tak se na plastový lem oken dají nalepit nebo našroubovat nějaké příchytky nebo nalepit suchý zip - to podle toho, jaké máš pejsíky - pro mé mastodonty není suchý zip žádný problém. zjistila jsem, že kombinace uzavřené vany s matrací a na zimu s dekou (matrace je potažená šusťákem a teď studí) nemá chybu.
|
Eny
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 10:13
- Nahlásit
moll
díky moc, náhodou fotku nemáš? Chápu to tak, že máš zvedací i přední stranu, jako od dveří? mám NO tak taky potřebuji ochránit vnitřek kufru od drápů takže vana je ideální řešení.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 15:41 - Změnil/a: stetisek123
- Nahlásit
Přemýšlím nad potahem do auta na sedačky. Nejde mi o chlupy, ale o bordel. Jakej je rozdím mezi tímto a mít tam dál jen deku. Vyplatí se to? Vyplatí se to, když tam mám i "podprdelníky" pro děti? Doposud byly položený na dece a když jeli jen psi bez dětí, tak jsem podprdelníky vyndala
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 16:11 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit
stetisek123
Přemýšlím nad potahem do auta na sedačky. Nejde mi o chlupy, ale o bordel. Jakej je rozdím mezi tímto a mít tam dál jen deku. Vyplatí se to? Vyplatí se to, když tam mám i "podprdelníky" pro děti? Doposud byly položený na dece a když jeli jen psi bez dětí, tak jsem podprdelníky vyndala
Já za sebe mám odzkoušené potahy z Lidlu v ceně do 300 kč, za tu cenu dobré, ale časem se prodřou.
Pak jsem zainvestovala do Greendogu a jsem tomu ráda. Materiál pevný, odolný, mám už jej snad 4 roky a stále je skoro jako nový. URL
Oproti dece vidím výhodu v tom, že má bočnice, tzn. (kromě sedaček) je chráněno i polstrování dveří. Bočnice jsou na zip. Další výhodou je že všechen bordel zůstane ve vaně a nepropouští vodu. Vnitřek je jakoby pogumovaný, takže se do toho nezapichují chlupy.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 16:25
- Nahlásit
tý jo, tohle je ale super, máte někdo?
http://www.granulky.cz/ochranny-autopotah-do-kufru -pro-psa-greendog-p-5769.html?cPath=1_64
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 16:34
- Nahlásit
kachna_
Dyk to nad tebou píše Evey,ale ta ho má jen menší,na sedačky.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 16:41 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Jebloň
to je vlastně jedno, děkuju za upozornění.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 17:12
- Nahlásit
Evey
dyš já většinou nejdedu s nima daleko tak kolem 10 km, tak nevím, esli bych se s tím zapínala.
Hale a co smrady, psí mokrej smrad, drží se v tom? Já mám zevnitř tak načuchlý auto, že se stydim vozit cizí lidi
Greendogy jsme prodávali,ale to je kolem litru
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 20:08
- Nahlásit
kachna_
Ten mám já - je perfektní!! Pevná látka, omyvatelná, po stranách má sucháče, takže se dá perfektně upevnit.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 20:21 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
bilksa
po stranách má sucháče, takže se dá perfektně upevnit.
áhá, já si furt řikala, jak to může držet.
A je to dost dlouhý? Máme ford galaxy (velkej kombík)
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 20:31
- Nahlásit
kachna_
To by mělo vyjít. Já to mám v oktávce a je to akorát. Možná bočnice budou kratší, ale na dýlku to bude dobrý.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 21:56
- Nahlásit
bilksa
díky moc. Hele, ještě se zeptám, ten "jazyk", co čumí z kufru ven se pak jenom založí dovnitř?
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 06:12
- Nahlásit
kachna_
tý jo, tohle je ale super, máte někdo?
Ano, i do kufru ho mám. Matroš není ale tak super jako u toho na zadní sedačky, no dalo se to čekat, když je cena o půlku nižší... Nicméně i tak dobrý.
Máme v Octavii kombíku, ten jazyk zdaleka nepřesahuje tak, jak je na tom obrázku, ale to je dané velikostí toho kufru. Mám ho založení dovnitř a ani ho nepoužívám. Kromě sucháčů na bočnicích jsou tam ještě gumy s háčky.
Škoda, že nejsou vzadu bočnice k hlavnímu dílu na zipy, ale jen na suchý zip.
stetisek123
Tak to si pak pořiď nějaký ten levnější. Když pojedou děti, tak to jen jednoduše odepneš a hodíš jim to pod nohy.
Nesmrdí.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 08:25
- Nahlásit
Evey
budu koukat teda až to budou mít f tom Lídlu, kdyžtak do mě kopni, ke mně se letáky moc nedostávaj, bo je zabavuje tchýně a děsně se v nich rochní. Pak objíždí jednotlivý obchody, v každém koupí tu jednu věc, o 3 koruny levnějc, než jinde, no nekup to!, a u jede kvůli tomu 200 km svou žravou feldou.
Chtěla bych mít kombíka! aby psi jezdili v kufru v potahu a děti hezky čistě na sedačkách... takový malý bezvýznamný a nesplnitelný sen...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 09:14 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit
stetisek123
budu koukat teda až to budou mít f tom Lídlu, kdyžtak do mě kopni, ke mně se letáky moc nedostávaj, To ke mě taky ne. Občas se mrknu na net. Tak napiš Ježíškovi a podstrč dopis tchýni, třeba pochopí.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 15:06
- Nahlásit
Evey
no, my už roky pro dospělí ježíška v rámci šetření nemáme ale toho Lídla utáhnu, aspoň to ozkoušim, esli se to vyplatí oproti dece, bo ta je furt navlhlá a smrdí
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 16:40
- Nahlásit
stetisek123
URL Lidl deka, co byla v akci v září. Tahle je bez bočnic. Mě se ale zdá, že jsem tam kdysi určitě kupovala i s bočnicemi.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 16:42
- Nahlásit
Já jí kupovala v KIKu
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 16:48
- Nahlásit
Evey
v září? To asi hned tak zase nebude
Dines
KIK Discont? Za kolik
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 17:25
- Nahlásit
stetisek123
Jinak příspěvek moll hned na začátku o tom, jak je pěkné si to ušít, ve mně teda vzbudil komplexy méněcennosti, já bych si o něčem takovém, jako je všití zipu netroufla ani uvažovat
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 18:06
- Nahlásit
stetisek123
Tuším kolem dvou stovek...ale taky už je to dýl.
Ale tuším, že tam mají dost často tyhle věci pro zvířata, a když to neprodaj, tak to tam mají dokud to neudaj...klidně i dva měsíce.
|