| Autor |
Zpráva |
alinko78
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2012 13:29
- Nahlásit
kamarád by potřeboval levně udělat a vytisknout vizitky pro jeho zverimex. Nevíte kde by se toto dalo udělat. Já vím, zázraky se nedají dělat ale i tak prosím o radu. Děkuji moc..
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2012 13:43
- Nahlásit
alinko78
bxdesign.cz
http://www.facebook.com/bxdesign.cz
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2012 16:49
- Nahlásit
alinko78
Nechávám si dělat kalendáříky na 24print.eu
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2012 17:34
- Nahlásit
Klasika Vistaprint.cz. Občas mívaj solidní akcičky. Mě se podařilo 250 vizitek plus kovovej vizitkovník dohromady i s poštovným za 207 kč. A jsou pěkný. Sice to byl jejich návrh (obrázek), ale do začátku si myslím že supeř, když tomu čék nechce hned vrážet hromady peněz.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2012 17:37 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
http://www.vistaprint.cz/gallery/IAEAAAABAAAAAAA=/ vizitky-premium.aspx
Teď to maj zase podobný. 250 vizitek za 75kč, poštovný 153kč, když je ochotnej si na to tejden počkat, vizitkovník a propiska zdarma.
corgi
Dík, tyhle webky jsem dneska hledala krz kalendáře.
|
Tony
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2012 12:01
- Nahlásit
corgi
já na 24 print nechávala dělat kalendáře a naprostá spokojenost
ale nevím jak to bude u vizitek s cenou
|
alinko78
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2012 21:30
- Nahlásit
@všichni.
moc vám děkuji. zeptala jsem se i strýčka seznam a našla jsem tisk vizitky u print24. Bylo to velice jednoduché a rychlé, ale hlavně levné. Mají takový grafický editor a to pomohlo. Koukala jsem se na vistaprint ale tam furt na mně vyskakovali ponuky.
Ještě jednou děkuji moc.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2012 21:47
- Nahlásit
alinko78
Na kolik to vyšlo? Ať se tím nemusím proklikávat. Díky!
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2012 22:41
- Nahlásit
Já ten 24print využívám každý rok, nechávám si dělat kapesní kalendáříky s "reklamou" na svou chovku, velké nástěnné kalendáře jako vánoční dárky, letos asi nechám pro prcky v rodině udělat i pexeso. Všechno vždycky přišlo bez problémů, s kvalitou jsem spokojená. Letos přidali u kalendáříků i možnost papíru "lesklé lamino", tak to zkusím - ty matné vypadají tak nějak lacině a za rok trochu vyblednou barvy (což by ovšem zrovna u kalendáříku nemuselo vadit...)
|
Tony
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2012 00:11
- Nahlásit
Já jsem zase nechávala dělat stolní týdenní kalendáře z vlastních fotek - jinde než u nich jsem to v té době neviděla. Navíc to mají fakt jednoduché, přehledné a za dobrou cenu. Teď uvažuju o magnetkách na ledničku.
|
alinko78
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2012 12:07
- Nahlásit
@ impact
250 kusů, 295,- za dopravu. vizitky zdarma.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2012 17:54
- Nahlásit
alinko78
Tak to ta doprava vyšla na těch 45 koňur. :-D To mě pobavilo. :-D
Ale jinak tak na stejno.
|