| Autor |
Zpráva |
monika
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2006 12:07
- Nahlásit
Co takhle to tady zase trošku odlehčit.Včera jsem pozorovala naši doginu (celou od zubní pasty) přii spánku.Bojovala asi ještě s tou zubní pastou.Štěkala, knučela a mrskala sebou ve spaní.Musela jsem ji vzbudit, jinak bychom se doma umlátili smíchy.Jednou dokonce spadla ze sedačky.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2006 12:08
- Nahlásit
monika
Tesinka většinou utíká, aspoň pacinkama tak pohybuje a u toho povrkává a klasicky kolulí očima...REM (rychlé pohyby očí...)
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2006 12:09
- Nahlásit
koulí...
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2006 12:11
- Nahlásit
Naše jezevčíková taky jen běhá a někdy "mluví" ze spaní
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2006 12:16
- Nahlásit
Rot kňučí, vrčí a ňufe ze spaní - asi má divoký sny. Natahuje se a přitom udělá "Pitbula" - vykoukne mu kousek rudýho bělma a vypadá při spaní celkově nebezpečně!!!
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2006 13:39
- Nahlásit
náš stařík ze spaní "honí srnky", chrochtá, funí, kňučí a někdy dokonce štěká....to spí hodně hlubokým spánkem a nevzbudí ho ani to, že do něj mladý pejsa šťouchá čumákem a olizuje ho....Mlaďoch se vždycky při těch staříkových "divokých snech" vzbudí a nechápe co se děje, tak se staříka vždycky snaží probudit a když se mu to nedaří, tak začne taky kňučet, tím obvykle přivolá někoho z rodiny, který staříka probudí, aby mladek mohl zase v klidu spát
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2006 15:17
- Nahlásit
Jo, náš Handy sebou při spaní taky škube(asi honí zajíce ) a tak jako pokníkává a poštěkává a někdy se mi zdá, že tak trochu při spánku cení zubiska
|
Bent
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2006 16:33
- Nahlásit
Hyenka má taky velice bujné spaní. Kňučí, vrčí, kuňká a hemží se na všechny strany. Když jdeme spát leží mi u noh a když se v noci probudím mám pod nosem psí prdýlku.
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2006 17:29
- Nahlásit
Bent
To já někdy taky. A pak se divím, že když se občas ráno vzbudím, jsem jak zfetovaná
|
Bent
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2006 17:33
- Nahlásit
Kamca
No jo psí pšouk ten kdyby znali narkobaroni, tak ze světa zmizí drogy.
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2006 18:13
- Nahlásit
tak to máš pravdu
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2006 20:34
- Nahlásit
škube sebou-nohama, vycenuje zuby, knučí, vrčí, taky někdy spadla, proto je ted blbá a hlavně jak sebou vrtí tak se roztahuje po celé postely, pysky jí padaj do stran a když má poptevřené oči vapadá jak psí mutant . A někdy i chrápe. No Ale aspon je hodnoučká když spinká Dpbrou noc.Haf
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 09:39
- Nahlásit
Když byl Arisek malej, tak se snažil ve spánku napapat od maminky. Normálně sál, jazýček povystrčenej... děsně roztomilý. Zrovna dneska v noci mě zbudil šíleně hlasitým dýcháním a škrábáním do zdi. On totiž jak leží, tak máchá nožičkama a když leží u zdi, tak do ní škrábe...
|