Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Je to normální?
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Terka a Amy
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 21:18
- Nahlásit

Má fenka výmarského ohaře je jen o trochu větší než border kolie a to jí je čtrnáct měsíců, všechny jiné ohaře co potkáváme tak jsou tak dvakrát takoví jak ona a ještě k tomu váží jen dvacetdva kilo, je to normální?

danajasa
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 21:26
- Nahlásit

Terka a AmyTak esli je bez pp může bejt táta jezevčík,tím by se to vysvětlilo

Terka a Amy
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 21:32
- Nahlásit

Ne ne, sice je bez PP ale oba rodiče jsme vyděli, matka je bez PP a otec s PP a je to strašný obr, tak mi to přijde divné.

corgi
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 21:37
- Nahlásit

Mater semper certa, pater incertus est...

Terka a Amy
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 21:43
- Nahlásit

Co?

danajasa
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 21:44
- Nahlásit

Terka a Amymatka je bez PP a otec s PP
je to strašný obr,
Si viděla jak se spojily,nebo ti to jen řekli?Nesmíš hned všemu věřit,lidi toho nakecají Zas můžeš mít geniálního psa netušených možností

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 21:45
- Nahlásit

Terka a Amy
Matka je vždy jistá, kdežto u otce..

Nezlob se na mě, ale to, že jsi u bezPP vrhu viděla nějakýho tatínka vůbec neznamená. A když sis vybrala to nejmenší štěně z vrhu...? Jestli jsi chtěla standardního výmara, bylo by nutné sáhnout po psovi s papírama.

corgi
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 21:48
- Nahlásit

Mě vůbec uchvacujou dotazy tohohle typu, třeba i u papíráků - můj pes má tolik a tolik kg, cm, sousedovo má tolik a tolik, je vůbec normální..... Chce to víc selského rozumu - můj pes je zdravý, v kondici, ani tlustý, ani hubený, tak proč se starat, jestli náhodou neroste ten odnaproti o píď za měsíc rychleji?

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 21:52
- Nahlásit

corgi
Nebo u bezpapíráků ""kolik by mělo vážit štěně tohoto plemene ve třech měsících"".

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 08:04
- Nahlásit

Terka a Amy
No snad si nemyslíš, že štěně má geny jen od rodičů? I kdyby otec byl obr, tak matka jako pravděpodobná kříženka může mít v předcích cokoliv, třeba i toho jezevčíka nebo klidně i pudla. Buď ráda, že je jen menší a nemá pudlí chlupy . Máš prostě křížence no, klasika u bezpapíráků. Když chceš plemeno, musíš koupit s PP.

danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 08:44
- Nahlásit

Terka a AmyHele tak omrkni čemu se nejvíc podobá a jukni co maj za pse sousedi tý fenky a béš aspon vědět s jakou příměsí povahy počítat,ovšem jestli je maminka kříženka tak to už asi nikdy nezjištíš kerej gen pradědečka se projeví,zas můžeš mít jedinečné plemeno třá výmarský norník obecný(dyž bude zdravá je to fuk to je nejdůležitější) Ale jak půjdete očkovat tak at se veterinář rači mrkne jestli to nebude nějaká vrozená porucha páč u bezpapírů se žádný testy nedělají,může tam být nějaká dědičná disfunkce možná proto je fena bez pp vyřazená z chovu v tom případě sou ale množitelé pěkný hovada,že to šíří dál vědomně aby vytřískali náký prachy za mutanty

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 09:02
- Nahlásit

danajasa

mít jedinečné plemeno třá výmarský norník
za mutanty

trochu drsnej způsob, ne? myslím, že zadavatelka je určitě nadšená z toho, že si přečte o svém psovi, že je to třebas výmarskej norník a mutant. To je fakt dost dobrý jako . Možná je to i na metál.

Terka a Amy

když pes nemá papíry, nemůžeš opravdu vědět, kdo je otec a kdo jsou předci tvého psa. Můžeš si, když budeš chtít nechat pro svůj klid psa na veterině prohlédnout, zda je zdravotně v pořádku a vše funguje jak má. Ale je možné, že je prostě drobná. Chovatelka mámy našeho psa si má teď novou fenku a přesto, že si brali štěně větší, vyrostla z ní hodně, hodně drobná fenka.

danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 09:47
- Nahlásit

PetraKvýmarskej norník Tak chtěla originál né?a tydle ty norníci sou vzácný to nemá hned tak někdo,by mohla bejt naopak i hrdá za mutantytak ty samas někde psala že pojem vořech je očklivý mutant se ti taky nelíbí,tak jak chceš pojmenovat spojení matka těžko řítct co něco to připomýná a otec neznámý vojín záplotník obecný esli máš náký nostalgický název sem s ním,já mám třá"šiperku od větnamců" čím víc prstů tím víc šiperka(má18drápků),taky je to výsledek padesátileteho křížení mezi okolními okresy v podstatě je to taková genetická hluboká studnice prapředků ty nemáš smysl pro nesmysl takle po ránu Jindy seš docela moudrá a trpělivá

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 10:01
- Nahlásit

Gi a smečka
[i]Matka je vždy jistá/i]
no moment!!a co ten starej trik že máš třá více fen a tý jedný holt podsrtčíš štěně tý druhý

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 10:13
- Nahlásit

danajasa

ty nemáš smysl pro nesmysl takle po ránu

mám páč todle mě pobavilo
já mám třá"šiperku od větnamců" čím víc prstů tím víc šiperka(má18drápků)

nicméně nikdy nevíš, komu co píšeš - pokud to nepíšeš pochopitelně někomu koho už znáš . Terka může být klidně třeba třináctiletá holka, která si vymodlila psa na rodičích, do výběru mohla mluvit tak asi jako do volby prezidenta, svýho psa zbožňuje a........ pak si přečte tohle. Uznej, že to jí třeba ftipný příjít nemusí. nemusí být každý naladěn na stejnej druh vyjadřování. Mně osobně je u sedacího svalu, jak kdo mýho psa nazve, sama o něm nemluvívám "lichotivě" nicméně je mi jasný, že ne každý to takhle vnímá a může mu to prostě přijít líto - nespravedlivě mu ublížíš. blbý ne?

moudrá

těžko

trpělivá

to ano, když to tady takhle polopaticky vysvětluju, to ano.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 10:13
- Nahlásit

davidkova renata

no moment!!a co ten starej trik že máš třá více fen a tý jedný holt podsrtčíš štěně tý druhý

jo ano, ten se zdatně praktikuje na obou stranách barikády

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 10:37
- Nahlásit

PetraK
Ale jen na jedný straně barikády jsem viděla podstrkávat štěně pod psa.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 10:42
- Nahlásit

Maya
Ale jen na jedný straně barikády jsem viděla podstrkávat štěně pod psa.
nějakej amatér ne???

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 10:43
- Nahlásit

Maya

Ale jen na jedný straně barikády jsem viděla podstrkávat štěně pod psa

ne-e, sem nemyslela jako že otce a matku, ale jako že bohužel nejen u bez papírů

danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 10:45
- Nahlásit

Mayajsem viděla podstrkávat štěně pod psa.No ale podstrkávat psa jako otce je běžný

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 10:47
- Nahlásit

danajasa
No ale podstrkávat psa jako otce je běžný
jo to jo..pokud teda nečekáš,že bude kojit

žanda
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 11:22
- Nahlásit

ve finále je to stejně jedno, protože "můj" pes (myšleno i tvůj a váš) je pro mě (tebe) stejně ten nejlepší a každej ať si mele co chce

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 11:22
- Nahlásit

PetraK
ne-e, sem nemyslela jako že otce a matku, ale jako že bohužel nejen u bez papírů
No však jo, já to myslela stejně.
danajasa
davidkova renata
Vy jste teda Polopaticky vysvětlené podstrkávání stěněte pod psa je opravdu jak jste uhádly vydávání psa samce za matku štěněte. Osobně viděno, dle majitele praktikováno mnohokrát bez jakýchkoliv problémů.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 14:28 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Maya

No však jo, já to myslela stejně.

a tak já to pochápla taky naprosto blbě , asi zabržděná definitivně už asi budu.

mimochodem tohle je taková prasárna, že to nemá obdoby.Myslím to podstrkování

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 14:36
- Nahlásit

PetraK
tohle je taková prasárna, že to nemá obdoby.Myslím to podstrkování
tak nevím jak často se vám tohle děje u těch monotónních ohařisek, u špiců to kvůli barvám, velikostem, typům atd. tak nějak moc nejde a ani by k tomu nebyl dá se říct skoro žádný důvod

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 14:46
- Nahlásit

Maya

no já se zas v těch oficiálních vodách tak dopodrobna nepohybuju, takže jak často to netuším.

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 14:53
- Nahlásit

PetraK
No právě já si myslím, že v těch oficiálních vodách to je ve skutečnosti spíš výjimečné, u hodně plemen to moc ani nejde a hned by se na to přišlo a není k tomu ani důvod.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 15:22
- Nahlásit

Maya

no tak jasně, že to naštěstí není běžná realita to už by to bylo hodně moc smutný

jindra 22
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 15:52 - Změnil/a: jindra 22
- Nahlásit

Gi a smečka
A když sis vybrala to nejmenší štěně z vrhu...?

Já jsem si vybral největší štěně z vrhu, a fakt... roste z něj mastodont. A žere jak hejno piraň. Nejlepší na tom je, že se nemusím děsit toho, že mi přeroste bonitační výšku. Ať si klučina roste, kam chce.

Jinak, vybírat nejmenší štěně je blbost... I když, vyjít to může.

danajasa
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 10:58
- Nahlásit

Tudle je moc hezký říkání sice delší,ale myslím,krom kojícího otce vrhu,vysvětluje velmi polopaticky všecho od á do zet http://cecilegwyn.webnode.cz/standard-plemene/proc -psa-s-pp/

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání