Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Kdyby nebylo psu
Autor Zpráva
Kdyby
# Zasláno: 16 Zář 2005 12:44
- Nahlásit

Kdyby nebylo psu, nebylo by štěstí.
Kdyby nebylo zlích lidí , nebyly by bojová plemena.
Kdyby nebylo hodných lidí, nebyli by na světě psy.
Kdyby nebylo pomocných psu, nebyla by radost.
kdyby nebylo velkých a malých psu, nebylo by krádsné mazlení.

Kdyby ....
Ještě se muže vymyslet hodně věcí proč je na světě psu a proč jsou tak užitěční. No řekněte kdyby na světě nebyli psi, byla by na světě tak velká radost. Ne byla by nuda.

Anonymní
# Zasláno: 16 Zář 2005 12:53
- Nahlásit

Kdyby nebylo mého psa, měla bych domácnost jak ze škatulky,
kdyby nebylo mého psa, nikdo by mě nezlobil, )
kdyby nebylo mého psa, neměla bych spoustu skvělých přátel,
kdyby nebylo mého psa, nikdo by se mnou nespal pod peřinou,
kdyby nebylo mého psa, určitě bych měla nějakého jiného psa, protože vím, že BEZ PSA TO PROSTĚ NEJDE!

Ahoj Linda L.

janina
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2005 13:01
- Nahlásit

kdybych neměla psa, měla bych pořád koberce a sedačku

Anonymní
# Zasláno: 16 Zář 2005 13:03
- Nahlásit

Kdyby nebylo psů, stoupla by porodnost, protože někteří si pořizují psa místo dítěte. A to asi není dobré.

janina
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2005 13:10
- Nahlásit

Anonymní

Ano, pořídila jsem si psa, protože už druhé dítě mít nemohu....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2005 13:17
- Nahlásit

Ó zajisté, ve svých 41 letech a s třemi syny už také další děti mít nebudu, a proto mám 3 psy

Eimy
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2005 13:22
- Nahlásit

Ketrin
A co je "horší"?

Eny
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2005 13:24
- Nahlásit

Kdybych neměla psa, ubylo by mi spostu starostí
kdybych neměla psa, měla bych méně radostí,
Kdybych neměla psa věděla bych co je dovolená
kdybych neměla psa, možná bych byla Vyvolená
Protože ale psa mám, mám život bohatší,
škoda jen, že život psí je oproti mě kratší,
vždyť psí duše, tak ta je nejlepší,
lásku nám dává, dny nám vylepší.
Proto já psa chci vždycky mít,
bez něj já nikdy nechci žít.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2005 13:29
- Nahlásit

Eny
Odpověz si sama!
Řešíš snad se psy, co jako chtějí v životě dělat, když nechtějí jít na vysokou?
Domlouváš psovi, že ta fenka, která se mu líbí, není zrovna nejvhodnější, že se k němu prostě nehodí?
Nemluvě o tom, že pes ti sotva jen tak sdělí, že ho zase rok neuvidíš, protože za týden odlétá do jihovýchodní Asie...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2005 13:30
- Nahlásit

Pardon to bylo pro Eimy

Eny
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2005 13:35
- Nahlásit

Ketrin
to asi není pro mě viď
já to také vidím tak, sice zatím děti nemám, ale v budoucnu doufám budu mít, přesto k nim budu vždy mít psa, protože pes, je to nejhezčí co člověka v životě potkalo

Eimy
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2005 13:39
- Nahlásit

Ketrin
No mě totiž přitel už teď straší,že chce mít tři děti a to já bych zase radši ty tři psy
je fakt, že se psem asi takový starosti nejsou... Když si vezmu, co řešila mamka se mnou....

Martina
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2005 13:49
- Nahlásit

Kdyby nebylo psů, tak mám třetí dítě. Jelikož bychom se do bytečku nevešli, tak jsme si pořídili něco menšího a trošku chlupatějšího.

Eimy
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2005 13:57
- Nahlásit

Jinak..
Kdyby nebylo psů, tak jsem teď asi někde jinde, co se chování a hodnot týče.
Kdyby nebylo psů nehádám se s přitelem, že psi pro mě (ne)jsou víc než on.
Kdyby nebylo psů, naše rodina by se spolu tolik nebavila.
Kdyby nebylo psů, ušetřila bych si starosti.
Kdyby nebylo psů byl by muj život sice úplně jinej, ale tak nějak prázdnej...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2005 14:22
- Nahlásit

