| Autor |
Zpráva |
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 08:08
- Nahlásit
Mar3
sem se dostala do postele, tuším, že ve čtvrt na 3...a 5:45 mi zvonil budík...grrrrr Jsme čekali asi 20 minut na tágo...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 09:03
- Nahlásit
blanulinka1
hm,proto v tejdnu moc nepařím já aj dyžse dostanu do postele před 12 taky sem ráno vyřízená (už asi nemám spalování co zamlada )
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 09:34
- Nahlásit
Mar3
no to já taky nee..., ale říďa slavil padesátku...takže se tu neploužím sama, no já se vlastně ani neploužím...jsem až podezřele v klidu teďka...naštěstí se pařilo u nás v práci v Leteckým klubu, což mám od domu cobykamenemdohodil a včera mi fungovala záklopka tak jsem dopadla dobře...žádná opice, a jen lehká únava z nevyspání
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 09:37
- Nahlásit
blanulinka1
aha,tak to mi záklopka ještě "nezafungovala" nikdy totiž
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 09:57
- Nahlásit
Mar3
mě občas jo...ale poslední dobou se mi zdá, že vydržím jak kůň..Včera jsem dala 5 (asi) panáků a flašku vína a skoro nic... jsem asi divná
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 10:03
- Nahlásit
blanulinka1
tyvoe,tak to seš! já byhc se kácela (hlavně potěch panákách teda..) já mám opak problém - dyž vypiju cokoli valko (i málo maličko) a ráno vstávám, tak se motám a sem celej den "jako ve snu" ..dyž spím dýl,tak v poho..
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 11:04
- Nahlásit
Mar3
si připadám jak starej notor Ale bylo tam dost jídla, teplá šunka, nakládanej hermoš, kuřecí čína, obložený mísy...a navíc jsme pařili...a bylo to od 18 do 01 hod... Ale dala jsem si teď kafe...a taky mi to nějak hodilo flashback
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 15:54
- Nahlásit
blanulinka1
ja sem samo ani na chvilu nezapochybovala o tom, ze ma Vysocinka pelisku dostatek..jen jak sem videla peliskoidni pantofel, rekla sem si, pro mikrou nornici idealni no.. .-)
a s tema dlouhejma krabicema, skoda, ze nejsi v plzni, tady jich je u kontajneru porad dost od ruznejch lamp a tak..
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 07:55 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit
StaHi
jakou mikrou, už má téměr 3,5 kila a za kámoše má hlavne RR, tak bacha
Včera jsme byly na tříhodinkové prochajdě (s dvěma 1/2 hod, pauzama na pivko ) Tak lítala s Bassim, jeho ségrou a jejich mamčou (RRka) jak ďas, mám strach, aby se jí to v hlavičce nepomotalo a nemyslela si, že je taky RR ještě by jí narostl ridge a co potom na výstavách Byly jsme v Čelákovicích kolem slepých ramen Labe. To byla prochajda, malá jim pořád "přicmndrovala" tvářila se důležitě a nesla se jako páv Pak do ma padla za vlast, naplnila si bříško k prasknutí, dělala ještě machra, jako že si bude hrát se sobíkem, tak s ho v tlamce vynesla na gauč, ale tam upadla i s tím sobem v tlamě do hlubokého spánku a chrněla Pak se přesunula za náma do postele, lehla na záda, rozčapila všechny 4 a chrněla, ze spaní vrčela a štěkala, to asi dávala "do latě" ty tři No a ráno se na mě koukla style "cože?to mám jít jako ven?si děláš srandu ne? já chci ještě spát..."
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 07:58
- Nahlásit
blanulinka1
Berymu se taky nechce ráno vstávat
to jeteda uzeninka moc šikovná zachvilu jí aj narostou nohyaby se RR vyrovnala
jinka Berry je asi nemocnej - strašně chrmlá a furt se dusí tak deme dneska k vetovi
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 08:19
- Nahlásit
Mar3
co jsi mu provedla? si ho snad strčila do mrazáku jinak si nedovedu představit, kde by v posledních dnech prochladl No to je, říkala jsem si, že je toho na ni moc toho běhání a lítání, tak jsem ji chtěla chvilku nést...no vydržela tak 5 minut, pak začala "remcat" a chtěla za nima zase lítat Tak berouše podrbej na splácnutým rypáčku, a hlavně ať je ready do 26!
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 09:11
- Nahlásit
blanulinka1
pojď radši sem
čtverzubec se mi moc líbí,ale mně naopak prodavačka tvrdila,že mi pokóše želvy
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 10:51
- Nahlásit
Mar3
sem teď měla, jen si to představ, nějakou práci 6elva mi umřela, chudák Oskar...obrátil se na krunířek,bydlela jsem ještě u rodičů a jela tenkrát zrovna se Syskou do Prahy a volali mi do busu, že se nějak neobrátil a umřel...Já ho chtěla pohřbít a ti barbaři ho vyhodili do popelnice
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 11:40 - Změnil/a: Mar3
- Nahlásit
blanulinka1
mně první želva taky umřela- udělala sem jí rakev i pohřeb (v černým triku sem ju donesla do popelnice zabalenou v igelitce Hypernova) (budiž Bruceovi země lehká)
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 13:37
- Nahlásit
Mar3
božský Bruce... Doufám, že mi moje případné potomstvo nepřipravý takovej pohřeb taky...igelitka by to asi nebly, ta by bylamalá, ale černej pytel na odpadky, kdyby mě tam zavčasu zkroutili...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 13:57
- Nahlásit
blanulinka1
jj,božský Bruce
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 14:20
- Nahlásit
Mar3
sem měla výborný obídek, mňam
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 11:29
- Nahlásit
Zdar ségra! co Frantík? jak je na tom?
|
nels
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 11:32
- Nahlásit
blanulinka1
hele pani,do kdy jste dnes v práci?
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 15:11
- Nahlásit
nels
do 19:00 jsem dead, šla jsem spát v půl jedné
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 07:26
- Nahlásit
blanulinka1
tak co,ajaká byla akce v pátek? já střízlivím ještě teď - po oba dva dny sem byla fakt hotová
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 07:28
- Nahlásit
já taky
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 07:29
- Nahlásit
na cvičáku jsem sebou mále řízla na zem kdo to kdy viděl zohýbat se k jezevcovi po 4 hodinách spánku s krví v alkoholu...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 07:30
- Nahlásit
blanulinka1
a co cvičák? bylas tam? a pamatuješ si to?
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 07:31
- Nahlásit
blanulinka1
jásem byla v pátek do 5:00 (do soboty ) a v sobotu už jenom do 22:00 ( za to ale už od 14:00 )
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 07:32
- Nahlásit
Ahoj
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 07:32 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit
ccc, já na windowsy ani netrpím... pamatuju si všechno...jak z cvičáku, tak i z večera a noci...ještě dneska ráno mi cukali v buse koukty když jsem si vzpoměla jak holky pily
v půl třetí vodku s juicem z bílé, plastové, zadělávací mísy na těsto
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 07:33 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit
Syska
"bonžůr madam"
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 07:36
- Nahlásit
blanulinka1
Orevuár mesié... Díky za fotos, seznam mi furt nefachčí, takže posílat na centrum...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 07:36
- Nahlásit
blanulinka1
já mám windowsy naprosto dycky ale z té soboty tentokrát už taky moc ne
|