| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2012 09:22
- Nahlásit
Jaký používáte hračky nebo aportíčky do sněhu a mrazu? Mám problém, že je bud ztratíme v závěji, nebo popraskaj mrazem
Naposledy jsme rozhadrovali gumovej talíř potřebovali by jsme něco bytelnějšího co neztratíme
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2012 09:33
- Nahlásit
Fajka
Tenisák, ale značkovej....pan Wilson zatím odololal mrazu i Pinďově tenisákové vášni.....taky je hodně odolný zmrzlý lejno, Pinďa jedno donesl na házení a že to nejni kus stromu, ale řádně zmrzlý hovňous jsem si všimla, až když jsem ho házela asi popáté.....
|
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2012 09:35 - Změnil/a: lamalucni
- Nahlásit
Fajka
Nejlepší hračka je sněhová koule čuba ji vydrží hledat v závěji dloooouhé minuty
Jinak používáme gumové míčky Chuckit - zatím není u nás tolik sněhu, aby úplně zapadly, a oranžová je skvěle vidět. Bezva a neuvěřitelně odolný je látkový létající talíř od Chuckit. A do větších závějí máme takový noname žlutý aport ve tvaru rugby míče - je to jen tenká plastová šlupička, takže je lehounký a nezapadne hluboko do sněhu.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2012 09:41
- Nahlásit
vlk
Tenisák, ale značkovej....pan Wilson
no joo ty máme taky a furt ztrácíme
ale řádně zmrzlý hovňous jsem si všimla, až když jsem ho házela asi popáté
ale s hounem si teda rozhodně házet nechcu
lamalucni
Bezva a neuvěřitelně odolný je látkový létající talíř od Chuckit dík za tipa, se na něj juknu..my měli takovej ten gumovej a ten se nám ted krz mráz rozpad
je to jen tenká plastová šlupička, takže je lehounký a nezapadne hluboko do sněhu.
myšlenka dobrá že to nezapadne ale nezničí to zase psékus krz to jak to drtí žubama žahnutýma nohooru?
páč jelito když doběhne aportek tak s tím mává na všecky strany jak když to vraždí a něco vodlehčenýho nemá šancu vydržet ..
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2012 09:42
- Nahlásit
lamalucni
Nejlepší hračka je sněhová koule
no to ale umrznůůůůů a když je sypkej přemzrlej sníh jako ted tak ju ani neuplácám
|
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2012 09:48
- Nahlásit
Fajka
nezničí to zase psékus krz to jak to drtí žubama žahnutýma nohooru?
Záleží asi jak moc žahnutý ty žuby máte u nás ten aport drží už delší dobu naprosto bez problému, není to tvrdej plast, ale takovej jakoby poloměkkej, takže se promáčkne dovnitř... odhodlaný ničitel by ho asi zlikvidoval, ale stálo to nějakých pár desetikorun, tak co akorát už nevím, kde jsme na něm byli...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2012 09:55
- Nahlásit
lamalucni
žahnutý ty žuby máte
dost
ale takovej jakoby poloměkkej, takže se promáčkne dovnitř... odhodlaný ničitel by ho asi zlikvidoval, ale stálo to nějakých pár desetikorun, tak co akorát už nevím, kde jsme na něm byli...
desetikoruny nevadí..pokud teda nebé životnost 10 minut
a nemáš foto abych aspon viděla co mám hledať?
|
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2012 09:58 - Změnil/a: lamalucni
- Nahlásit
Fajka
pokud teda nebé životnost 10 minut
nezaručuju
a nemáš foto
no u sebe ne jestli si vzpomenu, tak ho vyfotím, až dojdu dom... ale zkouším ho fčil hledat na netu, esi ho někde nemají, a zatím jsem na něj nenarazila:-/
edit: nejvíc se mu vizuálně blíží tenhle, ale není to on - tenhle je z tvrdé gumy a má díru na plnění pamlsky. Ale vzhledově je hodně podobný, akorát ten náš má špičatější konce:
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2012 10:00
- Nahlásit
lamalucni
nezaručuju
hmmm divný
jestli si vzpomenu, tak ho vyfotím, až dojdu dom... ale zkouším ho fčil hledat na netu, esi ho někde nemají, a zatím jsem na něj nenarazila:-/
dííííííík
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2012 09:52
- Nahlásit
Fajka
sem si ještě vzpomněla - Pinďa má celkem velkou spotřebu aportů, tak hojně používáme děravý ponožky svázaný do uzlu... Pinďa je aportuje rád, a následná ztráta či rozcupování tolik nebolí....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2012 11:33
- Nahlásit
vlk
hojně používáme děravý ponožky svázaný do uzlu
ponožky jsou geniální a soudě dle Michalova řevu, když v létě seká trávu i dost trvanlivý.
Já navlíkám vždycky tři na sebe aby nešly snadno prokousnout a dalo se o ně přetahovat a ještě dovnitř něco narvu.
No a nedám dopustit na klasiku
.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2012 14:19
- Nahlásit
kachna_
No a nedám dopustit na klasiku
jo, tydle jsou taky fajn, akorát Pinďa tam nemá rád ten dlouhej špagát, takže máme buď jen míček, nebo ten krátkej s uzlíkama na koncích....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2012 21:24
- Nahlásit
vlk
kachna_
tři na sebe aby nešly snadno prokousnout a dalo se o ně přetahovat a ještě dovnitř něco narvu.
hojně používáme děravý ponožky svázaný do uzlu... Pinďa je aportuje rád, a následná ztráta či rozcupování tolik nebolí
šiš no joo, já su úplně blbéééé to mě nenapadlo dííík...taky tím zabiju dvě mouchy jednou ranou apon nebudu muset spravovat díry a nebudu mít špatný svědomí že nésu ta správná hopodyňka
uzel taky máme..ale se mě ho nechce brát aby neskončil zas v závěji
|