| Autor |
Zpráva |
bordyny
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2012 12:19
- Nahlásit
Dobrý den, neví někdo z vás, jestli tato organizace ještě funguje? Mám zadaný trvalý příkaz(již delší dobu) , ale nemůžu nikde najít jejich stránky. Takže bych nerada posílala někam, co neexistuje. A to samé www.ohz.cz tam jsem taky začala posílat, ale na emaily nikdo nereaguje. Víte někdo, jestli tyto dvě organizace fungují a jsou korektní? Díky moc
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2012 12:53
- Nahlásit
bordyny
Zeptej se na FB. Myslím, že jo.
|
bordyny
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2012 13:43
- Nahlásit
Já právě FB nemám a ani si ho nechci zakládat, proto se ptám tady. Díky moc
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2012 14:30
- Nahlásit
bordyny
Zeptej se na FB...Já právě FB nemám...
Tak se zeptej na FBI.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2012 15:24
- Nahlásit
bordyny
Tak já se Ti zeptám. Vydrž.
Walda
Tak se zeptej na FBI.
I tak možno.
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2012 16:07
- Nahlásit
Vlčáčková
Jen malej povzdech mimo téma... je škoda, když se důležitý informace dávají pouze na fb. Mě je nesympatický, a zakládat si tam účet tudíž nemám v úmyslu. Takových lidí je víc, řekla bych...
|
bordyny
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2012 16:13
- Nahlásit
Naprosto souhlasím. Už se mi xkrát stalo, že mě zaujal nějaký pejsek, ale odkaz na více info byl na FB a tak jsem měla smůlu. Je škoda, že se předpokládá, že Fb má dnes každý. Ale já myslím, že odpůrců Fb je stejně jako já hodně. Škoda.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2012 17:34
- Nahlásit
Takových lidí je víc, řekla bych...
Zcela chápu. Já ho taky nesnáším. Ale bohužel se mi jinde nepodařilo najít lidi, se kterými můžu dělat to, co dělat chci.
Inzerce tam není o nic "výkonnější", než přes bazary, co jsem si tak dělala anketu.
Dávám nějaké věci k sobě na web, aby to jen na FB nebylo.
Co se týče lidského faktoru, je to tam kolikrát daleko větší humus, než kde jinde.
|
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2012 18:34
- Nahlásit
bordyny
Napadlo mne, pokud chceš podporovat slovenský psy, kontaktovat Anku z Psiej duše
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2012 20:48
- Nahlásit
u FB je jedna vyhoda... je to jednoduchy a je to zadarmo, takze i pro prezentaci organizaci, ktere nemaji zisk je snazsi do FB nacpat fotky s textem, nez se zvlast jeste starat o nejake webove rozhrani, resit treba financovani neob omezenou velikost free stranek, ci schopnosti jejich spravy...
samozrejme se mi taky nelibi prezence pouze na FB, ale rekla bych, ze ted uz to bude spis jen horsi
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2012 21:04
- Nahlásit
cernej caj
Já mám zadarmo weby na Googlu. A naprostá spokojenost se vším. K tomu fotogalerii, Google + (obdoba FB), dokumenty a nevím, co ještě, protože víc toho nevyužívám. Jde to navázat i na vlastní doménu, za určitých podmínek. Verze zadarmo je bez reklam. Objem neznám, ale už tam toho mám dost a nevyčerpala jsem limit, ovládání je celkem slušné. Ovládání v češtině.
Mohlo by to být lepší, ale i takhle je to víc než vyhovující.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2012 21:06
- Nahlásit
cernej caj
Kdyz nekdo FB nechce, tak ho proste nechce. Ac je to pro vetsinu naroda nepochopitelny, najdou se taci.
Jde prezentovat organizaci zdarma, omezenou velikost stranek si clovek snadno pohlida a schopnost jejich spravy zvladne kazdy, kdo vladne internetem. To pro me neni duvod si FB porizovat. Horsi to bude, jen pokud to tak lidi nechaji dojit. A az FB bude mit zase nekdy globalni vypadek, radi si lidi treba poctou jinde.
P.S. - Je mi sumak, kde se kdo virtualne vyskytuje. Jen souhlas s Hipík a Tonička a Rozinka s tim, ze vetsi projekty by mely udrzovat i ne FB tvar.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2012 21:35
- Nahlásit
Fifi
Vlčáčková
ja fb taky nemam rada a vadi mi to. Jen se snazim dat i jinej pohled na vec, perspektivu, ktera ostatni nemusi napadnout. Proste pohled "z druhe strany" ackoli to neznamena, ze to schvaluju.
Rozhodne to nebranim a pokud neexistuje neFB varianta, tak vetsinou i vesele ignoruju podobny projekty. i kdyz existujou vyjimky.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2012 09:38 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
Celý FB mne neskutečně sejří, ta sebestřednost lidí, kteří předpokládají, že všichni jsou tam, ztráta soukromí, neustálý opruz cizích lidí, kteří mi posílají nesmysly a cpou mne někam, kde o to nestojím. Nechápu, proč je třeba zakládat dvoje stránky, když tam stačí dát odkaz, kam stačí kliknout, ale po rocích aktivního odporu jsem kapitulovala a založila FB jak Kralupům, tak Děčínu. Prakticky to znamená, že se mi zdvojila práce. Jenže myslím, že to určitý smysl a efekt má, i když zdaleka ne tak velký, jak se předpokládá. Občas se něco udá rychleji, ale něco takového, co by se lehko udalo i přes stránky a asi 2x se udalo něco, co by se neudalo jinak vůbec, takže po tom jsem si řekla, že byť by to byl jediný pes takového druhu, smysl to mělo.
Jo a taky jsem si všimla, že lidi, co si založí ke stránkám FM, na ty stránky pak postupně začínají kašlat, protože na FB se pohodlněji přidávají fotky. Možná je to i tenhle případ.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2012 09:48
- Nahlásit
Jen malej povzdech mimo téma... je škoda, když se důležitý informace dávají pouze na fb. Mě je nesympatický, a zakládat si tam účet tudíž nemám v úmyslu. Takových lidí je víc, řekla bych...
přesně tak
hel a dá se na některé - veřejné - stránky dostat bez toho, abych se přihlásila na FB? Vím totiž, že existuje vižla v nouzi nebo tak nějak, a chtěla bych mít možnost sledovat, jestli se třeba nevyskytne pes, kterýmu bych mohla případně nějak pomoci
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2012 10:01
- Nahlásit
PetraK
Obvykle jde, záleží jak to mají nastavený, ale co jsem zkoušela vižlu, tak tam ne. Můžeš to klidně zkusit taky http://www.facebook.com/pages/Ma%C4%8Farsk%C3%BD-o ha%C5%99-v-nouzi-Vizsla-vi%C5%BEla/136687173114268
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2012 10:15
- Nahlásit
Maya
no já sem tam jakoby asi trochu dostanu - když odkliknu to registrační okýnko, ale nevím - tím jak to tam neznám, jestli se dostanu jen do části - první stránka , nebo je tam toho víc. Asi budu muset za kolegyní, která ve FB žije, aby to se mnou prozkoumala, já si počitačová vikuňa.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2012 16:11
- Nahlásit
PetraK
Založ si fiktivní profil na cizí jméno. Nedávej tam žádné info o sobě. Nemusíš tam pak vyvíjet žádnou aktivitu, jen očumovat a budeš vidět všechno, co není nastaveno jako tajné. Ale počítej s tím, že ti FB klidně může profil smáznout. Což se třeba mě stalo 3 x. Takže pokud tam máš něco důležitého, co jinde není, máš to v čudu. Všechny přátele, všechny skupiny máš pryč a některé ani podruhé nenajdeš.
|
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2012 16:31
- Nahlásit
PetraK
Vlčáčková
Založ si fiktivní profil na cizí jméno. Nedávej tam žádné info o sobě.
Jo, to jsem jednou udělala, protože jsem si chtěla přečíst nějakej článe.
Založila jsem účet slečně Žofii Foxové, která o sobě nic nenapsala a s nikým se nechtěla kamarádit.
Ale po pár dnech jsem ten účet zrušila, protože se mi příčilo, že fb podporuju...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2012 17:05
- Nahlásit
Ale po pár dnech jsem ten účet zrušila, protože se mi příčilo, že fb podporuju...
Tak jsem chtěla zrušit své dva FB deaktivované účty, ale nejde mi to, protože se do nich nemůžu přihlásit. Musím počkat, až to smáznou sami, což trvá cca měsíc. Ale díky za info, tohle se určitě bude hodit.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2012 17:51
- Nahlásit
no jenže já nechci na FB tak nějak vůbec právě, ani fingovaně, nechci tam někde být napojená, s někým komunikovat nic. Jen bych chtěla čas od času vědět, jak to vypadá s vižlatama v nouzi. Kruci. všechno je dneska na FB, svět je ujetej.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2012 17:52
- Nahlásit
protože se mi příčilo, že fb podporuju...
přesně tohle, to je to o čem mluvím.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2012 18:07
- Nahlásit
přesně, ať si celej ten svůj ksichtbůk narvou do trenek a nechají si ho obíhat kolem gumy.....nesnáším ho... jednou jsem nakoukla přes céru a blééééé nikdy víc.....
|
bordyny
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2012 02:09
- Nahlásit
holky naprosto s váma souhlasím, FB nesnáším, nikdy ho nechci, připadá mi ujetý a nechápu lidi, co ho mají, ale.... rozjela se nám tady diskuse na téma FB...já chtěla poradit a vědět, jestli někdo nevíte, zda tyto dvě organizace fungují první je slyším pláč ze slovenska a druhá www.ohz.cz prozatím jsem trvalé příkazy zrušila. Já chápu, že různé organizace toho mají hodně, ale pokud mají na stránkách napsáno, at jim v případě platby napíšete email , vy to uděláte a nikdo vám na 3 emaily neodpoví, tak podle mě nefungují. A slyším pláč ze slovenska měl stránky, a já je bohužel nemůžu najít. Pokud někdo z vás ano, pošlete mi prosím přímý odkaz. Díky
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2012 02:44
- Nahlásit
bordyny
Něco (někdo) Slyším pláč psů ze Slovenska (nebo tak nějak) se na FB pohybuje. Ale mohl to někdo převzít a s tím původním to nemusí mít nic společného U té druhé organizace vznikla diskuze a zatím nevím nic určitého.
Každopádně jsem na to nezapomněla.
|
bordyny
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2012 04:54
- Nahlásit
Děkuji, i já párám dál
|
bordyny
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2012 04:55
- Nahlásit