Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Dotazník k bakalářské práci na téma "Trh chovatelských potřeb a krmiv pro psy"
Autor Zpráva
Azoracek
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2013 11:08
- Nahlásit

Ahoj všichni příznivci čtyřnohých štěkajících tvorů,
předem se omlouvám, že můj příspěvek asi zpočátku vyzní jako nějaký spam, ale obracím se na vás s velkou prosbou. Jako téma bakalářské práce jsem si zvolila (zcela nečekaně ) ) "Trh chovatelských potřeb a krmiv pro psy". Součástí praktické části je i výzkum, na jehož základě bych se poté chtěla pokusit vytvořit model typického pejskaře/majitele psa. Proto bych vás všechny chtěla moc poprosit, zda byste mi k dosažení tohoto cíle tak trochu nepomohli a neobětovali pár minutek vyplnění následujícího dotazníku: http://trh-chovatelskych-potreb.vyplnto.cz/
Předem moc děkuju!

corgi
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2013 11:31
- Nahlásit

Azoracek
vytvořit model typického pejskaře/majitele psa
To v Čechách zavání nepěkným výsledkem

Azoracek
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2013 11:34
- Nahlásit

Sama jsem zvědavá, co z toho vzejde Ale nevím nevím, jak se mi to podaří, vzhledem k tomu, že mi zatím převládají odpovědi od "pejskařů", nikoli jen "majitelů psů" Takže ještě budu muset nějak rozšířit to portfolio respondentů, jinak by ty výsledky byly přeci jen poněkud zkreslené

corgi
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2013 11:39
- Nahlásit

Azoracek
K tomu krmení v dotazníku - jaksi mi tam chyběla syrová strava. Myslím, že u položky "psovi vařím", měla být i syrová strava, protože tyhle dva druhy krmení jsou asi nejpodobnější...

birma
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2013 11:41
- Nahlásit

taky mi chyběla syrová strava a místy bych ocenila i víc možností než jednu

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2013 11:57
- Nahlásit

Azoracek
mám docela problém s vyplněním čistého příjmu, tuhle otázku považuju za osobní a nevyplňuju jí nikde

Azoracek
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2013 12:47 - Změnil/a: Azoracek
- Nahlásit

corgi, birma
Však jsem to tam v původní verzi také měla, jenže u vedoucího bakalářky mi to neprošlo, protože bych prý mohla uvést do rozpaků "normální majitele psů", kteří by nevěděli, o co se jedná Proto jsem tam dala aspon tu možnost "jinak"....

kachna_
To mě mrzí, bohužel s tím nic neudělám, musím to tam mít

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2013 13:40
- Nahlásit

Azoracek
takze moznost "jinak" = v 90% barf? nicmene kdyz normalnimajitel vi, co je varena strava, tak syrovou stravu by snad taky vedel, ne? jinak ja vyplnila... ale tak su zvedava, jestli to bude obrazek beznyho ceskyho majitele psa, nebo beznyho pejskare

Walda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2013 16:47
- Nahlásit

Azoracek

Upozorňuju na nelogičnost toho, že se nejdřív odděleně ptáš, kde nakupujeme krmení a kde vybavení a pomůcky (u mě je v tom zásadní rozdíl), a pak je to v otázkách 17 a 18 sloučeno dohromady. Nevidím v tom smysl.

impact
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2013 17:16
- Nahlásit

kachna_
mám docela problém s vyplněním čistého příjmu, tuhle otázku považuju za osobní a nevyplňuju jí nikde
A jak myslíš, že přijde na to, že zrovna ten dotazník s takovým příjmem je nějaké kachny na internetu? Nic ve zlém, ale nevyplnit kvůli tomu anonymní dotazík JE divný.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání