| Autor |
Zpráva |
Soňa123
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2012 09:38
- Nahlásit
Ještě jednou díky všem za rady a vlastní zkušenosti. Na toho veta jsem se skutečně vykašlala a snažím se to pejskovi co nejvíce ulehčit. Na odchod mi ještě nepřipadá, opravdu bojuje, mám pocit, že chce ještě žít. Chutná jí, i když je vybíravá (ale to jsou snad všichni pudli), ale pokud se jí člověk strefí do chutě, baští i přes problémy, které zřejmě má (artróza čelistního kloubu). Na procházky už moc není, ale před domek ještě vyjde a velice ji zajímá, který pes se tam zastavil a nechal jí vzkaz.. Jak to někdo z vás napsal, je to jako se starým člověkem - taky toho už moc nezmůže, ale žít zcela určitě chce (samozřejmě jsou výjimky).
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2012 11:32
- Nahlásit
Meta
dyby umírající Bert ty lhostejné veterináře aspoň kousl. Ale on s důvěrou přijímal všechny jejich hnusné úkony a jen trpě
to je mi moc líto, nesnáším právě tenhle přístup, šmejdskej. ach jo.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2012 11:36
- Nahlásit
Soňa123
toho veta jsem se skutečně vykašlala a snažím se to pejskovi co nejvíce ulehčit.
to je dobře..nic jinýho dělat nemůžeš stejně..tak at to ještě chvíli vydrží
PetraK
je mi moc líto, nesnáším právě tenhle přístup, šmejdskej. ach jo.
pamatuju na případ mety (( řešili jsme ho skoro onlajn,bylo to děsný
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2012 12:36 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Soňa123
...a snažím se to pejskovi co nejvíce ulehčit.
Moc držím palce, abyste spolu byly jěště hoooodně dlouho .
Trochu už jsem se naučila radovat se z každýho dne a nemyslet na to, co nevyhnutelně příjde. Někdy mi to jde líp, jindy hůř...
A někdy je to i sranda (taková infarktová, pravda...) ... Není to tak dlouho, kdy se Tonička najednou při jídle začala kácet a kolabovat... Bylo mi jasný, že tohle už opravdu ne a hledala jsem číslo na veta, aby k nám přijel Tonku uspat.
Šla jsem Tonku zvednout, abych ji uložila na pelíšek a zjistila jsem, že má nos úplně ucpanej měkkejma granulema!! Jak do jídla klovala jako ptáček, našťouchala si granule do nosu, ale přesto se dál cpala, takže nemohla dejchat... Tak bodejť by nekolabovala... Od tý doby jí krmím z ruky, občas se mi zahryzne do prstu, zřejmě mi naznačuje, že kousek masa by nezaškodil...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2012 12:52
- Nahlásit
Jak do jídla klovala jako ptáček, našťouchala si granule do nosu, ale přesto se dál cpala, takže nemohla dejchat...
to mi nedělej, to mi nedělej, přesto že vím, tak stejně mám tetkon mokrou klábosnici plnou melty. Když vona je takovej bobísek, no.
Moc držím palce, abyste spolu byly jěště hoooodně dlouho
tos napsala moc pěkně, já furt špekulovala co napsat, a nic vhodnýho mě nenapadlo.
davidkova renata
bylo to děsný
věřím , člověk je laik, nerozumí tomu, důvěřuje odborníkovi a pak bohužel.... a zůstane jen vztek , bezmoc a lítost, že člověk nevěděl a nemohl ušetřit příteli tu hrůzu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2012 13:00
- Nahlásit
našťouchala si granule do nosu, ale přesto se dál cpala, takže nemohla dejcha
PetraK
že člověk nevěděl a nemohl ušetřit příteli tu hrůzu.
tak hlavně tomu psovi byly snad ani ne 3 roky a pokud vim,tak meta dodnes neví co mu vlastně bylo..jestli sem načíhne,může to doplnit případně..
|
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2012 13:31
- Nahlásit
PetraK
Když vona je takovej bobísek, no.
Dneska v noci mi dala docela zabrat...
Někdy kolem 3.00 mě probudily hodně divný zvuky. Jako kdyby někdo chodil pomalu po místnosti a něco za sebou táhnul. Nebylo to psí ťapání... Víš, že nejsem bojavá, ale tohle mě dost znervoznilo...
A když jsem rozsvítila, zjistila jsem, že to si jen Tonička vyšla na špacír a obula si na zadní nohu jednu mojí crocsku
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2012 15:32
- Nahlásit
hele asi byly erekce na měsíci....Hyena dneska v nosi spadla po čumáku z postele....Má tam teď takovou tu nepropustnou podložku, co se dává nemocným na postel a ona trochu víc klouže. A jak se rozespale vrtěla na zádech, tak jí to najednou skluzlo po hlavě rovnou na prkennou podlahu Uraženě šla chvíli hnípat dolů,a le pak hupla zase zpátky No já si mohla pusu roztrhnout
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2012 16:24
- Nahlásit
že to si jen Tonička vyšla na špacír a obula si na zadní nohu jednu mojí crocsku
já z ní cípnu a hale uklidilas už to nářadí, co jí tak naštvalo?
Mimochodem takhle podobně se kdysi pradávno obul Murphy - zadníma nohama, který tak ledabyle cáral za sebou, se mu podařilo se OBĚMA nazout do bačkor a šmatlal tak po kamarádově chatě, což nás všechny vzbudilo a.....leželi jsme nehnutě a čekali co bude
|