| Autor |
Zpráva |
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 17:12
- Nahlásit
Zakládám toto téma, aby mohl Jindra svobodně vyjadřovat své názory bez toho aniž by narušoval témata jiná a každý kdo si rád počte,aby to dohledal
První téma si dovoluji zvolit sama....například bojová plemena....vyjadřujte prosím své názory svobodně a bez zábran
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 17:17
- Nahlásit
aha,takže sem budou všichni čumět a nikdo nic nenapíše..oukej zeptám si přímo Jindry...Jindro co si myslíš o lidech, kteří chovají tzv.bojové plemeno nebo dokonce víc jedinců takového plemene,co myslíš že to o nich vypovídá?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 17:25
- Nahlásit
Sízra Milanová
já nejsem Jindra, ale řeknu si svý ....
pominu-li jedince, kteří si pořizují psy typu bull, RTW apod. za účelem machrování a pocitu neohroženosti, což mi pije krev - takoví lidé, tak všichni, co s těmato psiskama pracují - myslím výchovu apod., tak mají můj obdiv, protože já mám vůči těmto plemenům předsudky a bojím se jich. Bojím se jich kvůli svým psům, protože prostě při šarvátce mají "navrch" a děsí mě pak jejich "kód" - dokud nezabiju - nepustím. Pokud má takový psisko člověk, kterej jej zvládá, tak proč ne, jsou to psi jako každej jinej pes, akorát by měl mít důslednýho a znalýho páníčka
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 17:27
- Nahlásit
Sízra Milanová
Máš nějaký problém, Sízro? Já ne. Já jsem i na svůj věk v pohodě, jak vidíš.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 17:28
- Nahlásit
Eninka
pominu-li jedince, kteří si pořizují psy typu bull, RTW apod. za účelem machrování a pocitu neohroženosti, což mi pije krev - takoví lidé, tak všichni, co s těmato psiskama pracují - myslím výchovu apod., tak mají můj obdiv, protože já mám vůči těmto plemenům předsudky a bojím se jich. Bojím se jich kvůli svým psům, protože prostě při šarvátce mají "navrch" a děsí mě pak jejich "kód" - dokud nezabiju - nepustím. Pokud má takový psisko člověk, kterej jej zvládá, tak proč ne, jsou to psi jako každej jinej pes, akorát by měl mít důslednýho a znalýho páníčka
mám podobnej názor,akortá ty lidi neobdivuju,jsou mi u ...... no nic já čekala že sem přijde Jindra...tak se budem bavit o něm...už ti Jindra poslal pusu? Mně ještě ne
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 17:29
- Nahlásit
Sízra Milanová
Jo tááák. Teď jsem to pochopil. Ty chováš bojovou bestii.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 17:30
- Nahlásit
Sízra Milanová
Mně ještě ne
Až si ji zasloužíš... pošlu.
|
Sízra Milanová
Člen |
- Nahlásit
jindra 22
Já jsem i na svůj věk v pohodě, jak vidíš
Myslíš jako že jsi na tom fyzicky dobře...naznačuješ, že všechny tvé funkce jsou zachovány? Já myslela že se zde můžeš nějak vyjadřovat chápeš
|
Eninka
Člen |
- Nahlásit
jindra 22
sama je bestie, chtěla znát tvůj názor na bestie a pak by si to převedla na sebe, aby věděla, jak lidi pohlížejí na beštie, chápeš?
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 17:31
- Nahlásit
jindra 22
prachsprostý NOčko mám Jindro ale zdál ses mi prpstě už tak výrazná postava czka,že by sis zasloužil vlastní tému,no kamenuj mě kvůli tomu
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 17:34
- Nahlásit
Eninka
sama je bestie, chtěla znát tvůj názor na bestie a pak by si to převedla na sebe, aby věděla, jak lidi pohlížejí na beštie, chápeš?
Já na bestie pohlížím stejně, jako na bestie. Není v tom rozdíl.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 17:35
- Nahlásit
jindra 22
Teď by mě třeba zajímal Jindro tvůj názor na ty cvičáky teda..už jste to načali, tak jak to vlastně je?
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 17:37
- Nahlásit
Sízra Milanová
prachsprostý NOčko mám Jindro ale zdál ses mi prpstě už tak výrazná postava czka,že by sis zasloužil vlastní tému,no kamenuj mě kvůli tomu
Omlouvám se, Sízro. Už jsi se kdysi o N-óčku zmínila. Pokud budu chtít, vlastní téma si založím sám. Již se tak stalo. Přečti si o psu se svítícíma vočima.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 17:40
- Nahlásit
jindra 22
Omlouvám se, Sízro. Už jsi se kdysi o N-óčku zmínila
každopádně je agresivní samozřejmě a jakožto správný deprivant to ještě podporuji,ale to už jsem někde psala také
Pokud budu chtít, vlastní téma si založím sám
opravdu nevděk světem vládne,mohl si mít luxusní poradnu a v ní vyřešit většinu problémů týhle planety....ach jo
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 17:43
- Nahlásit
zamykám toto téma neb nebylo nikým správně pochopeno..ovšem to geniální nápady jsou málokdy..díky za pozornost...
|