| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2013 12:52
- Nahlásit
davidkova renata
já taky ne
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2013 12:58
- Nahlásit
Maya
á taky ne
hele možná jich ani 7 neni! bůhví jak to celý je! jestli je konečná info od jindrokrálíka,můžem s e kojit nadějí,že konečnej je úpa jinej počet
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2013 13:00
- Nahlásit
PetraK
počki tys mu sem střelila odkaz?
jo
kecááš?
ne,
já myslela, že sem pak recipročně hodím ten odkaz na ifauní diskusi, jenže v ní byl ten počet kusů, tak jsem čekala.
hele von udělal tři takhle šeredný fotky, založil tři témata, do každýho dal jeden tenhle paskvil a lidi, co si dovolili nad tim vyjádřit podivení, urážel, když mu tam pán dal fotku krásnýho moravskýho modrýho, tak to odbyl s tím, že "tam nevidí ty mláďata". no, tak jako, co čekal, jindra jeden?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2013 13:30
- Nahlásit
kachna_
jo
ne,
bomba myslim, žes vyhrála dnešní cenu jemenů
hele von udělal tři takhle šeredný fotky, založil tři témata, do každýho dal jeden tenhle paskvil a lidi, co si dovolili nad tim vyjádřit podivení, urážel, když mu tam pán dal fotku krásnýho moravskýho modrýho, tak to odbyl s tím, že "tam nevidí ty mláďata". no, tak jako, co čekal, jindra jeden?
ale božínku to mě mrzí teda, že se nemůžeme virtuálně propojit s jindříškem jakýmsi uraženým
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2013 13:40
- Nahlásit
davidkova renata
přesně, tys na to kápla, tady machrujou a bůchví jak to je
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2013 13:40
- Nahlásit
PetraK
nějak nevim vo čem je řeč, ale jinak diskuze pěkná
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2013 13:43
- Nahlásit
Maya
jak jako nevíš vo čem je dizkus? Sem se ptala kachny, ešivá střelila králikojindrovi vodkaz na tuhle naší diskuzi a ešivá nekecá. Tak vodpověděla že jo, a že ne. což mě pobavilo , když jsem si představila králíkojindru, jak si tady početl
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2013 14:41
- Nahlásit
PetraK
já právě neznám králíkojindru a králičí diskuze už vůbec a tak jsem se v tom nějak ztratila ale to je jedno, hlavně že je tady sranda
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2013 14:53
- Nahlásit
Maya
tož to já králíkojindru taky neznám, natož králíkodiskuze, zas tak širokej záběr nemám teda
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2013 15:49
- Nahlásit
tak teda ja du za vama na ocni, protoze su schopna jeste uverit tomu, ze tam je celkem 6 kraliku ale 7 uz nee
|