| Autor |
Zpráva |
wami
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 13:51 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Smečka
Maso sušený?
A to se máčí? Máš link?
jukni ke mne na www.propsy.eu , je to tam u masa nebo u turistiky...
sice vyloženě netrpí (chodím snim tak do 20km),ale ta radost z pohybu tam prostě není,to poznám,už mu bude letos 8 let
hele, to nemusi byt ani dysplazkou, ale proste i vekem... Deny pohyb miluje, ale pomalicku ho treky prestavaly bavit predloni a loni, kdyz jsem se tesila na sezonu se dvema psy, mi dal takovym zpusobem najevo, at si to strcim kamsi, ze od ty doby na treku nebyl... (A to mu za mescic bude 9, takze je podobne starej...) On sice nafoceny neni, ale zas mi v zivote ani nezakulhal a ze tech treku ma odejitych fakt dost...
Ebony
mozna bude dalsi paratrekovy tym do party...
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 14:55
- Nahlásit
wami
Dík.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 18:16
- Nahlásit
Ebony
Jak lehce vznikají omyly Ale na to, že z toho vyplynula docela zajímavá diskuse, kde i Baileys je zmatená...
Garfield
aukci není dostačující zboží a to, které mám, to rozhodně dál nepostoupím
tsss a snad si nemyslíš, že nabízím svého
|
Vočko
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2014 22:58
- Nahlásit
Zdravím. Vím, že cena štěněte je jen malou částí toho, co do psa nakonec vrazím, ale abych měl počáteční představu, zeptat se musím. Kolik si chovatel může zhruba říct za kvalitní pracovní štěně? A taky, mám vůbec od chovatele šanci takového psa získat, i když to bude můj první pes? Bojím se toho, aby se chovatel nezdráhal prodat "budoucího šampiona" začátečníkovi, a radši ho nechá někomu zkušenějšímu. Ale nějak prostě začít musím a proč ne zrovna s kvalitním psem, nebo se pletu?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2014 23:47
- Nahlásit
No psi jsou narozdíl od lidí vesměs kvalitní.
|
Vočko
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2014 23:57
- Nahlásit
Jestli je to narážka na slovo kvalitní, tak se omlouvám. Pracovní deformace, jak něco kupuju, používám tohle slovo. Prostě jsem myslel pesana po dobrých rodičích.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2014 08:25
- Nahlásit
Vočko
cena cca od 5 -10 tisíc tak nějak přibližně myslim,že většina chovatelů prodá v zásadě komukoli relativně slušnýmu ,jen málokdo má požadavky aby se psem aktivně cvičilo či vystavovalo i když to samo chovatele potěší je-li tomu tak.. chceš pracáka či exteriéráka?
|
anonym
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2014 10:46
- Nahlásit
Nevím jak moc "kvalitní" štěně si představuješ, pokud chceš opravdu předpoklad super pracáka, tj. fena účast na MR, MS nebo alespoň na VS a otec taktéž, příp. zahraniční krytí, tak jako úplný laik moc štěstí mít nebudeš a cena je vyšší, ale taková štěňata moc k mání nejsou a obvykle se na ně čeká. Jinak štěně se slušnými pracovními předpoklady ( důležitá je super fena) a slušný pes k mání bývají a cena 8 - 15, jak kde.
|
Vočko
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2014 13:29
- Nahlásit
Děkuji za odpověď. Vrcholového psa určitě ne, ale prostě dobrého pracanta se slušnou povahou. Když se jako laik jdu podívat na cvičák a vidím psa, kterej nemá zájem absolutně o nic a je tam jen proto, aby mohl být jako šampión výstav uchovněn... Takového psa bych prostě nechtěl.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2014 11:34
- Nahlásit
Jestli je to narážka na slovo kvalitní, tak se omlouvám. Pracovní deformace, jak něco kupuju, používám tohle slovo. Prostě jsem myslel pesana po dobrých rodičích
-----------
nene, to byla narážka na to, že psi jsou imo na rozdíl od nás lidí prostě kvalitnější
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2014 11:36
- Nahlásit
Když se jako laik jdu podívat na cvičák a vidím psa, kterej nemá zájem absolutně o nic a je tam jen proto, aby mohl být jako šampión výstav uchovněn... Takového psa bych prostě nechtěl.
------------
Tak ono to není jen o psu, ale hlavně o vztahu pes-člověk a o tom člověku ....takže to mnohdy vypadá jak popisujete, protožr lidi jsou právě vesměs šmejdi, jak jsem psal již
|
Vočko
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2014 14:56
- Nahlásit
Ano, tady bere panička cvičák jako nutné zlo
|