Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Budenie :)
Autor Zpráva
pigie
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2005 12:09 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

Dnes som si prvy krat uvedomila silu svojho psa. Ma zase hnacky, takze som s nim celu noc lietala von. Rano o tristvrte na osem za mnou prisiel znova a lizanim mi daval najavo, ze MUSI ist von. Ja som pozrela na hodinky a vedela som, ze do piatich minut pride priatel z nocnej a kedze vecer idem na nocnu ja som sa chcela aspon trocha vyspat. Hm, ale asi naozaj MUSEL, pretoze to, co spravil ma naozaj donutilo vstat. Mna ten pes proste nadvihol! Vopchal mi pod hrudnik nufac, neskor celu hlavu a normalne ma nadvihol asi o 20 cm! Tak som si povedala, ze cakat sa ani tych par minut nebude. Samozrejme, len co som sa obliekla, kluce pri dverach oznamili, ze mily ide domov, takze s nim isiel aj tak nakoniec on.

Musela som sa s tymto s vami podelit, lebo to bol pre mna celkom zvlastny zazitok. Asi citil, ze sa mi moc nechce, tak ma proste "zdvihol" sam

Břetislava
# Zasláno: 15 Říj 2005 14:09
- Nahlásit

No i my máme každé ráno - přesně v 7 - u postele operní arie. Samozřejmě se mu nechce akutně na záchod, ale prostě se nudí a nechce se mu už spát. Zkoušeli jsme snad všechno, ale nic nezabírá. Je to jeho prostředek komunikace. Zajímavý je, že se třeba probudi v 6.30 a jen leží a dívá se, ale přesně v 7 začně své písně

Eda
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2005 21:03
- Nahlásit

Tak to vám závidím Naše skoro desetiměsíční šťěndo se začne nudit pravidelně v 6 ráno. Děláme, jako že to neslyšíme,ale nejpozději v půl 7 se jde na vycházku I když přes den různě lítáme a blbmene, plaveme a je maximálně utahaná, kdyby na sůl nebylo, tak začíná poštěkávat od 6 ráno...

pigie
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2005 21:23
- Nahlásit

Břetislava
Eda

Ich to prejde, Hugo bol tiez taky zo zaciatku a teraz kym nema problem, tak nevstane, kym nevstanem ja

Aida
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2005 23:27
- Nahlásit

A stává se vám, že zatímco vy vstáváte, tak to vaše chlupaté stvoření si v klidu hoví v posteli (či jinde) bez nijakého zájmu o zvednutí víček, ačkoli je třeba deset ráno? Kupodivu to dělá jenom na chalupě, asi má taky "dovolenou", doma jí to přeci jenom nedá, co kdyby v kuchyni něco upadlo... Ale jinak miluje jakýkoli pohyb...

pigie
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2005 23:31
- Nahlásit

Aida

Ano, hlavne ked s nim musim von o pol piatej rano Okolo desiatej to uz nie, to by som dovtedy v posteli nevydrzala ja a on ma predsa musi verne nasledovat do kupelky! Lebo co keby ma nahodou vcucol odtok?

fromeli
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2005 07:05 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit

Tak já chodím s feňulkou kolem půl 6 ráno, musím jí tahat z postele, vždy na mě kouká, jestli jsem se nezbláznila, jestli fakt musí do té tmy. Nakonec jde, ale jen aby se neřeklo, udělá několik kroků před bytovkou, vyčůrá se a už stojí zpátky u vchodu, asi se bojí, že jí ta postel vystydne.
Když odcházím už zase spokojeně vedla muže chrní a já si myslím, že je to nefér

O víkendu spí, dokud spíme my. Jen když byla štěndo, tak vstávala kolem 6 sama od sebe a chtěla ven.

Když měla střevní chřipku, dokázala nás také probudit, lítala neustále k oknu a strkala do nás čenichem, takže nám bylo jasné, že se něco děje.

Eimy
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2005 07:13
- Nahlásit

To moje psice, když chce někoho vzbudit, tak si vleze k němu do postele a chce ho olízat, ten člověk se v 90 % případů otočí k ní zády, tak ho vezme packou přes obličej, jako by si ho chtěla otočit zpátky...

No a když byla štěně, tak mě ráno vždycky rafla do zadku, a měla vždycky hroznou srandu, jak se panička vzteká

klára
# Zasláno: 17 Říj 2005 12:04
- Nahlásit

já mám psa sedmispáče! Vstává zásadně až po rozednění, když musí ráno jít čůrat před rozbřeskem (cca 3x týdně), musím vstávat o 10 min dřív,abych ji doslova vypáčila z postele! Kdo neviděl neuvěří. A večer to samé, jak se setmí, pes usne jako šípková Růženka. Poslední venčení zhruba ve 22hod považuje za strašnou šikanu a obešla by se bez toho - bez čůrání vydrží přes noc 12 hod úplně v pohodě.Někdy si říkám, jestli jí něco není, takového psa jsem v životě neviděla. Tuhle jsem jí česala (ona vleže) a jak česu tak koukám a pesina spí jak špalek
Jinak je veselá, žravá a pro každou lumpárnu

fromeli
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2005 12:15
- Nahlásit

klára
naše lenoška taky nechce chodit ven po setmění
12 hodin v noci taky vydrží, myslím, že to nebude nic hroznýho

Ketrin
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2005 12:20
- Nahlásit

Břetislava
My ty árie (trojhlas!) máme večer, jak se blíží krmení. Krmím okolo 19h, ale teď jak je dřív tma, tak musím dřív, jinak mají hrozně řečí.
Kontrolní otázka: Jaké je to plemeno?

rk9
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2005 15:58
- Nahlásit

Od trech mesicu, co si zvykla chodit ven okolo osme rano, me ta ma budi kazdej den a vsiml jsem si ze i presto ze se vzbudi drive tak take jen lezi vedle na posteli a kouka a od osmi spusti mnauceni a pisteni dokud se nezvednu a nejdem ven. a jen co vylezu z postele sup a uz lezi na mem miste a ceka nez se obleknu Drive jsem si natahoval budik a dnes uz nemusim.
A jeste jedna poznamka, uz mi zacina knukat kdyz chce jist.

Jo ti psi nejsou blbi

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání