Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Loučení
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2005 12:37
- Nahlásit

Holky, já se pomalu loučím, protože zítra brzo ráno odjíždím až do 2.10. do Itálie. Závidět nemusíte protože je to cesta napůl pracovní, což by až tak nevadilo, ale hlavně - bez psů!!! Tak se tu mějte fajn a užívejte se psy babího léta. Doufám že nikde nenabouráme a v pořádku se vrátíme, protože co by tady ta smečka beze mě.

Martina
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2005 12:42
- Nahlásit

Ketrin
Šmankote, teď ve mě hrklo, že se musíš loučit s nějakým pejskem. Pěkně si to užívej, šťastnou cestu a brzy se nám sem vrať. Ale nevím, za jak dlouho to pak všechno přelouskáš. No, ale Ty máš šikovnýho kolegu, tak on za Tebe bude týden pracovat, abys to mohla dohnat. Tak se měj krásně

pigie
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2005 12:50
- Nahlásit

Ketrin

Prijemnu a stastnu cestu a radostny navrat domov!

Evicka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2005 13:16
- Nahlásit

Ketrin, dlouho jsem se neozvala, nebylo tu pro mě jaksi vhodné téma.Ale hezky si to užij, hafíci to přežijí v pohodě a ty doufám taky. Ahoj

Garfield
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2005 13:31
- Nahlásit

Ketrin
Ty vogo, ve mě taky zatrnulo, "Loučení" to zní jak poslední téma před odvedením psa k vetovi tzv. "naposled". FUJ!
Mějse hezky a šťastný návrat!

sara03
# Zasláno: 22 Zář 2005 14:49
- Nahlásit

Ahojky.

No to jsou ale nápady.Přemýšlela jsem,jestli se mám juknout,nebo mám jít jinam.Tak se měj nádherně.A ve zdraví se pak vrať ke smečce.

Maya
# Zasláno: 22 Zář 2005 15:07
- Nahlásit

Ketrin
Šťastnou cestu a šťastný návrat

Anonymní
# Zasláno: 23 Zář 2005 08:49
- Nahlásit

Prosím o radu. Chceme ísť na dovolenku od svojho 6 mesačného, hravého a citovo naviazaného šteniatka. Dali by sme ho k mojej mame, na ktorú je takisto zvyknutá. Myslíte, že to vydrží 2 - 3 týždne bez ujmy na zdraví? Vopred ďakujem za rady.
Hela

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání