Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jak vybudovat vztah se psem?
Autor Zpráva
Honza123
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 13:22
- Nahlásit

Dobrý den, potřeboval bych pomoct. Mám 2letého voříška. Měl jsem teď zkouškové a skoro vůbec jsem se mu nevěnoval, upřímně jenom vyvenčit a domů. Jenže on jako by mě přestal mít rád. Když ho doma nebo venku zavolám, už ani neotočí hlavu, aby se podíval.
Venku si čmuchá kolem mě, vůbec si mě nevšímá. Ani když mám pamlsky nebo hračky. K ostatním lidem se má, nechá se drbat a hladit, ale když ho chci podrbat já, tak po chvíli znuděně odejde. Poslouchá, ale je vidět, že spíš proto, že musí než že by mu to dělalo radost jako předtím. Už to trvá měsíc, nevím co s ním. Zkoušel jsem odměňovat vždycky, když ke mně příjde, nabízet mu hračky, vymýšlet mu nějakou zábavu. A nic…
Hrozně mě to teď mrzí. Vím, že je pozdě na to, říkat si jaká to byla chyba a že už to stejně nevrátím, ale strašně rád bych, abychom měli vztah jako předtím. Byl jako můj nejlepší kamarád. Prosím poraďte…

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 13:27
- Nahlásit

Honza123

co takhle si udělat dlouhej výlet do neznámého prostředí? kde pro psa budeš styčným bodem, zdrojem zázení i žrádla. ten kdo výpravu povede, urči, kdy si uděláte přestávku, jen tak si sednete a podělíš se s ním o sváču...

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 15:59
- Nahlásit

Honza123
souhlas s PetrouK

co takhle si udělat dlouhej výlet do neznámého prostředí
třeba takovej dogtrek kategorie LONG je ideální příležitost ..dva dny v přírodě odkázaný jen na sebe a hezky všechno spolu...našlapaný kilometry, bloudění v nočním lese, jídlo spaní venčení

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 19:48
- Nahlásit

Honza123
Klidne mohla v okoli harat fena, a ne jedna. Tomu by i to cmuchani odpovidalo. Jak pisou ostatni, vyjed s nim nekam hodne do ksaa, uzijte si sebe navzajem.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání