Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / postroj na obranu Gapay
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
sarax
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 07:05
- Nahlásit

Mucholabka
Na výcvik jako takový je možná trošku nepohodlný...ale ke kolu a na akce je skvělý.

to je fuk na výcvik se pořídí jinej..ale tenhle vypadá zas dobře

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 07:07
- Nahlásit

sarax
Akorát že na mojí zakrslině může vypadat divně...kurňa, musíme zhubnout. Ale to nejde, včera jsme se stavily do domovského útulku a hned dostala nažrat, že jsme sotva odešly

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 07:10
- Nahlásit

sarax
Ještě se mi líbí tenhle pešek

Mám pešky od HST a mají nevýhodu, že mají pozašívané konce, takže psovi se na nich blbě visí a snaží se to kousat z boku místo zespod.
Sousedovi jsem ukazovala, jakého mám pěkného peška z juty. Jeho pit všechno zničí. Týpos hned z pokladny vytáhl dvě sta, peška mi zaplatil a nechal si ho. Prý mu vydržel půl hodiny. Též je trubec, on mu to nechal, ať si s tím hraje sám.

sarax
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 07:40
- Nahlásit

Mucholabka
mno peška máme gappayáckýho a ten se dobrej..ale ten postroj od HST koupím

Mel
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 09:42
- Nahlásit

Lara
viděla jsem ho v obchodě na Bílé Hoře.. Tak jsem zajásala, že jsou určitě jediný obchod v Praze, který má věci od Gappay a bylo mi sděleno, že to vzali jen jednou, protože Gappay požaduje velký odběr. Takže se tam můžeš mrknout, jestli ho ještě budou mít, nebo ho rovnou objednat u Gappay (taky máme s uchem). Ulice je to Na bělohorské pláni..

Lara
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 09:59
- Nahlásit

čím je lepší HST?

Lara
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 10:01
- Nahlásit

Mel
Děkuji. Jsi první, kdo mi dal typ.

Terri
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 10:22
- Nahlásit

Lara
Jinak, mně ještě vyhovovala jeho cena.
Je fakt, že se posouvá nahoru, protože nastavitelný popruh je "jen" dole pod břichem. Ale nevšimla jsem si, že by se psům na něm kousalo blbě. Taky záleží, jakého psa máš přes hrudník.

Mel
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 10:26
- Nahlásit

Lara
já Gappay sháněla všude možně, ale fakt to do normálních zveráčů neberou... jednak asi kvůli těm podmínkám od Gappay a jednak, kdo z lidí, kteří se psem něco dělaj, nakupuje v obyč. zveráku? To mi taky říkali na té Bílé Hoře, že měli i rukávy, ale že se to neprodá, páč všichni si to koupí na výstavě nebo přímo u výrobce. Takže pokud tam už nebudou mít ten postroj, tak zavolej do Gappay. Dělají bez ucha a s uchem, bez ucha jsou dvě velikosti, s uchem jenom jedna. Já mám s uchem na pita a fakt svělá vychytávka...
Tady je to ucho trochu vidět...

a takhle vypadá ten od HST

sarax
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 10:29
- Nahlásit

Lara
lepší je tím že ho utáhneš..psala sem to..pesan se neškrtí v žádným momentě....
Terri
mno o tom bxch poilemizovala.. bylo mi řečeno že pes kterej se škrtí nepodá takovej výkon..je zbytečně omezenej....takže je to podle mě o komfortu a výkonu psa....mám psa co bude kousat i když bude na škrtáku...ale stejně myslím že je lepší HST
je fakt že ten je o 200,- dražší než ten od Gappay...

Terri
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 10:37 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

sarax
mno o tom bxch poilemizovala.. bylo mi řečeno že pes kterej se škrtí nepodá takovej výkon..je zbytečně omezenej....takže je to podle mě o komfortu a výkonu psa....mám psa co bude kousat i když bude na škrtáku..
teď nerozumím, já neviděla psy, kteří by se na tom škrtili - jinak samozřejmě souhlasím
HST postroj neznám, lidi ale koušou na různých postrojích, je to prostě o tom, jaký Ti vyhovuje. Mně se tam líbilo to ucho.

Toto je fotka před rokem:

sarax
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 11:02
- Nahlásit

Terri
psi se na tom škrtí...vyfotím ti čubinu...prostě ta část kolem hrudníku jakože vyjede až nahoru ke krku a jak pes zabere škrtí ho to....ucho je sqělý a to jediný mi na HST chybí,ale kamarádka ho má...má boxiše a pohoda i se to dobře chytalo....

Terri
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 11:06
- Nahlásit

sarax
psi se na tom škrtí
asi jsme měli štěstí. Oproti jiným postrojům se mi ještě na něm líbí, že je hodně tlustý, nelíbí se mi ty, co se zařezávají...to se taky stává.

Mel
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 11:21 - Změnil/a: Mel
- Nahlásit

sarax
hele, ale ten od HST má taky ucho.... a nechápu, kam zmizel ten obrázek.... takže takhle http://www.hst-cejka.com/files_kategory/files_post roje/index.htm

sarax
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 11:23
- Nahlásit

Mel
jj má ucho..ale menší a dá se lípnout na sucháč
Terri
zařezávací taky nechci

Lara
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 13:34
- Nahlásit

sarax
asi se potvrdilo, že příliš informací škodí. Mám v tom teď pořádný hokej
Tak prosím o radu,co mám požadovat když:
čuba má v kohotku 68cm, přes hrudník 85cm, váží cca 40kg
Je lepší kožený nebo PES?

sarax
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 13:39
- Nahlásit

Lara
to sem nechtěla...my neměli koženej a ten od HST taky není...je to ten co dala Mel fotku....na stránkách mají firmy kde to objednáš rozměry a velikosti....tuším že od HST má jen jednu velikost neb se dá utahovat...je fakt že sme to valíkli na mojí čubu...24 kg v kohoutku 50cm ale postroj patřil boxerovi

Terri
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 13:57
- Nahlásit

Lara
Kožený jsem si nekoupila jen kvůli ceně - je dost drahý.
Chtěla jsem s uchem - protože jsem začínala a byla gramlavá
Chtěla jsem široký, aby neřezal.
Ptala jsem se i po ceně, protože postroj mám jen na obrany. (Na tah jiný, na stopy nemám).

Můj pesa má 70 v kohoutku, kolik přes hruď nevím, váží okolo 38 kg. Když jsem ho kupovala, tak byl mladý, vážil 35 kg při skoro stejné výšce.

Kasia
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 14:02
- Nahlásit

Možná pro někoho blbá otázka, ale jak teda mam změřit psa a poznat, že mam tu správnou míru jak tam píšou?
na internetu třeba píšou 30 - 60cm, podle čeho?
Mam NO, váží 28kg, ale je to ještě štěně a poroste. Jak to poznám?

redhead
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 18:24
- Nahlásit

My máme ten HST s uchem a je fakt v pohodě. Koupili jsme ho v Caninu na Žižkově, ale už je to skoro dva roky Pes má asi 60 v kohoutku a cca 40kg a sedí mu ok.

Matejka
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 08:54
- Nahlásit

Tak už taky pomalu sháním postroj na obrany, chtěla bych kožený s plstěnou podešývkou a pokud možno s uchem. Koukala jsem na ty od gappaye a zatím asi vedou, ale pokud máte někdo nějakej jinej tip, tak budu ráda Nedávno jsem viděla na psisku černej koženej postroj s červenou podešývkou (což by se mi na kníračce líbilo), ale nemůžu ho nikde najít. Díky moc za rady a přeju hezký den.

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 10:12
- Nahlásit

Mám Na fenu RTW od gappaye kožený s tou podešívkou a jde nastavit i vepředu na hrudi je s uchem a sedí ji bezvadně, jen ho moc nepoužívám, protože je to trochu citlivka a když má na sobě něco jiného než obojek, tak se ošívá.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání