| Autor |
Zpráva |
Terka a Amy
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2012 10:58
- Nahlásit
S tím otcem to je opravdu jisté, protože ho vlastní naše kamarádka, ale asi je opravdu možné že matka má někde mezi předky něco přikříženého. PetraK A bylo to přesně tak že jsem si jí "vynutila" ale já chtěla psa s PP ale rodiče ne (jak už to tak bývá) no a tak jsem byla ráda alespoň za nějakého
|
Terka a Amy
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2012 12:33
- Nahlásit
Ale teď jsem našla opravdu divného výmaráka http://www.inzerce-psu.com/vymarsky-ohar/147267-pr odam-stene/ src="http://www.cz-pes.cz/diskuse/img/smilies/lol. gif" border="0" alt=""> Proti tomuhl eje můj pes normální
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2012 12:55
- Nahlásit
Terka a AmyAle teď jsem našla opravdu divného výmarákaVidíš tak jsi vlastně vyhrála,je jen menší a ještě může i vyrůst a možná bude i chytřejší.Hele tak až se ti podaří dej nějakou fotečku hezkou
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2012 14:49 - Změnil/a: jindra 22
- Nahlásit
.
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2012 14:51 - Změnil/a: Gi a smečka
- Nahlásit
Terka a Amy
Na těch fotkách jsou podle mě kraťasi a münsterland. Někdo neumí vkládat fotky nebo popisovat inzoš.
|
enri
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2012 15:18
- Nahlásit
Foto Amy najdete zde http://zkolitomerice680.rajce.idnes.cz/klubovy_agi lity_zavod_24.6.12/#24.6.12_cvicak_zavod_272.jpg (všechno co je v albu podobno výmarovi je Amy)
Terka s Amy chodí k nám na cvičák. Fena je skutečně drobná, ale myslím, že vzhledem k věku paníčky, můžou být rádi, že z ní není nějaký kolos Jinak obě holky jsou moc šikovné a jde jim to spolu fakt dobře
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2012 15:40
- Nahlásit
Terka a Amy
no a tak jsem byla ráda alespoň za nějakého
je mi to jasný. No a na některý napsaný věci se prostě vykašli.
chválím cvičákování, je dobře žes to vzala za tenhle konec
, tak ať se vám daří
enri
Fena je skutečně drobná, ale myslím, že vzhledem k věku paníčky, můžou být rádi, že z ní není nějaký kolos
jo přesně tak tak ať o holkám dobře skáče.
danajasa
teď už víš o čem jsem mluvila?
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2012 15:51
- Nahlásit
Terka a Amy
Hele a kolik váží? Bych ju tipla, že je ledva tak velká jak moje thajka. Můžeš o ní říkat, že je to kapesní výmar.
Ale jak řekla Enri, když se divám na tebe, buď ráda, že není jako čistokrevní výmaři. Ti vážej odhadem ještě o třetinu víc jak ty.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2012 16:11
- Nahlásit
PetraKteď už víš o čem jsem mluvila?Tak na půl,zas žiju ve světě kde 13letý děti zjištujou na internetu takový věci ze kterých já"proti nim stará bába"padám do mdlob
ale jo asi máš recht Terka a Amyjste holky šikovný odedneška vám budem fandit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2012 16:25
- Nahlásit
danajasa
Tak na půl,zas žiju ve světě kde 13letý děti zjištujou na internetu takový věci ze kterých já"proti nim stará bába"padám do mdlob
zas ale je dobře, že se mají kde zeptat - krom toho, že je nevyhoděj ze cvičáku. Já jsem se neměla kde zeptat a kam chodit a podle toho to taky vypadalo.
ale jo asi máš recht
nikdy nevíš kdo se ptá a v jaký situaci . natož kdo všechno může číst to, co sám člověk napíše a jak ho to následně potom může čtenáře ovlivnit. ale tak to je prostě jen moje rovina uvažování.
|
Terka a Amy
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2012 19:05
- Nahlásit
Děkujeme za pochvalyGi a smečka Váží kolem 25 kg, Mamka s ní chodí hodně běhat, na kolo, já na brusle ještě má ty agility... takže ikdyž má větší dávky krmení tak to vžycky vyběhá což je super, takže ani nemůže stloustnout
|
Terka a Amy
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2012 19:09
- Nahlásit
Gi a smečka
Můžeš o ní říkat, že je to kapesní výmar
|
Terka a Amy
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2012 19:11
- Nahlásit
Jenom opravuji, tedy ne 22 kg(jak jsem psala při zadávání dotazu) ale 25 kg, 22 vážila v deseti měsících
|