| Autor |
Zpráva |
Eimy
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2005 18:24 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit
pigie
jo jo, to my to s přítelem taky tak děláme
"Jeee vy jste si zapomněl(a) sáček? To neva, my máme jeden na víc"
|
haha
|
# Zasláno: 3 Říj 2005 22:22
- Nahlásit
všechno si to dělají lidi sami, ted jsem přišla z venku a už mám zase vztek,zase náš pitomej soused zajíždí autem do garáže a svýho berňáka nechá lítat jen tak před vratama,jelikož při couvání do garáže ovládat psa nelze,pustil se ten jejich do mejch psů ,načež ten blbeček slyšel rachot tak se obtěžoval vylízt z auta,já jelikož se zlomenou nohou sotva lezu o berlích,jsem držela jednoho psa za obojek a na další řvala a soused se tam mezi nima válel po zemi jak debil než si toho svýho chytil,ale jelikož tohle se opakuje dnes a denně dobře mu tak,protože mý psi jsou tři a velcí a i s těmi náhubky ho pěkně valchovali ale když jde kolem nějakej člověk s malým pejskem tak by mu ho zabil,přitom nevím na co ten soused toho psa má když jsem v životě neviděla že by s ním šel na procházku natož aby ho něco učil.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2005 08:07 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit
FiSt
Že Tě to baví, číst příspěvky o cizích extrementech, volně pobíhajících psech atd. Nemáš žádné pořádné starosti?
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2005 11:32
- Nahlásit
FiSt
s pobavením
Tak to je skvělý, že s pobavením. A jak píšeš Ty, tak "wo tom to je".
|
haha
|
# Zasláno: 4 Říj 2005 12:55
- Nahlásit
FiSt
náhodou když si zpětně promítnu našeho souseda v tom kvádru na zemi tak se tomu dneska musím smát,a to jsem ho ráno potkala před barákem,ale byl bez psa a pozdravil
|