| Autor |
Zpráva |
Mathea
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2013 12:56
- Nahlásit
Ahoj, mám na vás pár dotazů k bakně Pokud se najde někdo ochotný, odpovědi mi prosím pošlete na email bandassocka@gmail.com
Jak vypadá váš typický den se psy? čemu se věnujete, jaký je váš vztah se psem/psy.
Jak vnímáte vztah mezi člověkem a psem všeobecně?
Jací jsou majitelé psů ve vašem okolí?
Jaké typy majitelů psů jsou vám příjemní a naopak?
Vyhýbáte se nějakým typům majitelů a proč?
Jestli jste zažili nepříjemné reakce od okolí - hlavně tedy od pejskařů, jaké to byly, jaké typy majitelů?
Jaké hlavní rozdíly vnímáte mezi majiteli psů?
Jak vnímáte nálady mezi různými skupinami mezi pejskaři?
Co vnímáte negativně a co naopak pozitivně?
Jaký máte náhled na majitele, kteří vlastní psy s PP/bez PP/křížence?
Jaké vlastnosti podle Vás mají pejskaři?
Co máte za psa/psy?
Jak vnímáte podobnost pána a psa?
Jaké problémy vnímáte ve vztazích ke psům a ve vztazích mezi majiteli psů?
Budu ráda, když se najde pár ochotných lidí. I z řad úplně "běžných" pejskařů, kteří se třeba nevěnují žádnému sportu, nebo majitelé malých pejsků, byťáků, gaučáků, psů na zahradě atp. Díky všem.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2013 14:29
- Nahlásit
Mathea
Co vnímáte negativně a co naopak pozitivně?
... tuhle otázku moc nechápu....
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2013 15:22
- Nahlásit
vlk
Jo promin, mi to tam nejak ulitlo
Bylo to mysleny tak, co vnimate negativne pozitivne na majitelich psu.
Prace je zamerena na vztahy mezi majiteli psu, na trenice mezi pejskari, na prisuzovani vlastnosti dle typu jak majitelu, tak jejich psu.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2013 15:28 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit
Mathea
aha... tak večír to dám dokupy a pošlu....ale moc se s pejskaři nepotkávám, jen na klubovkách a výstavách, tak esli to bude stačit....tady v prdelovicích je nás jen pár....
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2013 15:30
- Nahlásit
vlk
Jj, určitě mi to pomůže, díky moc!
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2013 20:56
- Nahlásit
Děkuji moc 2 ochotným osobám, co mi to poslali. Ještě bych moc a moc poprosila nějakýho chlapa, i když vím, že jich sem zase tolik nechodí A případně majitele nějakýho pidi psíčka, nikoho takovýho ještě nemám a může mi poskytnout cenný infromace.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2013 21:03
- Nahlásit
Mathea
zkusím poslat odkaz kámošovi, esli by neměl čas.... je to chlap a má pidipsíčka, tak bys to měla 2v1.....dokdy to potřebuješ, počítám že ho zastihnu doma až v pondělí....
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2013 21:07
- Nahlásit
vlk
V pondeli jeste dobry, ja to samozrejme motam na posledni chvili, zejtra chci mit vetsinu rozhovoru hotovejch, coz snad zvladam, ale pokud by se podaril tenhle kamarad, tak to bude bezvadny, ale naprosto. Necham si na nej rezervu. Diky moc
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2013 21:40
- Nahlásit
Mathea
Tak jsem ho chytla doma, přislíbil, že až uloží maminku a uvaří si kafe, že něco stvoří..... ale ber ho kapku z rezervou, je to zvířátkomil ( né zoofil) nenávidíci lidstvo....
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2013 21:45
- Nahlásit
vlk
To je bomba, tys tak uzasna!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2013 23:01 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Mathea
Mám Ti to dát na facebook?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2013 23:07
- Nahlásit
Mathea
Už jsem to tam dala.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2013 11:29
- Nahlásit
Diky.
Jeste mi schazi alespon 2 respondenti s cistokrevnym psem bez PP, nenasel by se nekdo hodnej? Nejlip s velkym psem, pripadne strednim.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2013 11:44
- Nahlásit
Mathea
nenasel by se nekdo hodnej
jsem ti něco poslala, ale je to stručný , páč nemám teďka čas na nějaký hlubší zamýšlení, ale tak aspoň béš mít zařazenýho respondenta, kdybys nenašla něco lepčího.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2013 12:49
- Nahlásit
Mathea
Chodí Ti něco z toho FB nebo jen všichni sdílejí a nikdo nepíše?
|
Neumi
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2013 13:09
- Nahlásit
Mathea
s cistokrevnym psem bez PP,
pes je buď čistokrevný a má PP nebo prostě čistokrevný není
Jaké typy majitelů psů
to jako jaké typy - blonďáci x bruneti x zrzci, malí x velcí, tlustí x hubení.....
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2013 13:22
- Nahlásit
Neumi
Ano, dekuji mockrat za informaci, ale jaksi jsem tyto psy nekam zaradit musela, nejlepe podle vseobecneho vnimani majitelu, aby vedeli o cem mluvim. Dost tezko bych jim rekla, ze maj vorecha a ne zadny plemeno, a mezitim s nimi chtela udelat rozhovor.
to jako jaké typy
Jj, presne tak.
A dekuji uctive za toho fakace
Vlčáčková
Prisly dva od 2 zenskejch, takze aspon neco
Vero
Dekuju mockrat
|
Neumi
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2013 13:51
- Nahlásit
Mathea
A dekuji uctive za toho fakace
Promiň, jak už blbě vidím tak jsem si ho poněkud zaměnila, hezký zamračený smajlík tam není.....
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2013 14:41
- Nahlásit
Velke diky vsem, kteri mi pomohli
Mám další otázku - nedaří se mi dohledat, jaké jsou velikostní hranice při dělení psů podle velikosti na plemena malá, střední a velká. Netušíte někdo? Samozřejmě nejlépe i se zdrojem.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2013 14:46
- Nahlásit
Mathea
to si myslím ofiko nikde neexistuje a i různá plemena jmenujou svoje výškové variety rozdílně, například trpasličí pudl je stejně velký jako střední špic a střední špic i trpasličí pudl jsou malá plemena
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2013 15:20
- Nahlásit
Ofiko to asi nenajdes, ale nejakej zaklad aspon tady najdes.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2013 15:31
- Nahlásit
Fifi
Cha, diky, to je vonco Ono to ve vysledku nemusi bejt uplne ofiko, kor kdyz to ofiko neexistuje, ale jen aby bylo videt, ze sem si to nevycucala z prstu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2013 19:13
- Nahlásit
tohle tema sem nejak uplne prehlidla
chces jeste nejakyho respondenta, nebo mas uz vseho akorat?
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 10:31
- Nahlásit
cernej caj
V pohode, rozhovoru mam dost a makam na analyze V pondeli musim odevzdat, drzte mi palce, mozna po 5 letech konecne dostuduju bc
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 10:40
- Nahlásit
Mathea
ok, tak budem drzet. Bude pak k nahlidnuti nekde?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 10:46
- Nahlásit
Mathea
V pondeli musim odevzdat, drzte mi palce,
tož makej děvčico, neflákej to, ať to můžem oslavit pořádnou prochajdou po Unhošt
i
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 11:02
- Nahlásit
cernej caj
Online nebude, ale rada pripadne poslu na vyzadani Akorat je to sociologie, takze necekej zadny prevratny objevy kolem psu )
PetraK
Jeee, to bych tuuuze rada te zas konecne videt... Ja ted dojizdeni do Prahy omezila na minimum, nejak ty Holesovice nevydejchavam, od ty doby, co mi tam vykradli feldu, tak jeste min.. Takze cekam na rijen, az pujdem na Lhotku, pak te budu bombardovat furt )
Diky vsem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 11:07
- Nahlásit
Mathea
co mi tam vykradli feldu, tak jeste min.
kecáš?? šmejdi všivý!
z pujdem na Lhotku, pak te budu bombardovat furt
tak supr. se těším, to už bude končit chalupní sezóna bude sezóna víkendových výletíků.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 11:23
- Nahlásit
PetraK
Njn, ale odneslo to jenom vokynko (i s praci 300Kc ) a navigace (ta uz teda byla krapet drazsi, ale zadna hruza, navic to byla proste moje blbost), o ktery sem si myslela, ze je dostatecne schovana, akorat couhal kabel.. a ja nebyla 4 dny u auta. Ale proste je to tam humus, betonovej, smradlavej, prelidnenej a prepsovanej. Navic Prazacek se desne vzhlidnul v prirode, jak jezdi za mnou do Chlumce a se psama do ksa a chce taky z Praglu pryc
Jak je u vas?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 11:25 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Mathea
fakt by mě nenapadlo, že čistě psí auto někoho namotivuje k otevření :mad.
a se psama do ksa a chce taky z Praglu pry
se mu ani nedivím. jsem fakt ráda, že když už bydlím ve městě, bydlím, tam kde to mám do přírody kousilínek.
U nás je fajn, možná nás bude o jednoho víc. Tedy o čtyři tlapky, aby nedošlo k omylu ,
|