Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Zelenina x ovoce ???
Autor Zpráva
ola
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2005 09:33
- Nahlásit

Hezký den všem,když už se tady tak bavíme o tom,jaký mají naše psiska hračky,jaký baští granule atd., tak mne by moc zajímalo toto : na jakých druzích zeleniny nebo ovoce si vaši miláčci pochutnají a naopak, ke kterým ani nečuchnou-neboli nesnáší je???

Anonymní
# Zasláno: 25 Kvě 2005 09:37
- Nahlásit

žere všechno včetně cibule

janina
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2005 09:51
- Nahlásit

berňák - hlavně banány, jablka, mandarinky, čínské zelí, kapie
zlaťanda kdysi totéž, nyní nechce nic

Ketrin
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2005 09:58
- Nahlásit

Žerou všecko, snad s výjimkou citrónu a brambor... nejradši to, co si sami natrhají na zahradě-jahody, rybíz... Velmi oblíbená je sklizeň třešní-sami si trhají z převislých nízkých větví, zatímco já pádím uklidit misky s vodou... kdysi mi čuba jako rozverné štěně ukradla a sežrala stroužek česneku. Myslela jsem si, počkej, to ses sama vytrestala... ale ona po mně hodila pohled Nebylo by ještě?
No a na podzim když padají jablka, nemusím povídat s jakou "chutí" pak uklízím psí hromádky...

malika
# Zasláno: 25 Kvě 2005 10:04
- Nahlásit

přesně - kromě cibule (kterou by si taky dala, kdyby mohla) a citronu jí všechno. Jinak dostává jenom granule a jelikož maso v naší rodině nevedem, tak je pro ni asi i zelenina příjemná změna A teď má období pasení, což znamená že jakmile je venku začne konzumovat trávu, špatný je, že nejvíc jí chutná ostřice a já mám furt pocit, že ji musí řezat do jazyku takže sem ji začla dělat saláty(většinou okurka a rajče), protože mám pocit, že jak je teplo tak se chce osvěžit a musim říct, že jí teda jedou

Martina
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2005 10:06 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit

Tak naše fenka je strašně žravá. Takže, když vařím a cokoliv upadne na zem (a nestihnu sebrat ), tak končí v jejím žaludku. I cibule (jak píše anonymní), česnek, slupky od brambor, v létě mi zblajzla houbu, prostě cokoliv. Ale já jí dávám mrkev, jablko, má ráda i zelí. Zatím jsme nenarazili na nic, čím by pohrdla nebo to jen tak očichala a odešla.

ola
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2005 10:13
- Nahlásit

Napadlo mne tohle téma právě včera, protože moje feňule s takovou chutí zblajzla ředkvičku,že jsem se nestačila divit. A to pálila jako čert (teda ta ředkvička ) Co mě taky překvapuje,že baští i zavařené-kyselé okurky,tzv. beraní rohy,fazolové lusky atd. Miluje kuličky hroznového vína-honí ho po kuchyni a když už je řádně "načaté", tak ho sní! Teď si uvědomuju,že taky nevím o ničem, co by jí nechutnalo. Jo,vlastně tuhle jsem jí dala růžičku čerstvého květáku a ten jen rozkousala (nadělala bordel) a nesnědla. Pak když na mne láskyplně dýchla,tak jsem se málem svalila!

Martina
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2005 11:19
- Nahlásit

ola
Jéé vidíš, na ředkvičky jsem zapomněla. Ty taky zbožňuje. Řekla bych čím pálivější, tím lepší.

Evik
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2005 11:38
- Nahlásit

Naši dva pesani choďák a knír žerou ze zeleniny a ovoce všechno kromě mandarinek. Choďák je schopný sežrat i citrón, který knír zrovna taky nemusí. Jinak nejvíc pesani milují hrušky, jablka, salátové okurky, když loupu brambory, kradou mi je syrové z kyblíku Jinak samozřejmě mrkvička, ředkvičky, kedlubny apod. to se knír dokonce obslouží přímo ze záhonu. Nejlepší zábava na podzim pro pesany je louskání ořechů. Mladej by to žral nejraději i se skořápkama, starouš jen jadérka, šlupky plive....no prostě mám psy "vegetariány" - o granule či maso by se nepoprali, ale o jedno jablko by se sežrali

nefer
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2005 12:12
- Nahlásit

všechno, včetně zmiňovaných ředkviček a oříšků. nedávno jsem dokonce našla v pelechu ještě neoloupanou ukradenou mandarinku. prvně něco k jídlu "přežilo" - neuměla si to holt oloupat. brambory ale musím hlídat, po těch feňule zvrací

*sara*,
# Zasláno: 25 Kvě 2005 12:38
- Nahlásit

Náš většinou vše, co je tady jmenované. Ještě přidávám: hrášek, kukuřici a nejvíc miluje ananas v kompotu.

handula
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2005 12:48
- Nahlásit

Náš nemá rád banány, ale miluje jablka - teda jen ty sladší odrůdy a hrušky. A jinak miluje všechno ovoce hlavně když je zapečený v buchtě.....

janina
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2005 12:50
- Nahlásit

Jooooo v buchtěěěěě, tak to by sežrali i boty

Ketrin
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2005 13:29
- Nahlásit

I když to není ovoce ani zelenina, s hanbou přiznávám, že veteránka nedávno dočista vylízala cukřenku plnou sypkého cukru

*sara*,
# Zasláno: 25 Kvě 2005 14:10
- Nahlásit

Našeho jsem vloni načapala , jak mi vylizuje z pytlíku semínka trávy, připravené k osetí.

Evik
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2005 15:23
- Nahlásit

*sara*

no naši psi si počkají, až travička vyroste a pak se normálně pasou jak zajíci a nedělaj to proto, že si chtějí pročistit žaludek, jim ta sladká travička chutná Když jdeme někde kolem pole s mladým osením, stařík i mlaďoch mi do něj vlítnou a už se cpou obilíčkem - ono je to vážně sladké (ochutnala jsem to )

*sara*,
# Zasláno: 25 Kvě 2005 15:27
- Nahlásit

Evik:
Tak tohle toho našeho mazlíka ještě nenapadlo.

vlk
# Zasláno: 25 Kvě 2005 15:35
- Nahlásit

tak naše čubinka zeleninu a ovoce má za velice zdraví škodlivé a zastává názor že nejlepší ovoce je kuřecí řízek a nejlepší zelenina syrový losos. Jinak jako zvláštní delikatesu venku požírá usušené žížaly.

Evik
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2005 15:45
- Nahlásit

vlk

to mi připomnělo, že když jsme si před týdnem dovezli z útulku pejska, tak jako první z hladu sežral na zahrádce šneka - rozlouskl ulitu, tu vyplivl a ubohého "domečkáře" zblajznul jak malinu

niniel
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2005 15:47
- Nahlásit

Krom cibule a mandarinky basti vsechno

azoráček
# Zasláno: 25 Kvě 2005 18:05
- Nahlásit

Tak náš hafík okusuje ze stromů třešničky, uplne si na tom pochutnábváJakoby říkal "proč mi dávate jen tosuchý, dyk tohle je lepší " a taky třeba muzu držet jabko v ruce a on mi ho ukusuje z ruky a zbyd ohryzek

janina
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2005 06:59
- Nahlásit

azoráček

Tak můj berňák sežere i ten ohryzek

*sara*,
# Zasláno: 2 Čen 2005 09:29
- Nahlásit

Včera náš mazlík zjistil, že výborně chutnají olivy.
Byl z nich úplně hotovej.

Evik
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2005 09:48
- Nahlásit

*sara*

tak to je tedy pejsek pěkný gurmán. Koukám, že jsme na tom podobně - ten náš z útulku baští ty šneky.....

ola
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2005 09:58
- Nahlásit

Naše čubina včera našla na zahrádce větvičku ulomenou z růže a s gustem si ukousla ještě zavřený poupě a zblajzla ho! Nevěřila jsem svým očím! Takže : kytkožrout!

*sara*,
# Zasláno: 2 Čen 2005 10:14
- Nahlásit

ola:
Náš tedy kytky nežere, ale čichá ke květům.

Evik:
To baští šneky ze zahrady? A nebo ty drahé delikatesy?

sara03
# Zasláno: 13 Zář 2005 09:29
- Nahlásit

Ahojky.
Naše pesa baší taky všechno.Banány,broskve,meruňky,rajčata,okurky.Raději napíši co nemusí:Ty šneky.A to co vidí u mamky,musí alespoň ochutnat.

haha
# Zasláno: 16 Zář 2005 08:53
- Nahlásit

můj Brit v sobotu zblajznul u rybníka živou žábu a jak jí žvejkal, fuj, jinak ovoce moc nemusej , nejradši maj mrkev ,Ron má rád ostružiny a maliny, no a nesnáší fíky to by nevzal do huby ani jeden,jinak šneky bere Ron do huby ale nežere je jen si s nima hraje a strašně při tom slintá, no a nebožtík Punťa žral s oblibou pavouky to byl taky hnus

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání