| Autor |
Zpráva |
Pavel
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2005 18:45
- Nahlásit
Mám dotaz. Jak to vypadá, když jeden člověk měl do těď doma dvacet psů? To jste velkovýrobna, útulek, nebo něco podobného? A jinak jsi ošklivá, ale šikovná, nebo hezká a hloupá? Zamyslete se nad tím. Nejsme již jen komunistické československo a kolem není nic jiného než dráty, ale jsme již součástí světa. Tak se tam občas podívejte, jak to tam chodí. A jak se tam cvičí a hlavně co se tam cvičí.
Když na to nemám, cvičím cokoliv a říkám tomu pracovní pes, když na to mám koupím si hezkýho psa, ale výsledek je stejný.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2005 18:47
- Nahlásit
Mám oba řečené druhy a nejsem zastáncem tohoto názoru
já taky, mám doma pracáky i výstaváky a podle zde stávající teze jsou výstaváci mnohem inteligentnější - nad každým povelem přemýšlí, jestli se jim vyplatí ho splnit a jsou mnohem vyčůranější ve vyhýbání se práci, ale na kraviny by je užilo- to lítají jak praštění, takže jsou tím pádem inteligentnější no pobavili jste mě náramně, a co se týká jezevčíků, mám doma tak mazlivýho a přátelskýho dlouhosrsťáka, že nevím kde jste vzali "zlý" jezevčíky Lidi vzpamatujte se, přeci se nemůže pořád něco měřit a poměřovat a závodit, kdo a co je lepší, každý pes, co má každý doma je přeci ten nejinteligentnější a nejkrásnější, alespoň pro mě ti moji absolutně......
|
Pavel
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2005 18:49
- Nahlásit
Konečně normální pejskař. Ten nahoře asi má čínskou restauraci. Je libo Bobika?
|
haha
|
# Zasláno: 30 Zář 2005 18:51
- Nahlásit
není to útulek, neměla jsem je do včera prostě prošli postupně mým životem,nejvíc najednou jsem jich měla devět.Taky nejsem odbornice na výcvik psů, mají základní poslušnost ale na cvičiště jsem nikdy nechodila . Většina mých psů byli odložení chudáci které nikdo nechtěl, psy ze služebním výcvikem jsem dostala dva, jeden byl šikovný a ošklivý, jeden je nyní hezký a taky šikovný, ovšem nevím jestli je to ten výstavní protože na žádné výstavy nechodím. jinak jaká jsem já nemohu posoudit asi nenormální protože mám ráda všechny psy.
|
Pavel
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2005 18:51
- Nahlásit
Aha chytrej se nehlásí, asi venčí těch dvacet psů.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2005 18:57
- Nahlásit
Konečně normální pejskař. Ten nahoře asi má čínskou restauraci
No podle tebe asi ne já mám psů deset ,
|
Pavel
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2005 18:59
- Nahlásit
Je hezké, že se staráte o opuštěné pejsky, v tom Vám fandím!Ale neveďte diskuse o liniích NO, když máte jiná plemena. Ta narážka na krásu se netýkala přímo Vás. Ale zamyslete se nad tou hovadinou, že krása je přímoúměrná inteligenci, nebo naopak. Můj pes je zkrátka nejinteligentnější a nejkrásnější a když se nad tím zamyslíte, tak zjistíte, že i ten Váš.
|
Pavel
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2005 19:02
- Nahlásit
Máš psů deset? A taky linie, nebo pracanti?
|
haha
|
# Zasláno: 30 Zář 2005 19:04
- Nahlásit
to teda neříkám že ten můj je nejlepší,někteří byli naopak méně inteligentní a značně problémoví,jinak NO mezi nima bylo 6 celkem všichni ušli,ovšem psa s PP jsem měla jen jednoho fenu NO a jelikož šlo vždy o zvířata zkažená a darovaná tak tohle fakt ani posuzovat nechci.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2005 19:07
- Nahlásit
A taky linie, nebo pracanti
já mám německé ovčáky s PP, pokud vím je to jedno plemeno, mám vlkošedy, znakáče i celočernou a všichni jsou fajn a každej je v něčem dobrej, a pak mám ještě belgickýho ovčáka a holandskýho ovčáka prostě samý ovčouny a jednoho mooooc hodnýho jezevčíka
|
Anonymní
|
# Zasláno: 30 Zář 2005 19:09
- Nahlásit
Pavel
No artemis ví o psech velmi mnoho a nebýt jeho tak spoustu psu by skončili život. Ale díky němu jsou na živu. O dává psum život, ale ty to asi nedovedeš co?
|
haha
|
# Zasláno: 30 Zář 2005 19:10
- Nahlásit
Anonymní
|
Pavel
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2005 19:21
- Nahlásit
Pokud je lékař, klobouk dolů, jistě to nedovedu. Ale dlouholetou praxí jsem zjistil, že je uplně jedno jak pes vypadá, myslím tím NO. Ale záleží jen na majiteli, jakého si psa vychová a co s ním dokáže. A je zhovadilost tvrdit, to co tvrdíte a nepoštějte se do mě JAKO JEPICE. Je jedno jestli mám hřbet rovnej, nebo kulatej, je jedno jestli mám znaky , nebo jsem vlkošedej. Tak jako je stejnej černoch, nebo asiat. Ale to asi nechápete, že?
|
Pavel
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2005 19:25 - Změnil/a: Pavel
- Nahlásit
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2005 20:30
- Nahlásit
Pavel
Když sem taháš lidi... Proč teda většina dobrých sprinterů v současnosti jsou černoši? Je to tím, že v Asii se tolik neběhá? Tím, že v Evropě se neběhá? Sama vím, že to není pravda a i tak je ta převaha docela patrná.
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2005 21:03
- Nahlásit
jo akdyby něco ten anonym s 19:09 sem byla já.
Pavel
Není lékař, ale psycholog psu.Kdyby jsi nevěděl bylo by lepší mrknout sem http://www.psycholog-psu.com/
|
Pavel
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2005 21:19 - Změnil/a: Pavel
- Nahlásit
Fajn. Pán to asi umí. Já bohužel nekoušu psi do uší, ani je jinak nenapravuju. A taky je nevyhazuju, netýrám a nekazím.
A k těm černochům: Taky se říká, že mají nadprůměrný brka, ale nikdo to ještě nedokázal. Tak to bude asi stejné jako s těma NO. Končím, tuto stránku již nikdy neotevřu, prezentujou se tady samí tlachalové a z lejna dělají hrady. Jo a brko mám nadprůměrný a jsem běloch.A můj pes taky a je exteriérový. Čau pracanti.
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2005 21:25
- Nahlásit
Pavel
měj se pápá
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2005 21:30
- Nahlásit
Pavel
on je rozdíl v tom, co se říká a v tom, co je vidět... (pokud teda mluvim o té ateltice) Ale tebe by asi nepřesvědčil ani člověk, co atletiku dělal a co teď atletiku trenuje, takže by se teoreticky dal považovat za odborníka...
Ale to se dostáváme někam trošinku jinam...
|
Anonymní
|
# Zasláno: 2 Říj 2005 20:35
- Nahlásit
Já mam doma taky psa s výstavníma předkama ale od malička jí vedu pracovně a rozdíl mezi těma dvěma "druhama NO" moc nevidím. A bavíte se tu totálně o hovnech kdyby ste se radši šli podívat do kotce co vam tam leží za látro...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2005 20:41 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit
Anonymní
Ne každej m psa v kotci
Stejně si myslim (samozřejmě jen z laickýho pohledu), že větší předpoklady pro pracovní úspěšnost bude mít štěně, který má předky co pracovali a pracovali dobře než štěně, který má předky, co nic nedělali.
Pokud to tak není, tak mi uníká, proč se u třeba ohařů chtějí pro uchovnění i lovecké zkoušky...
Předem se všem omlouvám, jestli plácám kraviny...
|
Anonymní
|
# Zasláno: 2 Říj 2005 20:41
- Nahlásit
Já bych řek že se nerozdělojou NO na druhy ale jejich majitelé, jestli to jsou "dámičky" které z nich dělají idiotní NO nebo lidi co s nima něco dělaj. Dejte do ruky člověkovi, co dělá do "výstaváků", psa z pracovní linie a taky ho zkurví a zblbne....
|
Anonymní
|
# Zasláno: 2 Říj 2005 21:48
- Nahlásit
FiSt
|
Anonymní
|
# Zasláno: 2 Říj 2005 22:41
- Nahlásit
nejinteligentnější německý ovčák je komisař Rex!
|
Majkl
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2005 14:24
- Nahlásit
Kdo si tu plete vlčáky a ovčáky ))
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2005 14:31
- Nahlásit
Je to to samé, tak si to nikdo neplete ne???
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2005 14:32
- Nahlásit
Nikdo si to zde neplete a je to to samé,takže nebuď puntičkář
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2005 14:32
- Nahlásit
LUCKO!
|
Anonymní
|
# Zasláno: 3 Říj 2005 14:48
- Nahlásit
LUCKA
to teda není!!!!
vlčák: kříženec NO + vlk - např. československý vlčák
ovčák: většinou německý ovčák
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2005 15:27
- Nahlásit
Pokud jde o inteligenci, nejchytřejší je křeček. Měla jsem křečka vycvičeného na vodu.
Tři dny jsem jej nechala žízní a pak když jsem mu do klece strčila misku s vodou, na zavolání se přišel ihned napít... Takže kam se hrabe NO.
|