| Autor |
Zpráva |
younglady
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 12:38
- Nahlásit
Prosím o radu - omylem jsem na cvičáku rychle nezabouchla dveře a vřítila se mi tam totálně zablácená dobrmanka. A jak skočila dovnitř, tak se bláto rozlítlo všude. Z umělých povrchů jako je palubní deska či ze skla jsem ho dala dolu hned, ale k mému překvapení ho mám i na stropě auta a na bočních dveřích (sedadlo je samozřejmě taky zablácené). Máte někdo nějakej zaručenej návod na odstranění? Normálně bych to neřešila, až časem, ale tak za 14 dní auto prodávám, tak bych to potřebovala nějak odstranit. Případně jestli víte o něčem co celkově odstraňuje skvrny z potahů aut?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 12:42
- Nahlásit
younglady
zbav se psa a na lízing kup nový fáro. Zatím jsem to neodzkoušela, ale když vidím ten můj zachlupený bahňák na kolech, občas mne to napadne
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 12:46
- Nahlásit
gabifi
nový auto na lízing bude právě do 14 dnů a právě proto potřebuju to svoje dát do relativně použitelného stavu
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 12:54
- Nahlásit
younglady
kartáčkem, nechat zaschnout a vydrbat... Jinak nevím... Prodávají se různí "Ďáblíci nn skvrny" na kde co, krev, propiska... Ale netuším co by to mohlo udělat s tímhle (fleky...?) nebo to odvézt někam na ruční mytí, kde dělají i interiery (kousek od nás je non-stop) ale na kolik to vyjde...?
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 12:56
- Nahlásit
blanulinka1
právě, že ta cena mě děsí Navíc nevím, jestli kdyby to auto viděli mě spíš neposlali dopr*ele
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 12:57
- Nahlásit
younglady
jasný
Ještě bych ti poradila zákazníka s šedým/zeleným zákalem, ale ti asi auto kupovat nechtějí
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 12:58
- Nahlásit
younglady
ti by byly rádi za kšeft...
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 12:59 - Změnil/a: cilka
- Nahlásit
younglady
pokud auto prodáváš nech ho vyčistit profesionálně ( mě řekli 1500 .- ) ,dáváš - li ho do bazaru udělají to sami . Měla jsem bláhovou představu , že to je hračka vyčistit nějakou tu skvrnu výsledkem byl částečně odlepený tapecírunk ( strop ) , fleky od bahna sice zmizely ale nějakým zázrakem se objevily jiný , který tam původně nebyly .A to jsem na prostředcích nešetřila a nechala si odborně poradit v autoprodejně Možná je to pro někoho hračka ale já už bych to příště hodila na někoho jinýho protože to nestálo za ty prachy a výsledně už vůbec ne vynaloženýmu úsilí ..
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 13:00
- Nahlásit
tohle někde v centru:
Ceník ručního mytí vozidel
Program 1 - Běžná údržba vozu
Ruční mytí vozu, disků a podběhů, vnitřních hran dveří, vysušení vozu, vyčištění skel a světlometů, vyluxování interiéru a zavazadlového prostoru vozu
- Cena ( bez 19% DPH ) pro osobní vozy: 290,- Kč
Program 2 - Běžná údržba vozu, renovace vnitřních plastů
Ruční mytí vozu, disků a podběhů, vnitřních hran dveří, vysušení vozu, vyčištění skel a světlometů, vyluxování interiéru a zavazadlového prostoru, odstranění zbytků zaschlého hmyzu a ostatních nečistot, vyčištění a konzervace vnitřních plastových a pryžových dílů vozu
- Cena ( bez 19% DPH ) pro osobní vozy: 470,- Kč
Program 3 - Kompletní ošetření exteriéru, konzervace plastů vozu
Ruční mytí vozu, disků a podběhů, vnitřních hran dveří, vysušení vozu, vyčištění skel a světlometů, vyluxování interiéru a zavazadlového prostoru vozu, odstranění zbytků zaschlého hmyzu a ostatních nečistot, ošetření a konzervace laku tvrdým voskem, renovace plastů karoserie
- Cena ( bez 19% DPH ) pro osobní vozy: 850,- Kč
Program 4 - Kompletní ošetření interiéru s předmytím exteriéru vozu
Ruční mytí vozu, disků a podběhů, vnitřních hran dveří, vysušení vozu, vyčištění skel a světlometů, kompletní luxování a tepování interiéru mokrou cestou, luxování a tepování textilních koberečků, luxování a tepování zavazadlového prostoru vozu, tepování stropu vozu, tepování výplní dveří, tepování textilních sedaček, kompletní tepování podlahy, vyčištění přístrojové desky, vyčištění a konzervace vnitřních plastových a pryžových dílů vozu
- Cena ( bez 19% DPH ) pro osobní vozy: 1100,- Kč
Program 5 - Kompletní ošetření interiéru a exteriéru vozu
Ruční mytí vozu, disků a podběhů, vnitřních hran dveří, vysušení vozu, vyčištění skel a světlometů, odstranění zbytků zaschlého hmyzu a ostatních nečistot, ošetření a konzervace laku i plastů karoserie, kompletní luxování a tepování mokrou cestou, luxování a tepování textilních koberečků, luxování a tepování zavazadlového prostoru vozu, tepování stropu vozu, tepování výplní dveří, tepování textilních sedaček, kompletní tepování podlahy, vyčištění přístrojové desky, vyčištění a konzervace vnitřních plastových a pryžových dílů vozu
- Cena ( bez 19% DPH ) pro osobní vozy: 1800,- Kč
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 13:00
- Nahlásit
blanulinka1
tak sem našla jeden servis kde to čistí na netu a to co bych potřebovala by mě vyšlo skoro na 1700 a jinde to bude asi stejný
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 13:01
- Nahlásit
younglady
Navíc nevím, jestli kdyby to auto viděli mě spíš neposlali dopr*ele
Mně čistili letos auto zadara v rámci servisní prohlídky, nikdo u toho neomdlel, tak se toho neboj. Čistý auto líp prodáš. Většina lidí ví o motorech houby, tak si s interiérem pohraj co nejvíc (vlastní zkušenost, manžel s tchánem před lety koupili auto naprd, ale zevnitř fakt bylo hezký)
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 13:01 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit
Tohle je to Prosecký... http://www.myti-aut.cz/cenik.htm
Zde Vám představíme naše přátelské ceny za umytí Vašeho miláčka
č.
Název
cena
1
Tlakové předmytí
85
2
Ruční mytí
175
3
Sušení kůží
75
4
Úklid interiéru
190
5
Čištění disků
150
6
Ošetření pneumatik
70
7
Mytí spodku vozu
130
8
Ošetření plast. částí vozu (venkovní)
95
9
Ošetření plast. částí vozu (vnitřní)
135
10
Voskování karoserie
625
11
Kontrola tlaku pneumatik
20
12
Tepování stropu
195
13
Tepování dveří (1ks)
95
14
Tepování podlahy
185
15
Tepování sedadla (1ks)
140
16
Tepování úložného prostoru
125
17
Tepování- komplet
1590
18
Luxování
100
19
Impregnace kožených sedadel (1ks)
140
20
Myti motoru
300
Připravili jsme pro Vás cenově zajímavé programy
Program 1 : ruční mytí, sušení kůží, úklid interiéru, ošetření pneumatik 480,-Kč
Program 2 : ruční mytí, sušení kůží, úklid interiéru, čištění disků, ošetření pneumatik, ošetření plast. částí vozu (vnitřní), 730,- Kč
Program 3 : ruční mytí, sušení kůží, úklid interiéru, čištění disků, ošetření plast. částí vozu (vnitřní), voskování karoserie, 1200,-Kč
Program 4 ruční mytí, sušení kůží, úklid interiéru, čištění disků, ošetření pneumatik, ošetření plast. částí vozu (venkovní), ošetření plast. částí vozu (vnitřní), voskování karoserie, tepování- komplet, 2840,-Kč
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 13:03
- Nahlásit
tak to není tak drahý ten úklid toho interiéru...
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 13:06
- Nahlásit
blanulinka1
díky , sem si to spočítala a vyšlo by mě to na necelých 1800, takže pořád to samý
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 13:08
- Nahlásit
cilka
no prodávám já osobně, tak máš asi pravdu, asi to někam hodím a budu se modlit aby mi to vzali
gabifi
jj máš asi pravdu
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 13:09
- Nahlásit
younglady
v Glóbusu to taky čistěj... stojí to kolem litru, ale já tam nečistila, jen táta mýho ex, takže přesný podrobnosti neznám. Ale auto bylo božsky čistý
Jo, a psala jsem ti na coursingu ohledně silvestra...
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 13:10
- Nahlásit
Mel
okie
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 13:11
- Nahlásit
younglady
cau,hele muzu ti dat kontakt na znamyho,kterej ma servis na Plzenske a cisti interiery
ja teda za cisteni celeho auta,od motoru az po rezervu v kufru za 1200,- ,ale v OL
ale uprimne,pokud to prodavas,tak bych to dala vycistit profesionalne,bo na vysledne cene ti to muze udelat i 20 tisic ...coz pak 1700,- za vycisteni je docela pakatel ...
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 13:13
- Nahlásit
younglady
taky jsem jim do telefonu rikala,ze to musim nejdriv vysat (ty chlupy a celkove ),at se nezdesi ... ale bylo mi receno ,at se na to vykaslu,ze jsou zvykli na ledacos a neprekvapi je to ...
auto vypadalo vazne jako novy,jak zevnitr,tak zvenku a fakt jsem byla nadsena ...
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 13:14
- Nahlásit
já si auto dávala zatím čistit 2x a rozdíl mezi mým čištěním a profesionálním čištěním byl značný
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 13:14
- Nahlásit
cau,hele muzu ti dat kontakt na znamyho,kterej ma servis na Plzenske a cisti interiery
ale uprimne nevim za kolik ...
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 13:15
- Nahlásit
Bassi
jéé to by bylo super, jestli jdeš odpoledne k Zuzce tak mi ho dáš tam ju? Děkuju
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 13:16
- Nahlásit
Jo asi máte všichni pravdu, profi vyčištění bude lepší, jen to musím dát vyčistit nejlépe v den prodeje, jinak o budu čistit několikrát
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 13:16
- Nahlásit
younglady
jj jdu,uvidime se tam ... nz
|
wami
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 13:17
- Nahlásit
younglady
jinak na to pomaha taky nejaky ten poradny cistic na koberce (nejaka ta varianta Vanishe), vydrbat kartacem, nechat zaschnout a vysat...
horsi je to s chlupama, ty nejdou dolu ani pri profi cisteni...
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 13:17
- Nahlásit
younglady
no, hele, šéf má malý děti a taky si pochvaloval, jak mu vyčistili naprosto nevyčistitelný skvrny od bůhvíčeho Takže taky to vřele doporučuju...
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 13:18
- Nahlásit
younglady
nn bacha na to,schne to tak 2 dny a taky nemusi mit volno !! ..hele sak pokecame pred cvicakem ,budu tam trosku driv
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 13:18
- Nahlásit
a mám vybráno!!! http://www.cleancar.cz/main.php#
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 13:19
- Nahlásit
Bassi
aha to jsem nevěděla, takže 2 dny předem a nikam nejezdit
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 13:20
- Nahlásit
wami
mam kratkosrstyho psa a myslela jsem si to taky ..ze ani za boha to nedostanou dolu ... no a cumela jsem ,opravdu tam zustalo tak max. 10 chlupu sem tam nekde zapichlejch
|