Eimy
Tos napsala hezky
Jinak samozřejmě vás nechci odrazovat-mít děti je super (hlavně už dospělé děti, které mě už tak nepotřebují a mohu se věnovat psům

sara03
# Zasláno: 16 Zář 2005 14:49
- Nahlásit

Ahojky.
Ketrin,tak to je přesný.I když je pravda,že každé období dítek je krásné,tak když jsou velký alespoň máme dostatek času realizovat své plány.A konečně se věnovat svým koníčkům.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2005 14:57
- Nahlásit

Když jsem se ocitla v situaci, že jsem se musela přestěhovat z domku se zahrádkou do městského bytu se svojí ovčandou, tak jsem si tehdy říkala, že psa do bytu už nikdy více....zničená dřevěná podlaha, všude spousta chlupů a hlavně starosti.Myslím, že to všichni dokonale znáte Pak se ale stala strašná věc a o naše chlupatý a milý stvoření jsme přišli. Najednou bylo doma uklizeno, ale strašně prázdno....Nedalo se to vydržet! Dneska je to týden, co jsme si přivezli nové štěňdo rotvíčka. Teď je doma zase ten správnej mumraj a radost. Myslím, že ke každé správné rodině patří pes

Vcelka
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2005 14:58
- Nahlásit

Ach jo už bych pomalu měla přemýšlet nad prvním dítětem, ale spíš přemýšlím nad tim jestli k našemu pejskovi nepořídit ještě jednoho. Tak nějak bych radši ještě jednoho pejska, protože kdyby nebylo našeho Vikouše tak je doma nuda.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2005 15:00
- Nahlásit

Když jsem se ocitla v situaci, že jsem se musela přestěhovat z domku se zahrádkou do městského bytu se svojí ovčandou, tak jsem si tehdy říkala, že psa do bytu už nikdy více....zničená dřevěná podlaha, všude spousta chlupů a hlavně starosti.Myslím, že to všichni dokonale znáte Pak se ale stala strašná věc a o naše chlupatý a milý stvoření jsme přišli. Najednou bylo doma uklizeno, ale strašně prázdno....Nedalo se to vydržet! Dneska je to týden, co jsme si přivezli nové štěňdo rotvíčka. Teď je doma zase ten správnej mumraj a radost. Myslím, že ke každé správné rodině patří pes

Mery
# Zasláno: 16 Zář 2005 15:17
- Nahlásit

Kdyby nebylo psů, nikdy bych nepoznala upřímnost, věrnost, dotyk vlhkého čumáčku na své tváři, nádherné dny, kdy štěňátka poprvé otevřou očka a na vratkých nožkách se rozejdou vstříc velkému světu, spoustu báječných lidiček stejně praštěných pejsky jako já.
Jestliže je láska nesmrtelná, pak pevně věřím, že se po smrti setkám se všemi psy svého života, kdyby pro nic jiného, tak pro to moře lásky, která nás spojovala.

Martina
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2005 15:18
- Nahlásit

Vcelka
Neboj, ono s miminem se taky nudit nebudeš.

sara03
# Zasláno: 16 Zář 2005 15:21
- Nahlásit

Pastelko
tak ať vám štěndo pěkně roste a dělá samou radost.

shiba
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2005 15:49
- Nahlásit

Kdyby nebylo psů, neměla bych spoustu skvělých přátel - dvounohých i čtyřnohých, spoustu krásných zážitků... A taky bych měla věčně studené nohy

Anonymní
# Zasláno: 16 Zář 2005 17:25
- Nahlásit

Kdyby nebylo psů ... ale to už přece bylo zfilmováno !
Zápletka filmů "Planta opic" (né knihy) spočívá v tom, že všichni psi pomřeli na nějakou chorobu, a proto si lidé místo nich pořídili opice. Jak se vám zamlouvá myšlenka bydlet s opicí, venčit opici, diskutovat zde o opicích, ...

Kimina
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2005 18:33
- Nahlásit

Bohužel už si nemůžu vzpomenout, kdo to kdy řekl, ale bylo to takhle: "Čím víc poznávám psy, tím míň mám rád lidi" Možná je to k pousmání, ale někdy mi připadá, jako bych to řekla já sama. Ale to musím být zrovna v depresi.

Jinak, opice NEBRAT!!! Nic proti nim, ale jsou nám z 98% geneticky podobní a většina už stejně nějakého opičáka doma má, ne milé dámy?

haha
# Zasláno: 17 Zář 2005 15:09
- Nahlásit

opice nebrat, jinak kdyby nebylo psů měla bych nezničenej byt, méně smradlavé auto,hezkou zahrádku , spoustu známejch kteří nemají rádi mé psy ,možná i děti a spoustu volnýho času akorát že bych asi nevěděla co s ním

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání