| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2012 15:00
- Nahlásit
Eldoguero
Hele, zatím je našedlá furt a už ho někde od léta nepije, nevím jak dlouho to trvá než odšene.
nechci bejt Avatar
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2012 16:16
- Nahlásit
PetraKnechci bejt Avatar Můžeš bejt i prezidentka zvaž to
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2012 16:20
- Nahlásit
PetraK
nechci bejt Avatar
Ona spíš vypadá sešle, ten nádech není do modra, ale fakt do šeda, jako žádná tragedie, ale hezky to nevypadá, obzvlášť k jejímu věku (je jí kolem 60 let). Ale jak píšu, rozhodně nedodržovala dávkování a pila to hodně dlouho, takže v klidu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2012 21:20
- Nahlásit
danajasa
nechci bejt prezident tohodle státu, to ne.
Eldoguero
vypadá sešle
hezky to nevypadá,
eejch.
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2012 23:30
- Nahlásit
PetraK
eejch.
no, ale jak psala eldorádo "rozhodně nedodržovala dávkování a pila to hodně dlouho"
Mrkni sem
http://www.silvermedic.cz/zakladni-pravidla-uzivan i-davkovani-koloidniho-stribra
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2012 23:38
- Nahlásit
jak to děláš, že vždycky najdeš mnohem lepší informace, než ke kterým se dopídím. a hlavně obratem? Já jsem to trochu probádávala (víš, jak jsem ti psala ondynoj ten emil) , ale na tuhle stránku jsem nenarazila.
no nicméně - se teď ještě kapek víc bojim, že když se to vymkne, skončí jeden jako Avatar
|
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2012 23:54 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
PetraK
to já ne, to google "koloidní stříbro užívání", hned 3. odkaz po reklamách...Ty hledáš přes seznam, viď?
no nicméně - se teď ještě kapek víc bojim, že když se to vymkne, skončí jeden jako Avatar
No, ale to je myslím blbost, to by ses nesměla dotknout ani například éterických olejů, kterejma si opravdu můžeš v koncentrované formě hodně ublížit...
Prostě dodržuj dávkování stejně jako u bylin, éteráků a všech léků..
|
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2012 00:17
- Nahlásit
PetraK
nechci bejt Avatar
mno...
http://www.youtube.com/watch?v=ahihGKZC5Kk
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2012 08:56 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinka,
hned 3. odkaz po reklamách...Ty hledáš přes seznam, viď?
hele u mě je jedno naprosto jedno kde hledám,nikdy mně to nevyhodí takovýhle poklady. A to dokonce i když to dám mezi hvězdičky -to spojení co hledám. Dřív mi to fungovalo, ale teď mi to zpravidla vyhodí kupu smetí a sem tam něco použitelnýho .
lamalucni
mno...
no právě! a páč je každej člověk jinej, tak se bojím, že na to třeba každej může reagovat jinak a zmodrá třeba i při nižších dávkách.
|
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2012 09:08
- Nahlásit
PetraK
ale teď mi to zpravidla vyhodí kupu smetí a sem tam něco použitelnýho
Tak to nechápu... Možná, jestli hledáš přes google, tak se mrkni na filtrování.
http://www.google.com/preferences
Já mám nastaveno "střední". A hledám zadáváním co nejvýstižnějších slov. Do uvozovek dávám akorát, když hledám přesnou frázi nebo slovní spojení...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2012 09:14 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
ej , a tohle nastavení našteluju jak? Koukla jsem na googla teď a nikde tam to nastavení vyhledávání nevidím, ani když kliknu pravým tlačítkem myši třeba na to vyhledávání, nebo na stránku jako takovou
edit - kdy spíš?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2012 09:45
- Nahlásit
PetraK
kdyz budes mit stranku s vysledkama, tak bud v hornim pravym rohu "nastaveni" nebo "ozubeny kolo" nemas? na ty uvodni google strance je to nejaky schovany
|
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2012 10:19
- Nahlásit
PetraK
Když si klikneš sem
http://www.google.com/preferences
tak se tam nedostaneš?
|
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2012 10:27 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
PetraK
hornim pravym rohu "nastaveni" nebo "ozubeny kolo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2012 11:09
- Nahlásit
cernej caj
Holky já jsem asi debil, ne asi, ale určitě. Jsem nevěděla, že nejdřív musím jakoby začít vyhledávat. Hledala jsem to na tý základní stránce. No ale nicméně, ukazuje mi to přesně to, co to ukazuje na vobrázku co sem dala Šárka- tedy je tam stejný nastavení na tu střední hodnotu.
|
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2012 11:27 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
PetraK
Holky já jsem asi debil, ne asi, ale určitě. Jsem nevěděla, že nejdřív musím jakoby začít vyhledávat.
Nejsi, já to celkem dlouho hledala, voni to furt mění a vylepšujou, jdou mi tím dost na nervy. Tak se kdyžtak jěště zkus mrknout do nápovědy (pod zubatým kolečkem, Nápověda pro vyhledávání - 4. proklik).
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2012 11:45
- Nahlásit
Nejsi, já to celkem dlouho hledala,
aha, tak jedna potěšující zpráva
|