Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jak na bláto na potazích?
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
younglady
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 13:20
- Nahlásit

Mel
no já tam mám zajímavé fleky bůh ví od čeho a jeden velkej od dortu - kamarád ho vezl na zadním sedadle, já prudce zabrdila a on mi ho opřel o opěradlo

Bassi
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 13:21
- Nahlásit

younglady
hele ,ale urcite volej uz ted a objednej se . docela me prekvapilo,jak maji plno ! i v OL!

wami
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 13:22
- Nahlásit

Bassi
no ja to tam mela, u profi cisticu, a pulrocni nanos cca 5-15cm dlouhych jemnych chlupu z podsady dostali pryc tak z 1/3...
jako s normalnim luxem nemam sanci vubec, neco "scesu" rejzakem, ale ani profi hyper lux to nezvladl dokonale...

younglady
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 13:24
- Nahlásit

wami
já tam moc chlupů nemám, čuba je většinu času v přenosce a po autě neběhá (nebo se aspoň snažím to minimalizovat). Spíš mi jde o to bláto a prach a fleky na sedačkách

Bassi
jo to máš pravdu, problém je v tom, že mi auto dodají do 14 dnů, takže přesně nevím kdy

Bassi
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 13:25
- Nahlásit

wami
hm,to je skoda ... asi by to potrebovalo jeste 2x ))

Bassi
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 13:27
- Nahlásit

younglady
dam ti cislo pak na toho Lubosetam kazdopadne tak uplne plno nema a i kdyby,tak si misto najde , je to na ty dva ,tri dny,aby to uschlo a do tech 1200,- predpokladam,ze se vlezem ..snad i min

younglady
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 13:28
- Nahlásit

Bassi
okie super díky

wami
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 13:29
- Nahlásit

Bassi
to nebyla sance...
ja to zas tak neresim, jak to tak vypada, tak mi auticko jeste nejakou tu chvili zustane a na nove jentak nebude, takze holt trpi akorat milovnici aut...

Ja jsem se svym psovozem spokojena...

Bassi
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 13:32
- Nahlásit

wami
ja to taky rikam ... a kdyz se nekomu nelibi,ze je od chlupu,tak at jde pesky prece jen je to auto MOJE a MYHO psa :-D

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 13:37
- Nahlásit

Bassi
a sem tam trochu i Betky (ta ale dělá bordel pod sedadlem spolujezdce a kolem )

Bassi
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 13:46
- Nahlásit

blanulinka1
(ta ale dělá bordel pod sedadlem spolujezdce a kolem )

no tam to taky cistili ...ehm.. takze ocekavam pomernou cast prevzeti nakladu

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 13:57
- Nahlásit

Bassi
v tom případě musím platit i poměrnou část za Bassiho adoptované ucho... Tak mi to teda spočítej

Mar
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 14:02
- Nahlásit

blanulinka1
OT: proč nejdeš "k nám" ?

kiwikik
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 17:37
- Nahlásit

younglady
a zájemce o autí už máš? co to je zač?aktuelně zháním auto tak se ptám na všech frontách

younglady
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 18:54
- Nahlásit

kiwikik
jj zájmce už mám - je to fabia, 4 a půl roku stará, nebouraná takže v podstatě super skoro nový auto Ale zájmce mám z řad příbuzných, který čeká už pár měsíců

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 18:58
- Nahlásit

younglady
neblbni...licituj

younglady
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 19:04
- Nahlásit

blanulinka1

dejavu
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2007 14:38
- Nahlásit

younglady
ten potah neni sundavaci? ja jsem tedka prala ten nas, poblitej od nejakyho utulkace a slo to dobre

Petkaka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2013 20:55
- Nahlásit

Pokud vozíte v autě pejska nebo Vám auto zablátil jak píše paní v příspěvku, je dobré jednou za čas čalounění auta vyčistit mokrou cestou (cca jednou nebo dvakrát ročně). Potahy i koberečky pěkne provoní svěží vůní a dostane se z nich pryč většina nečistot. Pokud je někdo z Brna a okolí, ozvete se nám na webu čištění koberců Brno - čistíme profesionálně a za nejnižší ceny v Brně. Pokud bude mít kdokoliv zájem o bezplatné informace ohledně kvalitních vyčištění psích pelíšků nebo čalounění vozů kde pejsky vozíte, tak napište. Rádi poradíme.

LovelyDog
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2013 14:42
- Nahlásit

Prosím o radu, nejde mi vyloženě o bláto, ale také se to týká domácnosti. Máme štěně Zlatého retrívra a přemýšlíme o pořízení nějaké nové podlahy, vidíme to asi konkrétně na dubové podlahy. Jde mi o to, jestli nemáte někdo zkušenost, jestli je to vhodný typ pro pejska a nemůže ji nějak poškodit? Všude sice píší, že je to odolné, ale osobní zkušenosti jsou k nezaplacení Děkuji

birma
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2013 15:09
- Nahlásit

LovelyDog
dřevo je super! My měli podlahu z měkkého dřeva, sice jí pes poškrábal, ale my ji poškrávali nábytkem a tak, ve výsledku získala takovou patinu, že se nám líbila ještě víc

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2013 17:10
- Nahlásit

birma
dřevo je super! My měli podlahu z měkkého dřeva,
my taky
sice jí pes poškrábal,
nám taky a pak
ve výsledku
nám jí odplavila velká voda
LovelyDog
osobní zkušenosti jsou k nezaplacení
My měli smrkovou a pokud špice nepopadl amok a nelítal jak pako, tak vydržela i ta.
Na kolik vyjde dubová podlaha? Já bych jí taky strašně chtěla, ale netroufla jsem si ani zjišťovat cenu

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2013 13:04
- Nahlásit

LovelyDog

Dubová je v pohodě, 4 psi v průběhu 15 let ji nestačili zničit Upadlé kladivo nadělá větší paseku, teda kráter

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání