Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Společensky nepřijatelné úlety
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 12:52
- Nahlásit

nels
Výborně!! Tak to už si můžeš pořídit i děti. Já začínala " Néééé! Pollož to!!! Do pusy ,nééé, fuj!! " A postupně jsem přidávala, jak se nám rodinka ( lidská i psí) rozrůstala. Teď už jsou děti větší a sice občas na ně řvu taky, ale většinou to odnese Brut, když zdrhá nebo něco jiného vyvádí.

stamir
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 13:12
- Nahlásit

nels
... a u detí časom rátaj s tým , že k nim občas prehovoríš psím jazykom. Ja som minule (v časovej tiesni) zreval na syna "Fuj!!! Nesmieš!!!" ... on pochopil, susedka nie.

Hanka20
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 13:38
- Nahlásit

Moje štěně začalo být úchylný na papírový kapesníky a když mi náhodou venku nějaký chytí do tlamy a nechce ho pustit, tak začnu řvát a většinou nadávám: "Ty hovado pitomý, ty dobytku, fuj je to a tak podobně. Občas jí řeknu, že je krůta.
Když poslechne nebo udělá něco dobře tak je to zas: " No ty si hodnáááá holčičkááá, to ji šikulka, takže lidi občas taky koukaj nevěřícně. Taky jí říkám, ty moje škvrnďo a to přiběhne a skočí na mě a když je mimořádně hodná tak na ní venku volám miláčku ke mě.
A když jí chci při hře trošku vydráždit tak je to většinou Ty hajzlíku mizernej a přitom jí mám otočenou na zádech a lechtám jí.

Verca
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 13:39
- Nahlásit

Tak Phoebe (fíbí, to asi ale všichni ví) je Bibi, Biba (když zlobí), Bibuša (někdy z toho vyjde Pipuša ), Phoeba, a takové další patvary. Někdy se venku přeřeknu a řeknu jí Pipuša a to pak asi vypadám divně...

Verca
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 13:41
- Nahlásit

Hanka20
Ta moje je taky úchyl na papírové kapesníky. Každý den, když přijdu z práce je sbírám rozcupované ze země a že jich je! Nechápu, kde je bere, když já jeden kapesník hledám půl hodiny.

Evik
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 13:47
- Nahlásit

to já říkám těm svým hafíkům všelijak....Náš staroušek knír je jménem Ferda, ale přezdívkami taky "mufule" nebo "dědek", mlaďoch Aki je "baboon", "pytlísek", ale tak "hovado špinavý", "zmeťour" apod.....Griffin je zase "bobíšek", "Bohouš", "štěkátko", "úchyláček", "debílek" apod.....
Velmi často se mi stává, že psy oslovuju přezdívkama i venku, ale oni slyší na všechno, takže klidně můžu volat "bohouši a baboune" a stejně přijdou Akorát ty někdy "zvláštní" pohledy lidí jsou srandovní Jinak už jsem se ale při oslovování přezdívkou jednou dobře nachytala...Na psa jsem volala "babůůů" (jako zkrácenina od baboon) a holčina, co šla proti nám taky se psem se mě zeptala, odkud znám jejího psa. Já na to že ho neznám, proč?....Její pes se jmenoval Babou - čteno Babů Tak už si venku na to oslovování přezdívkama snažím dávat pozor

Syska
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 15:08
- Nahlásit

To mi připomíná ten vtip, jak ta paní měla ty tři psy a ti se jmenovali..Pose, Ruse a Papír...

Hanka20
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 15:52
- Nahlásit

Teď jsem si ještě vzpoměla, že na mě lidi divně koukaj, když chci přivolat čubinu a ona nechce tak na ní zavolám: Nestávkuj a dělej.
A taky dost často na ní mluvim, jen tak a když pak zjistím, že mě někdo slyšel aniž bych si toho dotyčného předtím všimla tak si připadám jak naprostý cvok.

Azoracek
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 18:37
- Nahlásit

Tak já dneska čekala na ulici na kámoše a Zorino nechtěl furt stát na místě, nebavilo ho to tam, tak jsem na něj durazně "Stůůůj!!" a nějaky dítě šlo po chodníku, zrovna docházelo ke křižovatce,viděla jsem, jak v něm cuklo

Verca
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 19:28
- Nahlásit

Azoracek
Tos mi připomněla, jak si přivedla šéfová yorka do práce a on tam něco vyváděl, zrovna jsme měli pauzu na oběd, kolegyně si přinesla jídlo na stůl a chtěla se do něj pustit a v tom řekla šéfová na psa nesmíš!!! a kolegyně seděla s vidličkou v ruce jak přimražená a ani se nehla.
Jinak já si taky běžně povídám se psem: No copak to tam jeeeee???? Je tam pejsek? No ten je ale hezký viď? atp. a pak si připadám jak blbec.

aren
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 19:54
- Nahlásit

To tady kdosi nedávno vyprávěl, jak si odkládal kolo a říkal mu: zůstaň!

mac1
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 20:01
- Nahlásit

také na mě jeden starší pán divně koukal, když jsem chtěla přivázat psa a radostně jsem volala " pocéém ty chlape můj, šikovnej ", kluci moji jim říkám často , a pak občas také hadi.....(no někdy třeba i "ty debile")

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání