Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pořízení psa podmíněno testy? A zkouškami?
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
Autor Zpráva
Lexter
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2012 20:58
- Nahlásit

nechápu co máš proti prasatům
Páč mě obtěžují každý den. Škoda jen že do očí jim to říct nemůžu . A když řeknu je hned velké haló .

Eninka
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2012 20:59 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit

birma

Jako prasata.

přijde mi, že v mnoha případech lidí urazil ty prasata

edit: Lexter

asi jsem jen někde potřeboval vybít svou frustraci, abych ji nepřenášel na psa

a tak to je fakt, udělals dobře, nám to nic neudělá a aspoň
budeš k psíkovi vpohodě

birma
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2012 21:01
- Nahlásit

Lexter
Páč mě obtěžují každý den.

Kde to žiješ člověče ? Tady na prase nenarazím, jak je rok dlouhej a vlastně jsem je potkala naživo v lese jen párkrát.

Eninka
přijde mi, že v mnoha případech lidí urazil ty prasata
přesně tak jsem to myslela

Lexter
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2012 21:03
- Nahlásit

Kde to žiješ člověče ? Tady na prase nenarazím, jak je rok dlouhej a vlastně jsem je potkala naživo v lese jen párkrát.
Já každý den. V obchodě, na procházce, při jednání s klienty .

Eninka
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2012 21:05
- Nahlásit

Lexter

ty seš brňák?

Lexter
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2012 21:07
- Nahlásit

ty seš brňák?
Ne ne, boskovák. Ale do Brna jezdím rok co rok po několik měsíců na návštěvy. Když se vrátím do boskovic, zouvám holínky.

Eninka
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2012 21:14
- Nahlásit

Lexter

dívej, všude žijí lidé, psi, prasata a tak...Každej z nich se chová
jak se chová a s tím nehneš. Plno lidí dělá věci, ke kterým je
nikdo nenutí a přesto se chovají správně a slušně, druzí, i kdybys jejich chování korigoval jakkoliv, tresty, pokutami či
domluvami a myšlenkami, tak s nima stejně nehneš. Prostě to
tak je a vždycky bude

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2012 22:04
- Nahlásit

Lexter
Jsem pro omezování chovu psů. Popsaný způsob je asi extrémní, ale volný chov přístupný každému se rozhodně neosvědčuje, že jo.

Tony
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2012 23:36 - Změnil/a: Tony
- Nahlásit

Lexter
hm fakt jak z Orwella, myšlenka možná zajímavá, ale to tak všechno - v praxi nereálné, vesměs bych se podapsala pod příspěvky od Eninky...

napadnout tě to může, ale když už nechceš mluvit o případné realitě (ústava, zákony, pokuty atd.), tak vůbec nechápu jaký má pak toto téma smysl. Nehledě na to, že nějaké zkoušky apod. jsou dost subjektivní a vůbec by mě nepřekvapilo, kdybych já se svým prvním psem (afgánský chrt-trochu svéhlavý, ale pro okolí neškodný) neprošla, za to ten 12ti letý, kterýho potkáváš s pitbulem, by nějakou záhadou určitě prošel a potkával bys ho dál - a já bych platila pokuty, za to že jsem se jednou ujala jednoho paličáka.

helps
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 00:28
- Nahlásit

myšlenky hezké ale bohužel no..... rozčiluje mě když vidím absolutní lamy, které vůbec nemají tušení, jak se psem pracovat, vlastně o psech zřejmě vědí jen to, že má čtyři nohy a vocas, ale hlavně že musí mít plemena typu ridgeback, husky, cane corso atp.... opravdu úžasné. nebo lidí, kteří psa mají prostě jen aby ho měli, ale nijak se mu nevěnují a je jim pes vlastně ukradenej. to nepochopíš.....
hlavně by se i počty lidí měli regulovat protože se očividně rodí samí bezmozci !!!!
a samozřejmě bezPP psy nejlépe nechovat vůbec, jenže to je taky pěkná utopie....

gabifi
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 08:59
- Nahlásit

nechci skládat zkoušky poslušnosti se psy. Hovk.

Haranty a řidičák může mít každej debil, tak proč né psa.

žanda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 09:09
- Nahlásit

to, že bude mít pes výcvik,ještě neznamená, že vše bude ok- sstarší lidi po cvičáku běhat nebudou s breberkou a přesto jí můžou mát vycepovanou- viz u nás jedna babča- a některým nepomůže ani svěcená voda, natož cvičák- a co pak se psema?
a hovna cvičák nevycvičí se uklízet sama)

birma ahoj birmo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 10:40
- Nahlásit

hlavne ty testy a zkousky na deti bych taky zavedla, protoze zlodeju, vrahu, povalecu a rozkradacu ceske pokladny je urcite vic, nez psu, kteri nekoho zabili nebo nekomu neco ukradli

si teda myslim, ze zahovnouseny ulice totiz nejsou problem psu ale nekterych lidi a tydle lidi si proste cestu dycky najdou. kdyz se zakaze marianka, tak lidi co to pestujou na bolavy kolena se pak stejne bojej to pestovat a lidi co to hulej si to stejne sezenou... takze lidi co nesplnej tamhle nejakej bod testu budou nestastny ze nemuzou mit psa a pulka bezmozku si ho stejne nekde cmajzne a neprihlasi a pak se jeste na nejaky testy vyserou. absolovovat by to stejne chodili jen ty slusni a zodpovedni, ktery k tomu ale zadnej uredni pokyn nepotrebujou...

birma
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 11:24
- Nahlásit

žanda
ahoooj

Lexter
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 12:00 - Změnil/a: Lexter
- Nahlásit

Haranty a řidičák může mít každej debil, tak proč né psa.
Príma argument. Taky tě každej debil lehce přejede. Takže svěsíme hlavu.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 15:34
- Nahlásit

Bylo by fajn ho podepřít argumenty.

Argumenty? Dobrá. Co takhle čipovat páníčky? Vždyť psi se také čipují. Kdo odmítne, nedostane Europas. Co tomu říkáš? Chceš o tom vést diskusi? Já si myslím, Lextere, že o blbostech se prostě nediskutuje.

helps
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 16:15
- Nahlásit

cernej caj

sice mi hovna vadějí ale rozhodně né tolik co nevychovanej, ještě nejlíp agresívní pes, co se vrhá na toho mojeho. můj je v podstatě drobek a nevím, co např. s člověkem, který má cane corso, která už napadla několik psů, ale vodí jí stále na volno...... proto bych byla pro to, aby každej psa neměl. nebo zrovna dneska jedna paní v lese povídala o jejím těžce zježeným labroušovi.... "ale néééé, vůbec se nebojte, on vůbec nic neudělá, on je hodnej, dyť je to blbej labrador" hlavně, že jedni z nejčastějších agresorů a prudičů tady na sídlišti jsou labradoři....

jindra 22
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 16:28
- Nahlásit

Elektrický paralyzér... s agresivním psem to sekne, s páníčkem možná taky a příště se o svého nevychovance začne víc starat. Já jinou možnost nevidím. Cesta zákazů, příkazů, školení, zkoušek k ničemu nepovede.

Eninka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 16:37
- Nahlásit

helps

nebojte, on vůbec nic neudělá, on je hodnej,

ježiši kecy tohoto typu mě děsně pijou krev, tohle znám,
ti lidi nejsou vůbec soudní, protože pes se chová podle situace,
ne podle toho, co je za rasu a co si o něm neznalej páníček myslí. Takhle mě jednou uklidňoval jeden magor na ulici,
kterýmu okolo lítal totálně neposlouchající pána, obrovskej
chlupatej NO ve velikosti medvěda a až jsem měla psa na svý
švýcarce a na mých zádech, tak borec kulil voči, nic jinýmu mu totiž nezbylo, volovi

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 16:48
- Nahlásit

bože můj....zase stupidita nejhrubšího zrna

birma
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 16:52
- Nahlásit

má cane corso, která už napadla několik psů, ale vodí jí stále na volno
umlátit debila (ne psa, páníčka). Caníci jsou palice dubový a navíc maj fakt páru, takže takovejhle blb v okolí je fakt výhra

Grin
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 16:52
- Nahlásit

Sízra Milanová
myslím že účelem bylo jako obvykle rozpoutat vášnivou diskuzi

birma
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 16:53
- Nahlásit

nebojte, on vůbec nic neudělá, on je hodnej
odpovídám zásadně, že můj pes ne (i když většinou je), tyhle typy pak valej oči a kdyby nebylo k pláči, jak si neuměj psa zavolat, tak je to k smíchu

jindra 22
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 17:05
- Nahlásit

I člověku někdy lupne v bedně. Proč by nemělo psu? S tím by měl každý páníček počítat.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 17:08
- Nahlásit

Grin

myslím že účelem bylo jako obvykle rozpoutat vášnivou diskuzi

Přesně tak, jako v 90%případů kdy sem "nějaký nový nick" napíše rádoby nevinný dotaz...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 17:27 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Mě vůbec nevadí, když na mě někdo zavolá, že jeho pes je hodnej. Klidně zavolám zpátky, že můj se rve. I když je to mrňavý, většinou to funguje a páníček jde se svým pesánkem někudy jinudy. Každopádně já osobně mám zájem o co největší kontakt mých psů s jinými pejsky. A co se týče opravdových agresorů, tak prostě s sebou nosím něco, čím toho psa můžu i zabít. No a vystaráno. A pokud se do nás nějaký pes naváží, chovám se tak, že se mi páneček příště raději obloukem vyhne.

A taky by mi nevadilo, kdybych měla chodit příkladně na půlroční kontoly se psy - jak vypadají, v jakém jsou stavu, jak poslouchají a tak. Jsem pro zavedení nějakých omezení nebo čehokoliv, co by omezilo blbce ve vlastnění psa.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 17:35
- Nahlásit

Přesně tak, Vlčáčková. I když mám pejsky rád, cizího, agresivního psa, který napadne mého, klidně zkopu. Nebudu krucinál nečinně čumět jak rve mýho neagresivního jelimana, který navíc ode mě, jako vůdce smečky očekává ochranu. Pár NO-ček už to zažilo. A jak zkrotli... jak se dekovali.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 17:38
- Nahlásit

Vlčáčková
tak prostě s sebou nosím něco, čím toho psa můžu i zabít.

nějaký ostrý bonmot, předpokládám

jak vypadají, v jakém jsou stavu, jak poslouchají a tak. Jsem pro zavedení nějakých omezení nebo čehokoliv, co by omezilo blbce ve vlastnění psa.

a co zakázat blbcům se množit, to mi přijde ještě nebezpečnější než mít psa...celkově selektovat blbce, ale kdo je blbec..ten koho nemám ráda? To už tu bylo mockrát ukazovatz lidem tu jednu jedinou správnou cestu a vždycky to dopadlo blbě

Grin
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 17:40
- Nahlásit

Sízra Milanová
co zakázat blbcům se množit, to mi přijde ještě nebezpečnější než mít psa...celkově selektovat blbce,

to nevíš že se blbec pozná podle toho jak má zakřivenou hlavu a taky podle toho jaký má náboženský a politický a životní názor? šíííííš máš mezery...!

Eninka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 17:44
- Nahlásit

Sízra Milanová

prostě s sebou nosím něco, čím toho psa můžu i zabít.

nějaký ostrý bonmot, předpokládám

ten byl dobrej

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání