Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Společensky nepřijatelné úlety
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Garfield
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 07:55
- Nahlásit

Znáte? Taky trpíte obdobnými situacemi?

Jedu v autě. Vzadu pes, kouká z okna, spokojeně si hoví. V rádiu je nějaká reportáž z Ruska, Běloruska a od tam všude kudy tudy a pořád se mluví o Lukašenkovi a Putinovi. Celou cestu poslouchám tahle dvě jména.
Konečně dorazíme na místo. Zaparkuji u nějaké unimobuňky a vystoupím z auta. Otevřu kufr a hlásím: "Hodná, slepičko, zůstaň, dostaneš koš."
Slepička se bez pardónů odrazí, vyskočí z auta a jde si čuchat. Naštvu se:
"Ke mně!!!"
Nic.
Rozčílím se:
"Lukašenko, pojď ke mně nebo ti natrhnu prdel!"
Nic.
Naseru se:
"PUTINE!!!!! K noze nebo povalíš zpátky na Sibiř."
Pes z tónu hlasu usoudí, že je jako na čase poslechnout a spokojeně přikluše. Najednou se zpoza unimobuňky vynoří 6 ukrajinsko-českých dělníků s ručně balenými cigretami v rukou, otevřenými ústy a nevěřícným pohledem. Sbalím tedy Lukašenka i Putina a prchám pryč.

Jdu ráno do práce. Na 6.00 hod. jak jinak, mám stoprocentní jistotu, že tam nikdo není. Udělám si kafíčko, juknu na net a spokojeně si vychutnávám ranní siestičku. Přijde za mnou ten můj hnusnej čokl, položí mi hlavu a čuchá, cože je to na stole dobrého. Odešlu ho na místo, jakože fuj, jakože stůl, jídlo a obdobné záležitosti jsou jeho zakázanou zónou. Hodí po mě ukřivděným okem, okem psa stokrát denně tlučeného, týraného a nemilovaného. Jeho pohled a psí gestikulace ve mě vyvolají potřebu jej poňuhňat. Kleknu si na všechny čtyři, tygřím skokem hopsnu na psa, povalím jej na záda a za vydatného řevu svého: "Hnusná slepicóóó, znásilníme slepicůůů, sexuálně zenužiju svého psa, protože jsem panička a můžu fšechnóóó, slepico nebraň se, máš to marný!!!!" ňuchňám slepicu, koušu ji do uší, do krku, do šňupáku, lehám na něj a převaluju se přes něj, zatímco slepica zuřivě vrčí a štěká a kouše mě a kope mě do obličeje pryžovýma zadníma běhama, co mu tak špatně drží. Za vydatného řevu se po sobě takhle válíme, než přijde kolegyně: "Lenko, víš, že mám taky psa a taky ho ráda pomiláčkuju, ale ty by ses měla jít asi léčit...."

STANDARD.

aki
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 08:02
- Nahlásit

Díky!!!!!!!!!
Jsi skvělá! Budu mít krásný den ( a určitě nejen já) a tobě ho přeji také!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 08:09
- Nahlásit

Garfield
:lol
Jooo, tak to je celkem norma, až na to že neříkám čubám slepico, Lukašenko atd., ale většinou Kočky, a občas se najde ňáké vykulené dítě, které namítne "dyť jsou to pejsci..."

wensday
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 08:13
- Nahlásit

Garfield - bezva počteníčko po ránu.hele, nehctěla bys napsat knihu ???? Nebo že by si někdo dal tu práci a vytáhl všechny Tvý příspěvky z tohohle fóra a vydal je knižně - jako třeba "Garfieldovy příhody na cz-pes" nebo tak něco

Mně se stává, akorát, že mluvím na holky ve výtahu - jako milovaný holčičky moje a ťuťuťu a ňuňuňu a běžně se mi stává, že pak lezu z výtahu, tam už někdo stojí a čučí jako puk !

Evik
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 08:15
- Nahlásit

Garfielde, díky, to jsem se zase nachechtala.
Připomněla jsi mi tím jeden můj podobný trapas.....Venčila jsem Akouše, když proti nám jde nějaká babka s uřvaným ratlíkem... Řvu "ke mně Aki"....Akouš neslyší....tak zařvu "Baboune, ke mně"...ejhle, pejsek se otočí a maže ke mně. (já mu totiž když zlobí říkám Baboone či Baboune....baboon=anglicky pavián ) No ale co přišlo potom....babka co kolem nás procházele mě sprdla, že jí nikdo nebude nadávat do "bab" ...já si neuvědomila v té chvíli, že "baboune" možná té paní mohlo vyznít jako "babo ...", takže jsem jí řekla, že jí přece nikdo nenadává...Ona se osopila, že jsem na ní řvala "babo" a ať se okamžitě omluvím....No tak jsem jí to musela zdlouhavě vysvětlit, že jsem neřvala na ní, ale na psa, který se "jmenuje" Baboon (no bábě nebudu vysvětlovat, že to je jenom přezdívka....) Baba naštěstí sklapla, ale stejně se tvářila nepřívětivě a do toho pořád řval ten její ratlík
Tuhle situaci už jsme jednou zažili i s bráchou, který na psa stejně zařval "Baboune" a taky šla zrovna nějaká paní kolem....ta ale tehdy nic neřekla, jen blbě koukala

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 08:21
- Nahlásit

Evik

Moje máma byla jednou dotčená, když šla po ulici, chtěl k ní čichnout nějaký pes a pán mu povídá "fuj"

aren
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 08:23
- Nahlásit

Garfield
Díky, Garfielde. Moc hezký, hned je ten den krásnější.

Garfield
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 08:25 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit

Evik
Ketrin
Věřím, že jistými úchylkami trpí většina osob něžného pohlaví vlastnicích psa, ale občas to vidím i u chlapů.

Já zase s oblibou říkám, když vystartuje po opilcovi nebo hloučku puberťáků a podobných osob, které nerad: "Pořádková četo zklidni se ano!?" a když vidím, jak si brousí zuby na nějaké dítě či batole, tak jej zpacifikuji k sobě a pak při míjení dítěte, když se pohne škubnu vodítkem s hlasitým: "GAFE! Nesmíš sežrat děťátko!!!" Rodiče pro to nemívají obvykle pochopení.

Jandula
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 08:40
- Nahlásit

Garfield
Mně stačí, když se Sárou cvičím... Najely jsme na metodu cukru, tzn. za každou blbost chválit jak kdyby udělala parakotoul, takže to na našich procházkách běžně vypadá:
řeknu Sáro, tři, čtyři (abych jí přilákala, že se bude něco super dít), poté následuje: k noze a za jeden krok, když se na mě dívá: bráááávóoooo, hodná holčička, nejmilejší, nejsladší, já tě miluju, rveme se, blbneme a když skončíme tak se rozhlídnu a z auta vystoupivší osoba na nás hledí jak na pošahance...

kokoška
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 09:15
- Nahlásit

Garfield
hned se ten pátek zdá veselejší

svojí pejsině říkám Zlato, Zlatíčko, ale jen v místech, kde není živá duše. Už se párkrát stalo, že se znenadání odněkud živá duše objevila a čuměla jak puk, když zjistila, že to Zlato patří psovi
Taky jsem si jednou vysloužila pokárání od jiné pejskařky, když jsem na "Zlatíčko" řvala: ty prase hnusný, počkej, já tě zabiju!
To bylo u příležitosti, kdy pejsa našla nějakou mršinu a odmítla ji nechat bez povšimnutí (což cca v 90% případů udělá a poslechne)

handula
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 09:26
- Nahlásit

Garfield

děkuju, teď už si nebudu připadat jako magor nebo si vždycky vzpomenu,že v tom nelítám sama a že je nás víc....

pigie
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 09:43
- Nahlásit

Garfield
Najkrajsia rozpravka od cias mojej malosti na dobru noc, ktora mi teraz po nocnej zacina Dakujeeeeem

Garfield
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 09:46
- Nahlásit

pigie
A čo nevieš, može byť aj vo slovenčině, veď keď mám zo Slovenskej republiky starú mamu, aj moja sesternica, čo mi naozaj zle zobrala bábiku a kóčik žije a je vydatá na Slovensku. Vraj v Bratislave som něbola, ale takisto Piešťany sú mojím druhým domovom.

Zdenka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 09:51
- Nahlásit

To bylo hezký, my se taky muchlujeme a přitom jí říkám pupičko, protože má velkej pupíček,krásně vykrmený biško,nebo jí říkám pincezno nejkrásnější a když mě s..e, tak je to důra uštěkaná, vošklivá

Syska
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 09:54
- Nahlásit

Tessinka je mazlinka, když je hodná, když zlobí, tak Tesil...

monika
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 09:59
- Nahlásit

Garfield
supr začátek dne a navíc svítí sluníčko, začíná být teploučko.Že by jaro?

Syska
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 09:59
- Nahlásit

monika
Jaro stejně nakonec zvítězí...

monika
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 10:01
- Nahlásit

Syska
no to si piš

nika00
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 10:02
- Nahlásit

me se obcas stava(krom toho ze na psa mluvim jak na miminko a chvalim jak pominuta lidi nechapou) ze treba jdeme mezi lidma...a moje mila kocicka si prdne....a to taaak doost nahlas a jeste ke vsemu smrdi jak kdyz prave vyvazej zumpu...a ja vzdycky: "no sandy ty praseee..." a lidi samzrejme neveri ze to byl pes a jednou mi takhle nekdo rekl, ze prdim ja svadim to na chudaka psa, abych se ocistila...

Aknah
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 10:05
- Nahlásit

nika00
jo jo, kdyz si prdne nas prcek, tak to teda slyset neni, za to zamori cely auto a taky mi milacek povidal at to nesvadim na pejsacka, ze ten to urcite byt nemohl, protoze je to vonavy miminko

Syska
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 10:06
- Nahlásit

nika00
Tak to mi připomnělo opačnou situaci. Tak si to představte: děda sedí na lavici u stolu, vedle něj způsobně jeho věrná čubinka Endžinka. Děda se mírně nadzvedne, vydá onen nezaměnitelný zvuk, otočí se na pejska a řekne: No Endžinko....

nika00
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 10:31
- Nahlásit

hehehe syska
tak to je taky dobry to sem prej delala ja kdyz sem byla mala..ze sem si prdla...a mama na me"no verunko" a ja na ni" co ja?? to ty!! "

no asi sandynka neco ode me pochytla

sarax
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 10:45
- Nahlásit

Garfield
já fakt nemůžu než pogratulovat
nálada okamžitě o 1000% hore
jasně že můžeš fšechno..i znásilňovat slepicujá teda jako něžnej výraz,na ketrej pesa slyší používám demente lidi taky čuměj pro mu nadávám,ale to je prostě láska a oni to nechápou
btw:jak bylo psáno..vydej knihu,myslím,že Robin bude mít v tobě a slepici velkou konkurenci

zuzka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 10:53
- Nahlásit

mně se stalo, že jsme míjely maminku s dítětem, asi tříletým, dítě natáhlo ruku, možná si chtělo Belu pohladit, ale Bela v tu chvíli zatoužila na děcko vyskočit (co kdyby v té ruce mělo třeba piškot, že?), takže já jsem hned při prvním náznaku ostře zasyčela "vopovaž se", maminka i dítě valily oči, něco jsem zablekotala o výchově psa a mazaly jsme pryč

Evik
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 10:54
- Nahlásit

Garfield

..."GAFE! Nesmíš sežrat děťátko!!!" Rodiče pro to nemívají obvykle pochopení....

to se jim ani nedivím

já to ale dělám taky.. (tedy udělala jsem to jednou jedné pošťačce, která je nepříjemná a navíc už mi několikrát nedala ani oznámení o příchodu balíku na poštu do schránky a já převzetí prošvihla....) Takže, když nedávno tato pošťačka přítelově babičce nesla důchod a náš Griffča na ní štěkal a přes plot dorážel a cenil zuby, tak jsem mu naoko vynadala "kolikrát ti mám, Griffčo říkat, že pošťačky se nežerou, z té minulé máš navíc ještě kostičky na zahradě"
Bylo to hodně drzé, ale tý babě jsem to přála....mělas vidět ten její ksicht, co udělala

brut
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 11:30
- Nahlásit

Garfield
Díky za krásné zpestření pátku.
My Denyně říkáme "babčo" , i když poslední dva dny slyší spíš na "babulku", když je hodná. Ve chvíli kdy zlobí, tak je "bestie".
No a Brut je "miminko" . Taky se lidi otáčejí, když ho chválím a říkám : " ty jsi ale šikulka, miminko moje" , na mimino opravdu nevypadá, protože má 30kg. Ale je mladší, tak si to můžu dovolit.Když zlobí, tak je " pitomec".

nels
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 12:18
- Nahlásit

Můj přítel se ze mně minule taky smál,že prej se ze mně stává schizofrenik,protože jak Nelson vyrazí za cizím psem,tak já řvu hromovým hlasem "Nesmíš!Zpátky!!!!!" a jak se nelson otáčí tak hned další vteřinu na to řvu sladké pisklavé "Hodnééééj".

mimochodem,taky jste netušili jaký máte hlasový potenciál dokuď jste neměli prvního psa?

Azoracek
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 12:20
- Nahlásit

Tak já kdž na hřišti cvičím, tak po sebemenším správném chování hned "no to je áázooreek pašáák, no to je šikuláá, to je hodnej pejsánéék!" a už nejednou se mi stalo, že lidi ( ačkoliv to je u lesa, občas někdo někdy projde) se ohledne cože se to tam děje...

brut
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 12:21
- Nahlásit

nels
Já jsem zjistila, jaký mám hlasový potenciál s prvním dítětem. Teď už se jen postupně zdokonaluje.

nels
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 12:29
- Nahlásit

brut

tak já ještě děti nemám,ale už teď je lituji
jinak já pořád mluvím celkem potichu a s mojima 48kg jsem ani nikdy neuměla zařvat.a teď? minule jsem byla naštvaná na nelsona a zařvala jsem na něj "SEDNI!".no a pes co šel po chodníku před náma se ukázkově hodil na zadek taky

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání