| Autor |
Zpráva |
snakywolf
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2013 18:47 - Změnil/a: snakywolf
- Nahlásit
Prosím všechny co si najdou chvilku času o vyplnění dotazníku o tom jak tráví se psem volný čas: URL
Děkuji všem za pomoc!
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2013 10:10
- Nahlásit
Zdálo se mi tam někde na začátku, jak tam bylo o volbě dovolené, že tam chybí kolonka "na dovolenou vůbec nejezdím"
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2013 13:07
- Nahlásit
corgi
Jo, jo, na dovolenou vůbec nejezdím, protože nemám odvahu nechat psy ani s příbuzenstvem
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2013 13:22
- Nahlásit
worick
No práááávě....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2013 13:23
- Nahlásit
corgi
worick
a proč nejezdíte se psama?
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2013 13:57
- Nahlásit
kachna_
Když byl ještě jenom jeden pes, byli jsme jednou na týden - bylo to fajn, ale přeci jen přítel není takový blázen jako já a asi by si představoval dovču trochu jinak, než pořád všude "tahat" psa, památky navštěvovat na střídačku (jeden venku se psem, druhý vevnitř) atd. Od té doby máme nejen o jednu bláznivou fenu, ale i o celou farmu zvířectva víc, já celkem nikam jezdit nepotřebuju, maximálně nějaký ten výcvikový víkend nebo tábor, a přítel dostatečně zrelaxuje při kydání hnoje
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2013 14:18
- Nahlásit
corgi
přítel dostatečně zrelaxuje při kydání hnoje
hmmm a nechcete jet na dovolenou k nám?
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2013 14:26
- Nahlásit
kachna_
nechcete jet na dovolenou k nám?
Myslim, že mu to tady na hloubkovou relaxaci úplně stačí
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2013 14:42
- Nahlásit
kachna_
a proč nejezdíte se psama? - podobně jako corgi
Tomovi by tedy nevadilo, jet s klukama, ale ubytovat se někde s dvěma velkýma hafanama není až tak jednoduché, navíc si nejsem jistá, jak by se zvládli slušně chovat ve společnosti....přeci jenom jsou takoví samorosti jako já (rozuměj lopaty ) Ale by Tomovi moc vadilo, nechat doma kočky, protože na tchány zase až tolik zvyklé nejsou A kolik toho máme kolem zahrady...vůbec těžko odsud zvednout kotvy
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2013 14:53
- Nahlásit
worick
jak by se zvládli slušně chovat ve společnosti
Já byla tenkrát mile překvapená. Sice jsme vidláci, ale psa mám (musím se pochválit) dobře socializovaného. Přestože je venkovní, neudělal na pokoji žádnou "nehodu", v restauraci se choval slušně, zvládal výlet loďkou, přívoz, pláž... Kočky jsme tehdy nechali napospas tetě, která už třetí den volala, že steskem nežerou. Naštěstí tehdy ještě nebyli králíci, slepice, kachny........
|